• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salı günü diyete mi başlanır :(

Ben su an 67 kiloyum.ilk etapta 60 kg ye dusmeyi planliyorum.sonra dayanabilirsem 55 olmak isterim.az yiyorum uç ana iki ara ogün yapmak istiyorum.birbirimizi motive edersek olur bence.ben bu yolla iki yil önce 15 kg vermiştim.simdi pek tutamıyorum kendimi ama yapmam lazim.

migde genişledimi vücutta daha çok yeme isteyi oluyor malesefff doygunluk bilmiyor insan.inşallah veririzzz ;)

aç karnına ılık su
yeşilçay
yarım avuç kuru üzüm
2adet ceviz
ıhlamur
2 bardak siyah çay
2bardak su içtim
şimdide bir elmam var onu yiyeceğim ;)

buarada çaylar sıfır şeker ;) zaten öncedende şeker kullanmıyordum

Günaydın kızlar :KK3:
ben dün birazcık bozdum ama 1 parça çikolata yedim bende :63: ama bugün devam en baştan

Günaydın kızlar :KK3:
ben dün birazcık bozdum ama 1 parça çikolata yedim bende :63: ama bugün devam en baştan

günaydınnn :KK3::KK3::KK3:

ne kadar yaramazlık yapsanda pes etme

ama ilkgünden yaptığın yaramazlığın bi bedeli olmalı değilmi:-):-):-)

mesela akşama 10-15 dakika egzersiz yaparak bu durumu kapatabilirsin:KK66:

15 kilo mu gerçekten başarıli ve tekrar başarmaman için hiç bi neden yok :) ne zaman başlıyosuuuun bakalım

ben geçen sene 2 aşamalı diyet yaparak 68 kilodan 57,5 kiloya kadar inmiştim ama uzun vadede

diyet topicimiz vardı arkadaşlarla günlük yediklerimizi yazar birbirimizi motive ederdik

herhafta tartılıp listemiz olurdu

ekmek,makarna,pilav yemedim çokta kasmadım açıkcası kendimi

yeşil çay favori çayım olmuştu:KK66:

akşamları egzersiz yapabildiğim ölçüde yaptım

şimdi akşamları çerezdi içecekti makarna pilav gırla sabahları simit poğaça gırla gidince

kendime dur zamanım geldiğini hissettim bu sabah 63.7 çıkınca:cry:
Siz nasıl bi yol izlemeyi planlıyosunuz

Hoşgeldin seninki de çarşamba diyeti olsuuun :)
olsun ;)
Siz nasıl bi yol izlemeyi planlıyosunuz

ben yediğimi kalori hesabı yapıyorum genelde

öglen kaçırdıysam akşam dengeliyorum böylece mesela

yeşil çay vazgeçilmezim olacak

makarna pilav ekmek tatlı grubundan mümkün oldukça uzak duracağım

bu sabah mesela ekmek yemedim hakkımı akşam bir dilim olarak kullanacağım;)

akşamları 15 dakika en az egzersiz yaparım

gerçi benim evde yaramaz bir oğlan var onunla boğuşup yuvarlansam kaloride kaybederim :-):-):-)

peki ya sizz??

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR BEN DE GELDİM ARANIZA.
BEN İZMİRDEN MELEK.
BOYUM 175 KİLOM MAALESEF 95.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

BU ARADA 2 GÜNDÜZ DÜZENLİ BESLENİP 45 DK SPOR YAPIYORUM.

olsun :KK66:

ben yediğimi kalori hesabı yapıyorum genelde

öglen kaçırdıysam akşam dengeliyorum böylece mesela

yeşil çay vazgeçilmezim olacak

makarna pilav ekmek tatlı grubundan mümkün oldukça uzak duracağım

bu sabah mesela ekmek yemedim hakkımı akşam bir dilim olarak kullanacağım:KK66:

akşamları 15 dakika en az egzersiz yaparım

gerçi benim evde yaramaz bir oğlan var onunla boğuşup yuvarlansam kaloride kaybederim :-):-):-)

peki ya sizz??
Bende protein ağırlıklı besleniyorum şimdilik 2. Günümdeyim ve proteine 4 gün devam edip sonrada sebze proteine geçicem
yeşil çayı ben tüketemiyorum tadı pek hoşuma gitmiyo malesef :(

BEN İZMİRDEN MELEK.
80 KİLOYA İNMEYE ÇALIŞIYORUM. ÇOK DEĞİL Mİ 80'DE DEMEYİN. İLK HEDEFİM BU. SONRA 75 E DOĞRU GİTMEYİ PLANLIYORUM. BANA DA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ???

hoşgeldiniz inşallah azimle verirsiniz sizde
kilo vermede motivasyon çok önemli
birde çevrenize diyette olduğunuzdan pek bahsetmeyin oda insanda stress kaygı yapıyorr
spor yapmaya vakit varsa ne güzel devam edin

BEN İZMİRDEN MELEK.

Melek hanım aramıza hoşgeldin :) hedefiniz gayet ulaşılabilir. Ümitsizliğe yer yok kilolardan hep birlikte kurtulucaz inşallah :)

Bende protein ağırlıklı besleniyorum şimdilik 2. Günümdeyim ve proteine 4 gün devam edip sonrada sebze proteine geçicem
yeşil çayı ben tüketemiyorum tadı pek hoşuma gitmiyo malesef :KK43:

ben alıştım yeşilçaya sade olanlarının dışında meyvalılar var aroması değişik deneyebilirsin tarçınlı portakallı felan

birde su güzel içiyorum şuan 5.bardağımı içmiş bulunuyorum :confused::confused:

ben düzenime göre diyet yapabiliyorum ancak

hoşgeldiniz inşallah azimle verirsiniz sizde
kilo vermede motivasyon çok önemli
birde çevrenize diyette olduğunuzdan pek bahsetmeyin oda insanda stress kaygı yapıyorr
spor yapmaya vakit varsa ne güzel devam edin

Melek hanım aramıza hoşgeldin :) hedefiniz gayet ulaşılabilir. Ümitsizliğe yer yok kilolardan hep birlikte kurtulucaz inşallah :)

KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE BU KONUDA. O YÜZDEN KİMSELERE SÖYLEMİYORUM. SADECE EŞİM BİLİYOR VE BENİ BU KONUDA ÇOK MOTİVE EDİYOR. ÜSTELİK BEN DAHA ÖNCE E 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.

İNŞALLAH CANM TEŞEKKÜRLER...

KESİNLİKLE KATILIYORUM SİZE BU KONUDA. O YÜZDEN KİMSELERE SÖYLEMİYORUM. SADECE EŞİM BİLİYOR VE BENİ BU KONUDA ÇOK MOTİVE EDİYOR. ÜSTELİK BEN DAHA ÖNCE E 30 KİLO VERDİM. 113 KİLODAN 83 KİLOYA İNDİM. ANCAK 12 KİLOSUNU GERİ ALDIM ÇÜNKÜ TÜP BEBEK TEDAVİSİ GÖRDÜM. İĞNELER , HORMONLAR VS.

demekki azmin elinden bişey kurtulmuyorrrr

yine verirsiniz maşallahh:KK9::KK9::KK9::KK9:

demekki azmin elinden bişey kurtulmuyorrrr

yine verirsiniz maşallahh:KK9::KK9::KK9::KK9:

İNŞALLAH CANIM. ÇOK İNAT ETTİM. ABUR CUBUR TATLI ÇİKOLATA ÇIKTI HAYATIMDAN. İNSAN GERÇEKTEN İSTEYİNCE İSTEK KALMIYOR TATLIYA DAİR FALAN. ÇOK İSTERSE EĞER 1 MİNİK KARE BİTTER YERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA İSTEMİYORUM GERÇEKTEN.
DİYET DE YAPMIYORUM BEN. SIKI BİR PROGRAMA SOKMUYORUM KENDİMİ. 5 ÖĞÜN YİYORUM. SABAH POĞACA YERSEM 1 TANE( ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ) YANINDA YUMURTA VE CEVİZLE BİRLİKTE... ÖĞLEN ET IZGARA , AKŞAM DA SEBZE AĞIRLIKLI BESLENİYORUM. YADA ÖĞLEN SEBZE AKŞAM ET. AMA AKŞAM EKMEK YEMİYORUM. ÖĞLENLERİ SADECE 1 DİLİM EKMEK YİYORUM. VE ÇORBA İÇİYORUM.
AMA AKŞAM MUHAKKAK 45 DK YÜRÜYORUM 3 GÜNDÜR. ÇOK TAKTIM KAFAYA. VE BEN KAFAYA TAKTIYSAM MUTLAKA VERİYORUM. 75 OLANA DEK 40 BEDEN OLANA DEK DURMAK YOK. (TABİ HAMİLE KALIRSAM AYRI ) :KK15:

Kilolarinizi geri alsanizda üzülmeyin kutsal bir amac ugruna almissiniz Insanlara diyette oldugunuzu soylemekle de dogru bir karar vermissiniz cunku cevremizdekiler mslesef motive etmekten cok aman nolucak ye gitsin diye diye tembellige alistirmaktn baska bi işe yaramiyo Ayrica esinizi de tebrik ederim genelde eşler bu konuda pek destek olmaz :(

İNŞALLAH CANIM. ÇOK İNAT ETTİM. ABUR CUBUR TATLI ÇİKOLATA ÇIKTI HAYATIMDAN. İNSAN GERÇEKTEN İSTEYİNCE İSTEK KALMIYOR TATLIYA DAİR FALAN. ÇOK İSTERSE EĞER 1 MİNİK KARE BİTTER YERİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM. AMA İSTEMİYORUM GERÇEKTEN.
DİYET DE YAPMIYORUM BEN. SIKI BİR PROGRAMA SOKMUYORUM KENDİMİ. 5 ÖĞÜN YİYORUM. SABAH POĞACA YERSEM 1 TANE( ÇALIŞIYORUM ÇÜNKÜ) YANINDA YUMURTA VE CEVİZLE BİRLİKTE... ÖĞLEN ET IZGARA , AKŞAM DA SEBZE AĞIRLIKLI BESLENİYORUM. YADA ÖĞLEN SEBZE AKŞAM ET. AMA AKŞAM EKMEK YEMİYORUM. ÖĞLENLERİ SADECE 1 DİLİM EKMEK YİYORUM. VE ÇORBA İÇİYORUM.
AMA AKŞAM MUHAKKAK 45 DK YÜRÜYORUM 3 GÜNDÜR. ÇOK TAKTIM KAFAYA. VE BEN KAFAYA TAKTIYSAM MUTLAKA VERİYORUM. 75 OLANA DEK 40 BEDEN OLANA DEK DURMAK YOK. (TABİ HAMİLE KALIRSAM AYRI ) :KK15:

canımm yalnız şu poğaça olayını hayatından çıkar
hazır poğaçalar oldugu gibi yağ zaten
onun yerine bir dilim kepek ekmeği peynir felan ye bence

Kilolarinizi geri alsanizda üzülmeyin kutsal bir amac ugruna almissiniz Insanlara diyette oldugunuzu soylemekle de dogru bir karar vermissiniz cunku cevremizdekiler mslesef motive etmekten cok aman nolucak ye gitsin diye diye tembellige alistirmaktn baska bi işe yaramiyo Ayrica esinizi de tebrik ederim genelde eşler bu konuda pek destek olmaz :KK43:

canımm yalnız şu poğaça olayını hayatından çıkar
hazır poğaçalar oldugu gibi yağ zaten
onun yerine bir dilim kepek ekmeği peynir felan ye bence

EŞİM BANA ALLAH RAZI OLSUN ONDAN Kİ HİÇ KİLOLUSUN BİLE DEMEDİ. HER HALİNLE GÜZELSİN SEN DEDİ HER ZAMAN. O DA KİLOLU AMA İKİMİZN DE BOYU UZUN. KALDIIYRUZ KİLOMUZU. BURDA OKUYORUM DA İNSANLARIN YAZIK EŞLERİ NELER NELER DİYORMUŞ KİLO VER ÇİRKİNSİN FALAN DEMELER... NE AYIP... ÇOK ŞÜKÜR EŞİM BİR KERE BİLE KIRMADI...

POĞAÇA OLAYINDA KESİNLİKLE HAKLISIN. BUGÜN SONDU OK.. YEMİCEM ONU DA ARTIKIN...

Back
X