- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
- Konu Sahibi miss_curious
-
zten mobilyaların ve koltukların beyaz ağırlıklı olacağı için az beyaz kullanılanları tercih et cnm.
canım 4 ve 6 hoşuma gitti benim ...
canım 6nın hav yükseklik ve dokuması sıkı bence 6. ama 5 de uygun olur
tesekkurler kizlar, bi de gidip bayiden gormek lzm hakkaten..Bu arada 3 ve 8 shaggy halı,kullanimi nasil olur acaba...:uhm:cnmm öencelikleeeeeeeeeeeeeee süper eşyaların çok ama çok begendim iyi günlerde kulan:)
mobilyalarında siyah yok dencek kdr az oldugu için halıyı siyah agırlıklı alma derim..onun için ekleidgin modellerden en uygunu bence3 ve 8:)
...ama bbu resimlerdeki gibi halılar durmuyor orjinali daha farklııı durur..benim mobilyalarım beyaz koltuklarım düz siyah..halımda ikisi rengi eşit olanı aldım:
temizligi kolay olsun dersen 3 ü al derimm :)mobilyalarınla daha uyumlu olsun dersende 8 i al deirm:)
tesekkurler kizlar, bi de gidip bayiden gormek lzm hakkaten..Bu arada 3 ve 8 shaggy halı,kullanimi nasil olur acaba...:uhm:
tesekkurler kizlar, bi de gidip bayiden gormek lzm hakkaten..Bu arada 3 ve 8 shaggy halı,kullanimi nasil olur acaba...:uhm:
canım bence 11. neden dersen yemek odası takımında da dalgalı şekiller olduğu için çok hoş durur eger daha siyahlı bişi olsun dersen de 2. güzel bilmiyorumkismile
8 . uygun olur....
canım shaggy tavsiye edilmiyor temizlik açısından toz olsa direk dibine gidiyormuş,bişey dökülse hemen emiyormuş ve tüğler uzun diye sileceğin yeri bile zor buluyormuşsun,saçlar içinden çok zor çıkıyormuş belki yatak odası için uygun olabilir kaydirigubbakcemile5
Öncelikle mobilyalarınızı çok güzel seçmişsiniz. Çok zevklisiniz.
Sanırım yastıklar ve tek olan koltuk kahverengi desenli. O yüzden 3 numara diyorum ben.
Ama 6 numara da çok güzelmiş. Sanırım o siyah renkli. Kahverengi olsaydı o zaman 6 derdim.
cnmmmm shaggy halıdan çogu kişi memnun deil ama benim evimin heryeri shaggy halııı 11 tane halı aldım:)hiç bi zaman kirli durmuyor en güzel yanı bu..elektrik süpürgesine alırken biras zorlanıyorummm okdr..ayda bikerede ters çevirip üzerinde yürüyorumm okdr...benim mobilyalarıma shaggy halılar oluyordu klasik halılar basit kaçıyorduuu..en kötüüsü en az kulanılan yerlere al meela salon yatak odası çocuk odasına..iiçine sinmiyosa oturma odası mutfak ve antreye normal halı al..ama ben çok memnunumm..evi çok güzel gösteriyor:)foto makinasını kardeşimden alınca evin heryerini çekcem ozman bakarsın cidden güzel duruyo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?