Şallı'nın Burnu

yellowcanary çok saol gerçekten merak eder dururdum bu kadının doktoru kim diye iyi iş çıkarmış doğrusu.... petektede bir numara var diyodu ablamda ben doku verilmiş falan o işlerden pek anlamıyorum burun konusunda uzmanlaştım:))))

bence estetik burun ile guzellesen bayanlarin basinda turkan soray geliyor....bir burun insani bu kadar mi guzellestirir.. $otobsyolculari-11128_ic1.webp

$5.webp resimlerdeki kisilere ayni kisi demek imkansiz sanki..kaydirigubbakcemile5

nehir erdoğan'ın burnuda estetikli.çok doğal duruyo...doktorunu bilen var mı?hangi doktorun yaptığını çok merak ediyorum...

bence nehir erdoğanın burnunun estetik olduğu çok belli oluyor.. Annem söyleyip durur.. Türkan şorayın burnunun estetik olduğunu duyunca ben de şok oldum, filiz akının da estetik bu bayağı biliniyor gerçi.. Bi de türkan şorayın burnunun estetik olduğu yaşlandıkça belli olmaya başladı gibi geliyor bana ya? Bütün burnunlar böyle midir acaba yaşlandıkça sanki bi belli olmaya başlıyor estetik olduğu?.. sizce?

evet estetikli burunlar yaslandikca daha bi belli oluyor..cunku gittikce ice cokuyor....ama genckende( burun guzel yapilirsa tabi) cok guzel gorunuyor insan..turkan soray , filiz akin gibi...

Evet aynen:) yanmışız biz ya gençken yaptırıyosun yaşlanınca bi daha mı yaptırcaz ohoo ölmüşüz ağlayanımız yok:)

DOKTORLAR DıZıSıNDE DUYGU VAR merve sevi onunda burnu yapma ama cok çirkin bence ..:S

Son düzenleme:
annem dizisindeki kızın burnunun estetik olduğunu sanmıyorum yaşı daha küçük estetik yaptırmak için zaten estetiğede hiç bezemiyo türkiyede de güzel burunlu insalar var yani:) merve sevinin burnuda kendi burnu hiç estetiğe benzer bi hali yok zaten.. kız 20 yaşında 15 16 yaşında bi dizide oynamıştı pınar altuğ ile birlikte ordada aynıydı burnu 15 yaşında estetik yaptıramaz heralde

Hollywood’un en güzel yüzlü aktrislerinden olan Angelina Jolie‘nin burnundan bir operasyon geçirdiğini biliyor muydunuz? Burnunu incelten ünlü yıldızın alın bölgesine de botoks yaptırdığı iddialar arasında. Ancak güzel yıldızın dolgun dudakları doğal

angelina+jolie

duygu yetişle merve sevinin burnu bence de estetik diil ayrıca özgü namalınki de doğal. ben artık hangisi estetik hangisi doğal çok kolaylıkla anlayabiliyorum. angelinanın da burnu estetik diil bence sadece küçükken yüzü tombulmuş dikkat ederseniz burnu da şişko görünüo biraz o kdr.

nehir erdoğan ın doktorunu hala bilen çıkmadı aramızda. bencee fena diil. petek ya da deniz akkaya kadar asla mükemmel diil ama eski burnu göz önünde bulundurulduğunda iyi iş çıkarılmış.

annem dizisindeki kızın burnunun estetik olduğunu sanmıyorum yaşı daha küçük estetik yaptırmak için zaten estetiğede hiç bezemiyo türkiyede de güzel burunlu insalar var yani:) merve sevinin burnuda kendi burnu hiç estetiğe benzer bi hali yok zaten.. kız 20 yaşında 15 16 yaşında bi dizide oynamıştı pınar altuğ ile birlikte ordada aynıydı burnu 15 yaşında estetik yaptıramaz heralde

Duygu Yetiş 25 yaşında ve burnu estetikli. Kendi beyânıydı. Bilginiz olsun istedim.

Back
X