duffy87 Work it Kayıtlı Üye 3 Ekim 2008 679 8 318 İstanbul 6 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #1 Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ?
Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ?
M Maya_06 Arya & Asya Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2010 1.215 1.301 133 7 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #2 duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... herseyı yeyın derken tam olarak anlamadım acıl kılo vermem gerekıyor
duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... herseyı yeyın derken tam olarak anlamadım acıl kılo vermem gerekıyor
vintagecupcakes Evimde Şenliksin, Bahçemde Bahar... Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2016 1.666 3.210 83 8 Eylül 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #3 duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... Detay demissinde baslikta detay yok herseyi yiyin ne demek ben kola cips pasta yerim iki kiloda salatalik 2 litre su kilo veremem ki yinede acikla biraz.
duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... Detay demissinde baslikta detay yok herseyi yiyin ne demek ben kola cips pasta yerim iki kiloda salatalik 2 litre su kilo veremem ki yinede acikla biraz.
PurpleAvis Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2016 8 5 1 16 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #4 duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... herşeyi derken ben de anlamadım :)) Ama yazdığı şekilde beslenirsek aynı şekilde gider kilocuklarrr 14 günlük diyette sadece salatalık 3 lt su ve egzersiz 10'dan fazla gider gibi
duffy87 .!.: Merhaba, Sınırsız salatalik ve bol su 2büyük unsur Bu diyette herseyi yiyun isterseniz Gunde yarim saat egzersiz ya da yuruyus sart!!!! 14 günlük bi diyet baslatiyorum, Ayin 20 sinde sonuçları yazalim ne dersiniz ? Genişletmek için tıkla... herşeyi derken ben de anlamadım :)) Ama yazdığı şekilde beslenirsek aynı şekilde gider kilocuklarrr 14 günlük diyette sadece salatalık 3 lt su ve egzersiz 10'dan fazla gider gibi
Lara Nirvana Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2006 735 70 643 İstanbul 12 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #5 Hic anlamadim diyeti
HasnictirR ღ нεrşεчίn н Kayıtlı Üye 13 Nisan 2012 1.700 38 158 İstanbul 13 Kasım 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi duffy87 #6 Herseyı yıyebılıyorsak salatalık dıyetı ne demek oluyor ?