Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Salon+Yemek takimi...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40

Kizlar salon ve yemek takimimi resimde koydum buna uygun halı bakıyorum..Buldugum secenekler arasında en uygunu ne olur sizce?Bu arada takim beyaz oldugu icin koyu renk dusundum ama farkli onerileriniz varsa ona da acigim..

canım bence 1 ve 7 hariç hepsi olur gibime geldi yemek takımı desenli,berjerler çizgili diye halı sade olsun diye düşündüm 2,3,4,6,8,9,10,11 uygun bence ama en çok hangini beğendim bilmiyorum kaydirigubbakcemile3 karar vermek zor gerçektende

cnmm öencelikleeeeeeeeeeeeeee süper eşyaların çok ama çok begendim iyi günlerde kulan:)
mobilyalarında siyah yok dencek kdr az oldugu için halıyı siyah agırlıklı alma derim..onun için ekleidgin modellerden en uygunu bence3 ve 8:)
...ama bbu resimlerdeki gibi halılar durmuyor orjinali daha farklııı durur..benim mobilyalarım beyaz koltuklarım düz siyah..halımda ikisi rengi eşit olanı aldım:
temizligi kolay olsun dersen 3 ü al derimm :)mobilyalarınla daha uyumlu olsun dersende 8 i al deirm:)

canım 4 ve 6 hoşuma gitti benim ...

canım 6nın hav yükseklik ve dokuması sıkı bence 6. ama 5 de uygun olur

tesekkurler kizlar, bi de gidip bayiden gormek lzm hakkaten..Bu arada 3 ve 8 shaggy halı,kullanimi nasil olur acaba...:uhm:

tesekkurler kizlar, bi de gidip bayiden gormek lzm hakkaten..Bu arada 3 ve 8 shaggy halı,kullanimi nasil olur acaba...:uhm:

8 numarada uygun olur ama çok beyaz olmasın bu sefer oda? bembeyaz olsun dersen 8 numarayı al derim biraz dengelesin dersen 3 numarayı al derim. bu arada mobilyalarında hoşmuş güzel bi salon olacak güzel günlerde inşallah..

canım bence 11. neden dersen yemek odası takımında da dalgalı şekiller olduğu için çok hoş durur eger daha siyahlı bişi olsun dersen de 2. güzel bilmiyorumkismile

canım shaggy tavsiye edilmiyor temizlik açısından toz olsa direk dibine gidiyormuş,bişey dökülse hemen emiyormuş ve tüğler uzun diye sileceğin yeri bile zor buluyormuşsun,saçlar içinden çok zor çıkıyormuş belki yatak odası için uygun olabilir kaydirigubbakcemile5

Öncelikle mobilyalarınızı çok güzel seçmişsiniz. Çok zevklisiniz.
Sanırım yastıklar ve tek olan koltuk kahverengi desenli. O yüzden 3 numara diyorum ben.
Ama 6 numara da çok güzelmiş. Sanırım o siyah renkli. Kahverengi olsaydı o zaman 6 derdim.

cnmmmm shaggy halıdan çogu kişi memnun deil ama benim evimin heryeri shaggy halııı 11 tane halı aldım:)hiç bi zaman kirli durmuyor en güzel yanı bu..elektrik süpürgesine alırken biras zorlanıyorummm okdr..ayda bikerede ters çevirip üzerinde yürüyorumm okdr...benim mobilyalarıma shaggy halılar oluyordu klasik halılar basit kaçıyorduuu..en kötüüsü en az kulanılan yerlere al meela salon yatak odası çocuk odasına..iiçine sinmiyosa oturma odası mutfak ve antreye normal halı al..ama ben çok memnunumm..evi çok güzel gösteriyor:)foto makinasını kardeşimden alınca evin heryerini çekcem ozman bakarsın cidden güzel duruyo:)

canım bence 11. neden dersen yemek odası takımında da dalgalı şekiller olduğu için çok hoş durur eger daha siyahlı bişi olsun dersen de 2. güzel bilmiyorumkismile

8 . uygun olur....

amaninnnn kizlar herkes bi baska soyliyi.Hepinize ayri ayri tesekkur ederim yazdiklariniz icin...kaydirigubbakcemile3 Nemcim temizlemesi zor diye duymustum ama herhalde begenirsem temizligine katlancam ya da dedigin gibi cok kullanmadigim odalara shaggy dusunebilirim..
Tuubacim tesekkur ederim cnm begenmene sevindim gercekten cnm ama beyaz ve siyahtan olusuyor cnm kirlentler..
Jeanimbi bakiyim hayatim butun ev olmayabilir de sevdigim bi modelde shaggy olursa yenik dusebilirim kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…