Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgi alma imkanım var mı?
Arkadaş gördüğünde dönüş yapacaktır sanıyorum.Bilgi alma imkanım var mı?
Peki teşekkür ederimArkadaş gördüğünde dönüş yapacaktır sanıyorum.
Siz yardımcı olur musunuzArkadaş gördüğünde dönüş yapacaktır sanıyorum.
Benim çok bilgim yok ben de daha yeni duydum bu duayı ama forumda bir arkadaş paylaşmıştı ordan kopyalayayım. Aslında o da internetten bulup paylaşmıştı yani siz de google a yazsanız fazlasıyla birşeyler çıkacaktır.Siz yardımcı olur musunuz
Canım rica ederim . Daha önce dua grubunda okurken bende öğrenmiştim sonra internetten arastirmistim o zaman çalışıyordum kendime günlük zikir listesi yapmıştım boş anlarimda ofiste hep zikir Matik elimde gezerdim her gün okuduğumu hatırlıyorum hem katıldığım dua listesinde okurdum hem tek okurdum . Bide ben şu cümleye biraz karşıyım bu duayı okuyup da hacetine kavuşan var mı demişsiniz yani biraz garip olmamış mı sanki eğer okuyup da kabul olmadıysa beni boşuna ugrastirmayin dermiş gibi olmus biraz haşa kelimeleri biraz daha hassas kullanalım derim benim nişanlılık dönemim çok problemli geçti burada dua ettiğim arkadaşlarım bilirler ama içimde sonsuz bı güven vardı olacak herşey yoluna girecek derdim susardim sanki nerden biliyorsam olacağını benim dugunume 1 ay kalmıştı evimin tadilatı olması gerekiyordu daha başlamamıştı son 20 gün kala evin tadilatına usta geldi ama tadilat dediğim öyle boya badana değildi duvar kırma tavan kırma fayanslar söküldü tekrar fayans yapıldı ve bu işler yapılırken en çok destekçi benim kendi ailemdi eşimin ailesinden maddi ve manevi bı destek yoktu akrabalar konu komşu kiralık ev tutun o ev adam olmaz sonra taşınırsiniz derken çeyiz günü geldi çattı ve insanların ağzı açık kaldı bu ev nasıl bu kadar güzel oldu diye ama dilim hiç duasiz kalmadı hiç ümitsizliğe kapilmadim genelde adet döneminde çok ağladım namaz kılamadigim ve bazı duaları okuyamadım için . Salâtı meculeyi adet döneminde de rahatla okuyabilirsiniz internettende geniş çaplı araştırma yapabilirsiniz sevgilerle G grkncm23
Çok güzel bir salavattir.Okurken bile ayrı bir huzur güven kaplıyor insanın kalbini.bana mucize gibi bir dua geliyor kesinlikle hayatınız da hergun okumaya gayret edin derimArkadaşlar dua etmek her zaman iyidir kaza beladan korur ya duanız kabul olur. Ben de bugun karsılastım bu duayla salavat cekmek önemli tabiki elbet duamız kabul olur olacagına inanırsak eger
Merhaba bu Salati Mecule evlilik için okunur mu yani okuyup evlenen var miBu salavatın sahih olmadigini soyleyenler de var ama manasina baktigimda cok guzel. Efendimize selam yollamis onu anmis oluyorsunuz varsin duamiz kabul olmasinEtkilerinden epey bahseden olmus sabah aksam 51 kez okuyarak. Kısa da bi salavat. Namazdan sonra okunur hemen. Ben yarin sabah baslayacagim insallah.
Merhaba bu Salati Mecule evlilik için okunur mu yani okuyup evlenen var mi
Aynen canım kesinlikle orası öyle Hamd olsun bende öyle düşünüyorum zaten şu duayı okudume şöyle oldu diye değil....o niyetle okuyanlar var..olmuştur muhakkak ama sırf bu duayı ya da bir şeyleri okuduk diye beklenti içine girmek de doğru değil..biz okuruz Allah en iyi şekilde nasip eder inşallah