Salı gününe kadar içim içimi yemeye devam edecek :(

canım çok geçmiş olsun allahım sana birdaha ağrı acı göstermesin daha yaşın genç işallah ileşirsin sonuçların iyi çıkar sen kendin olumlu düşün kimsenin dediklerine kulak asma dinleme bendede bel fıtığı var fizik tedavi gördüm hamileliktede doktor kendine dikkat ettikten sonra bişe olmaz dedi canını sıkma

kızlar ben 2 ayn önce bel fıtığından ameliyat oldum. 22 yaşındayım öyle acılar yaşadımki bi anda yatağa düştüm, ameliyat hakkında denilenler, yok tekrarlıyor yok daha çok gençti vah vah cümleleri, bir de üstüne sen nasıl çocuk doğurup anne olacaksın sözleri.inanın gecem gündüzüm ağlamakla geçti.

şimdi daha iyiyim çok şükür salı günü mr çekineceğim kontrol içn. o kadar korkuyorumki. aslında salı gününe kadar değil sonucu alana kadar içim içimi yiyecek benim :( dua istiyorum herkesten :( o kadar çaresizmki Allaha yalvarıyorum sürekli inşallah bi sorun olmamıştır diye :( bi daha ki ay nişanm olacak kısmetse 8 yıldır bekliyorum ama acaba yine bişey olurmu diye hayal bile kuramıyorum :(

bu hastalık beni çok umutsuz yaptı :;(

canım gecmıs olsun eee bugun salı netıce ne zaman cıkıyor mr sonucu yanı heralde bı kac gunu bulur gonlunu ferah tut canım demesı kolay ama elımdende senın ıcın dua etmekden başka bısey gelmıyor malesefkı rabbım sıfanı tez elden versın ıns bel fıtıgı olupda anne olamazsın dıyenlere hıc bakma benım 37 yasındaydı ablam o sendende beterdı ole bı yatıs yattıkı bı anda wc ye bıle kalkamadı amelıyat dedıler olmadı tedavısını cektırmemı ne dıyorlar ondan yaptı bıde öğrretmen kendısı ılkokul ogretmenı bıde hallını sen dusun cektırmeden 6 ay sonra hamıle kaldı 9 ay sonra bebegı dogdu doktoruna anlattı bole bole bel fıtıgı oldum ama amelıyat olmadan gectı dıye doktorda sezeryan yaptı şimdi seytan kulagına kursun dogan bebek sımdı 9 yasında belındede hıc bır arızası kalmadı hamılelıgıde rahat gectı kı ablamda bı anda tutulmusdu bı sabah ayakkabısı gıymeye egılıyor bı daha da kalkamadı takı cektırme yaptıgı gune kadar şükür şimdi cok ıyı gonlunu ferah tut ıns guzel haberlerını de netıcenıde beklyıorum merak edıyorum

öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar Allah razı olsun.

bende epeydir bi sorun vardı ama doktor hatası diyorum o kadar istememe rağmen bi mr çekilmedi. üşütüyosn fıtık yok dendi ama varmış. bunlar çokk uzun olaylar kısa anlattım oyüzden..

evet bugun salı gittim ilaçlı mr çekindim. ilk sefer mrda çok korkmuştum bu sefer daha iyiydim sakindim sürekli dua ettm. bakalm sonuç nasıl çıkacak :( cuma günü belli olacakmış...

canım gecmıs olsun dua ettım senın ıcın cok zor , bılıyorum anlıyorum yasadıklarını hastalık zor bır durum Allah kımsenın basına vermesın tum hastalarımıza da acıl sıfalar versın ... sen etrafındakılerın dedıklerıne felan takılma bılıyorum zor olcak senın ıcın her soylenenden etkıleneceksın ama sen moralını tam tut dua et ınsallah bunu atlatacaksın

geçmiş olsun tatlım..
kim hasta bir insana sen nasıl çocuk doğuracaksın diyebilecek kadar ayı olabilir ben bu zihniyeti anlamıyorum.

canım çok geçmiş olsun bu insanlar gerçekten yarın ne olacğını düşünmeden konuşuyor bendede bel fıtığı var ama ameliyatlık değil ancak ağrım çok oluyor ağlıyorum bazen insanlar öle görünce çocuğun olmaz bile dediler hüngür hüngür ağladım doktorum hepsinin saçmalık olduğunu sadece normal doğum yapmamam gerektiğini söyledide rahatladım kimseyi dinleme yarın başlarına gelmeyeceği ne malum ben kaza geçirdim sonra fıtık oldum kimse istemez bu durumda olmayı

bende epeydir bi sorun vardı ama doktor hatası diyorum o kadar istememe rağmen bi mr çekilmedi. üşütüyosn fıtık yok dendi ama varmış. bunlar çokk uzun olaylar kısa anlattım oyüzden..

evet bugun salı gittim ilaçlı mr çekindim. ilk sefer mrda çok korkmuştum bu sefer daha iyiydim sakindim sürekli dua ettm. bakalm sonuç nasıl çıkacak :( cuma günü belli olacakmış...

canım cok cok gecmıs olsun hadı bakalım zoru atlattın ıns cumaya güzel haberlerını beklıyorum

Hadi bakalım geçmiş olsun hayırlı haberlerle inşallah

Çook geçmiş olsun canım, Allah dermansız dert vermesin ne olacağımız belli mi neden güzel günlerini böyle kötü şeyler düşünüp zehir ediyorsun bence unutt bir daha da hatırlama insanlar izin vermez belki ama boşver bir şey diyen olursa da he de geç bizim bazı insanlarımız felaket tellalı gibidir, sen hastalanmışsın bitmiş gitmişş, Allah beterinden saklasın bol mutlu günlerrrr,hayırlı haberler alırsın cuma günüde inşallah..:79::79::79:

Back
X