Salonum

Salonunuz hoş ama cok renksiz dolayısıyla kasvetli görünüyor.
Koltuklarınıza farklı renklerde kırlentler ekleyip , yine aynı tonlarda aksesuarlar kullanarak biraz canlandırabilirsiniz.
Mesela mint yeşili veya turkuaz vizonla gayet guzel gorunebilir.
Cok sırıtır diye düşünürseniz mürdüm de kullanabilirsiniz.
Duvardaki tabloyu bile aynı renklerde secmişsiniz
Cok mu seversiniz kahverengini? :)

Koltuklarınıza farklı renklerde kırlentler ekleyip , yine aynı tonlarda aksesuarlar kullanarak biraz canlandırabilirsiniz.
bende çok yaşayın bende sizin gibi düşünüyorum biraz canlılık hareket lazım onlarda yeşil,turkuaz olur diye düşündüm :KK60::KK60::KK60::KK60:

Turuncu kiremit toplamayı çiçek ve tabloyu kaldirayim mi. Tesekkurler

bence kaldırın canlı renkli çicekler koyun resim olarakda kanavas tablolar var onlardan asın birde masanın arkasına güzel şık bir ayna

Turuncu tablo ve çiçeklerle renk kalmışım diye düşünmüştüm ...

ben bunun gibi resimlerden bahsetmiştim....

Eklentiler

• 20 (1).jpg
    20 (1).jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 96
  • images.jpg
    images.jpg
    10,7 KB · Görüntüleme: 118
  • tablo_center_cicek_kanvas_tablo_50cm_x_70cm_v12.jpg
    tablo_center_cicek_kanvas_tablo_50cm_x_70cm_v12.jpg
    148 KB · Görüntüleme: 124
Salonunuz gayet gzel. Güle güle oturun ama kanepelere kırmızı küçük yastıklar odanıza renk katardı. Başka da hiçbir şeye gerek yok. Sadece bir iki yastıkla çok hoş olur..

Ben çok beğendim tam benim tarzım ben çok renkli begenmiyorum çünkü canlı renkler zamanla göz yoruyor çok uzun yıllar kırmızı kullandığım için biliyorum şuan benimde salonun kahve krem başka renk yok

ben de begendim sadece perde fonunu begenmedim.onun dışında hoş

koltuklarınızın rengi güzel cok koyu canlı renkler istemiyorsanız size acık pembe kırlentler önerebilirim çiçeklerinizin arasınada onları değiştirmeden bi kaç pembe cicek koyabılırsınız :)

Eklentiler

• 89448478_tn70_0.jpg
    89448478_tn70_0.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 156
Turkuaz bordo veya yağ yeşili hangisini kullanmaliyim kasvetli havayı yok etmek icin

Eklentiler

• 20150303_190726.jpg
    20150303_190726.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 155

güzel fikirler )=)
aynen'' kardesımın evı mı bu ya '' oldum bır an
ne kadar benzıyor full kahve tonları, o da kahveci
renklendırın bıraz bence de
duvar kagıtları süsler renklı kırlentler renklı camdan aksesuarlar

Tavsiyelerinizi bekliyorum...
canım merhaba,
eşyaların pek hoşlar ve kolayca dekor değişikliği yapabileceğin türdeler. arkadaşlara da katılıyorum: farklı renkte yastık ve bu renklerde bir iki aksesuar alırsan biraz daha neşeli ve genç görünür salonun. ben böyle de beğendim ama hafiften ileri yaş aileler böyle tercih ediyorlar. biz biraz yaşımızı yaşayalım diyorum.
senin evindeki eşya renklerine benzer salonu olan bir arkadaş var: feyzai. salonunda bir iki değişiklik yaptı ve ben gerçekten çok zarif ve şık buldum, belki ilgini çeker.
güle güle iyi günlerde otur canım.

Salonunuz çok güzel sade ve şık çok beğendim fakat söylenildiği gibi azıcık renk gerekiyor.
Pek çok çiçeğiniz olduğu için yeşilden farklı bir renk seçmeniz gerektiğini düşünüyorum.
Duvardaki deniz tablonuz bana tatlı mavi tonlarının salonunuza yakışacağını düşündürdü. Uzun vazonuza mavili ve pembeli ortancalar ilave edebilirsiniz.
Mavinin farklı tonlarını turkuazla beraber de kullanabilirsiniz dekoratif objeler yoluyla. Veya mavi ve yeşil tonlarını bi arada kullanabilirsiniz.
Fakat bordo, turuncu ve kırmızıdan uzak durmanız gerektiğini düşünüyorum. Kolay gelsin.

X