salı günü ameliyat oluyorum

Merhabaa:) sonunda bende buraya konu açabiliyorum salı günü ameliyet oluyorum ne garip bir duyguymuş heycan yok merak yok bir tek korku var midem bulanıyor sürekli ben ne yapıcam arkadaşlar çok kokuyorum:(

korkma onemli olan bant filan acildiktan sonraki psikolji 6aya kadar insan hep aynalarda kaliyo:18: 6ayim tamam olsa da duzelsem diyorum:43::43:

memnunmusun burnundan?:44:

Benım burnum çok ıkıntılıydı sureklı kanamalar falan oluyordu, devıasyonda vardı. Hiç nefes alamaz dereceydim. Şimdi arada tıkanıyor ama eskısınden iyi, şekil olarakta çok iyi. Benım tek sıkıntım biraz pimpirikli oldugumdan çok skaındıgım için, çok sıkıntı çektim. Hala kalabalık yere gırerken otobuse bınerken panıklıyorum. Hala bişey olursa korkusu var. 2 hafta sonra kontrolum var bakalım gideceğim. Ama eskisi gibi en gunde 3-4 defa kanama olayından kurtuldum şükür. Eskisinden çok çok iyi...Sadece psıkoljık açıdan benı yordu.

Son düzenleme:
Benım burnum çok ıkıntılıydı sureklı kanamalar falan oluyordu, devıasyonda vardı. Hiç nefes alamaz dereceydim. Şimdi arada tıkanıyor ama eskısınden iyi, şekil olarakta çok iyi. Benım tek sıkıntım biraz pimpirikli oldugumdan çok skaındıgım için, çok sıkıntı çektim. Hala kalabalık yere gırerken otobuse bınerken panıklıyorum. Hala bişey olursa korkusu var. 2 hafta sonra kontrolum var bakalım gideceğim. Ama eskisi gibi en gunde 3-4 defa kanama olayından kurtuldum şükür. Eskisinden çok çok iyi...Sadece psıkoljık açıdan benı yordu.

canim ya :(( duzelir merak etme:44: peki sekli guzel olmusmu?

heyecan falan yok canım bende ben normalde çok heycanlı olurum ama garip duygularım alınmış sanki:) kan tahlili verdin mi
Kan tahlili için ayrı ücret mi alınıyor yoksa ameliyat ücretinin içinde mi bunlar ? Yardımcı olursanız sevinirim

Kan tahlili için ayrı ücret mi alınıyor yoksa ameliyat ücretinin içinde mi bunlar ? Yardımcı olursanız sevinirim
Kan tahliline ücret ödüyorsunuz sonra o ücret ameliyat ücretinden düşülüyor

Back
X