tam şeyin ortasında fantazinin dorugunda ay köpeği besliyim bi de sigara iciyim diyen olmaz bu adam bogmus bu kadınıbence de.. sonra bir sigara içtim geyiği hiç inandırıcı değil.. kadın orada bağlı bırakılır gidilir mi saçma..
Ben çok farklı bi şey düşünmüştüm oysa ki haha :)
DepresifPolyanna ve @office vaka-i kabak diyorum ve sözü size bırakıyorum
Gırtlağına kadar ittiyse çıkaramamıştır. Ya da ayakları da bağlıdır, dönememiştir.Bağlı da olsa dönüp çıkaramamış mı?
Ben de farkli varyasyonlar düşünmüştüm. Hic boguldugu aklıma gelmemişSalatalıkla ölmeyi nasıl becermiş diye merak ettiğimden geldim.
Boğulmuş la sadece ekşın yok.
bende maalesfsalatalık deyince bende neler neler düşündüm. anladim ki ben bur sapigim
ne fantaziler varmış bizim hayatımız bayağı bir sönükmüş yavGırtlağına kadar ittiyse çıkaramamıştır. Ya da ayakları da bağlıdır, dönememiştir.
Yok lan bi şekilde çıkarır insan onu. Koca salatalık genzine boğazına falan kaçamaz ki. Kafayı çevirsen yeter.Gırtlağına kadar ittiyse çıkaramamıştır. Ya da ayakları da bağlıdır, dönememiştir.
mesaj tekrarı, diğer 2 mesajla birlikteYok lan bi şekilde çıkarır insan onu. Koca salatalık genzine boğazına falan kaçamaz ki. Kafayı çevirsen yeter.
Kızım korktum banım açılmadan konuyu kilitlettireceksiniz diye
Sep adam "o gece mutfakta yarım kalmış salatalığı kullandık” demiş. Yani boğaza takılacak boyutta olabilir, küçük bir salatalık da nefes borusunun tamamını tıkar. Kafayı çevirmesi de yetmez, nefes yolunda cisim tıkanmasında eğer cisim derindeyse dışarıdan müdahale gerekiyor. Kadının elleri serbest bile olsa çıkaramamış olabilir.Yok lan bi şekilde çıkarır insan onu. Koca salatalık genzine boğazına falan kaçamaz ki. Kafayı çevirsen yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?