SALI GÜNÜ AMELİYAT OLUYORUM LÜTFEN DESTEK :(:(:( ben eski MAVİGÜL bu arada :)

seviyorumseni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2010
194
1
46
Diğer
Kızlar salı günü ameliyat oluyorum sonunda cesaretimi toplayıp buralara kadar geldim eger başarabilirsem size burun tasarımımı göstermek istiyorum ..denicem bakalım ..dualarınızı eksik etmeyin lütfennn ..

Kızlar salı günü ameliyat oluyorum sonunda cesaretimi toplayıp buralara kadar geldim eger başarabilirsem size burun tasarımımı göstermek istiyorum ..denicem bakalım ..dualarınızı eksik etmeyin lütfennn ..

Simdiden geçmiş olsun arkandayız canım :) tasarımını bekliyoruz hangi doktor yapacak burnunu? :):1hug:

ekledim resimlerimi kızlar hadi lütfen yorumlarınızı bekliyorummm henüz alışamadım burnuma sürekli bakıp aşina olmaya çalışıyorum ama sanki başka birisinin resmine bakıyormuşum gibi hissediyorum ..

cnm albümde gördüm resminiii güzel görünüyor tasarımın..genelde amlyttan sonra tasarımdan dahada güzel olur burunlar:)hayyırlı olsun şimdiden:)

saolun kızlar .ameliyata karar vermek ayrı bir dert yeni buruna alışmak ayrı bir dert :):):) sizleri uzaktan uzağa takip ediyordum birgün bunları yazmak bana çok uzaktı ama şimdi bu kadar yakınım o büyük güne :)

Tasarımın gayet güzel olmuş canım, korkma ameliyattan sonraki burnun eski haline 1000 basacak:)) oh mis gibi yeni bir burun ve kendine güvenin gelecek hep böyle iyi şeyler düşün bir ay öncesine dek senin gibi tereddütlerim vardı su an ameliyatımı oldum bitti hatta eski burnumu unuttum bile:) şimdiden geçmiş olsun:) iyi haberlerini bekleyecegim kaydirigubbakcemile5

kizzz tasarimin cok guzel insallah diledigin buruna kavusursun darisii benim gibi olmak isteyenlerin basinaa:)) ne guzel iste bak bende senin gibi kurcaliyorum bakalim bende olucamm yasasinnyeni burunlarrr :))))alkisalkisalkis

hayirli olsun, neler hissettigini cok iyi anliyorum, bende pazartesi olucam insallah eyvahedigeldismile

inşallah çok iyi geçer ameliyatın ve istedigin sonuca ulaşırsın .Allah herkesin yardımcısı olsun ...bilmiyorumkismile
hepinize çok teşekkür ederim destekleriniz için ..

Son düzenleme:
Canım bende baktım resmine tasarıma düz ve kalkık bi burun dilerim istediğin sonuca ulaşırsın geçmiş olsun :)))

hepinize çok teşekkür ederim sayenizde kendimi daha iyi hissediyorum çünkü sizlerin dürüstlüğüne ve karşılıksız birbirine yardım etme isteginize sonuna kadar güveniyorum .opuyorumnanaktan :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…