Fistikkk ayyy ne gezdm ne gezdm beee :)) ama isimizi cok kolayladikk) ist a donunce fotolari atarm esyalarn buyuk bi kismini aldik salon takim +oturma odasi +yemek odasi ve yatak odasi :) alfemo tepe home ve dogtas karisimi olduk biz :) ceyizlikler hali perde filan da bayramdan sonra
Zafer iki gun izin almisti hattaaa nikah gunumuzu de aldikkk 31 Temmuzzzz :))) yani on gun sonra kadr ben de evli bir bayan oluyorm :) Allah mutlu etsn hepimizii)
Yikanmayi bilemem ama bu goruntuyu pek begenmedm canm daha sade olsn bence kat kat olunca birbirini oldurmus gibi geldi benm fikrimce canm
Merhaba,
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın... Nacizane fikrim, Berjerin içinde açık renkte yani duman rengi mavi tonlarında bir renk var göz yormayan ve sıkılmayacağınız bir ton fonlarınızı o tonda kullanabilir ve kendinden desenli aynı tonlarda bir halı ile tamamlayabilirsiniz...
sen bilirsin cnm ama berjerlerin çok hareketli o yuzden japon daha düz bi kesim olduğu için sadeleştirir die düşündüm tül konusunda haklısın belki kapıya olmayabilir bence tül alıcaksanda desensiz keten tüllerden al hem spor hem sade olur
Mrb bence perde yerine çok açık sütlü vahve rengi beyaz işi yaptırta bilirsin sonra onu sıtora montaj edip rahat kullanırsın çok şık durur halıya gelince sade düz bir renk kullana bilirsin
Hiloşumm bu ne hız yaw maşşallah biz kaç haftadır bi ev düzemedik sen bi günde hepsini hallettnişinizi kolaylamamış bitirmişinz yaw ne kalmış daha beyaz eşya var ama büyükleri halletmenz çok iyi olmuş fotoları bekliyom tabi yemk odası o model mi
ohh nikahıda halletmişinz Allah bütün işlerinizi böle kolaylaştırsn canmm çok sevndm on gün sonra sende bu kervana girion he dönüşü olmayan bi yoldaym ona göre düşün heamin canm amin Allah hepiciğimize mutlu huzurlu bi yuva nasip etsin
banada çok karşk geldi canm ama fikir olsun die baktım Onurda harika dediAlmıcam ya böle fransız perde yıkamasıda zormuş zaten tek kişi takılmıomuş birleşik ya
Merhaba canm amin inşallah ..
evet o rengide düşündüm ama cesaret edemedm nasıl drur die kapatmamz mı odayı ki o renk halıda duman rengi olur perde gbi olabilir aslında kafam baya karıştı bi perde de bu kadar düşünceğmi sanmıodum ne zormuş ev düzmek ya
Saol canm fikirlern için
aynen canm bnm ilk baş düşündüğüm tarz da keten dümdüz desensz bi tül ve kalın perde şu şekil mesela
Aminnn insallah canmmmevet yemek odasi o oldu canm salon da alfemodan o takimdan baska begenemedm hosuma gittiler bayaa
Amin canm her isimiz rast gider ins napalm biz ayri yerde olunca biraraya geldimizde deli gibi gezip halledelm diyorz
Bikac kez dusunup evet derm canm anladm
Son paylastigin cok hos bence de Fatosum
hoşuna gittiyse içine sindiyse ne güsel canm hemen kafanda kurmaya başlamışşsndr zaten şunu şuraya koyarım faln ben çok heyecanlanmştım evmze eşyaları alınca konuşyduk böle yaprz faln çok güsel duygular
buldun mu bordo canm resmlerni görcem ama merak ediyom ne zamn gelion bu arada
hehe öle oluodur canm zaman kısıtlı olunca daha çok gezip bakmak için deli gbi gezmk lazm içine sineni buluon ya sorun deil güsel yorgunlklar ohh çok az kaldı
masada bikaç kez düşün acaba evet mi desem bi Zafern yüzüne bak ayağına basmayı unutma ki bnmki bastrmadı içimde kaldı çok pis surat yaptım ama arada bunu kullanarak bişeyler yaptırabilirim hehe
evet canm benmde moblyaları aldığmzada ilk düşündüğüm model buydu
Evt canm cok tatli heyecanlar cidden ya mustakbel esinle bunlari konusmak falan planlar yapmal mobilya secmek beraber..) aynen canm icime sinsin de yemek odasi ve salon takimi odemesi yarn yapilaak o yuzden onlara bir daha bakacagiz yarn hepsini atarm ist da )
Hehe haklisn tabi madem bastirmadi cezasini ceksn
Canm bordo bej dusunuyordm ama sanirm mor bej olacak kumaslari cok guzeldi yarn netlesecek gosteririm sonra tabi ki
bencede şahane duruyor son paylaştığın. kesinlikle eşyalarınla süper duracak. krem kendinden desenli sade bi halıyla çok güzel olacak:)
Eki Görüntüle 1196445
o zaman böyle bişey istiyosun:) buda güzel olur cnm daha elegan bana biraz daha avagard mobilyayla kullanılmalı gibi geliyo ama klasikle sporu kobinlemek de bi seçenek tabiki
yok cnm merak etme temizliği gayet kolay . evet kaşmir bunlar. bu arada ben de gecen yaz evlendim benim salonumda mor pudra ağırlıklı desenli fon ve düz keten tül seçtim benimde kartonpiyerim yok kötü durmuyo yani korniş olunca cnm. perde güzel olsun yeterki. cok dert etme zaten eksik bitmiyo önümüzdeki ay bi yıl olacak inan hala alıyorum eşya
çok çok güzel kesinlikle bekarlık sultanlık lafına katılmıyorum iyiki evlenmişim rabbime şükürler olsun. kendi evin olunca yemek yapmak temizlik yapmak inan cok keyifli geliyo hersey yeni hersey cok guzel bide mutluysan sana yardımcı olan bi eşin de varsa inan hiçbişey zor gelmiyo. erkekler şu açıdan sıkıntı yaşıyo ardadaşlarıyla sabaha kadar dışarda eğlenemiyolar sabaha kadar süren eglence bi iki saate iniyor evlenince:) ama evde huzurun mutlulugun varsa kolay adapte oluyolar düzenli bi hayat hoslarına bile gitmeye baslıyor.. inşallah sen de cok mutlu olursun. bu esya alma ev kurma süreci cok tatlı bi sürec tadını cıkar canım kafana takma hiçbişeyi. zevk almaya bak. salonun resmini en kısa zamanda göndericem:)
benmkinin zaten gece hayatı yok öle sabahlara kadar.yılda bikaç kez anca görüşür öle akşam arkadaşlarıyla oda bikaç sonra evine gider o yönden sıkıntım yok şükür evcimendir ben çıkartcam dışarı gibime geliyo gezmyi pek sevmez üşengeç :) evimizde otruruz zaten dio bakalm az kaldı görcez
inşallah canm hepimiz mutlu olalm evizmizde valla tatlı bir süreç de sıkıştırmaya başladı son zamanlar bnmki hele yetişemicaz bak görcen die beni kasıo çok rahatsın dio
Hiloşummmm nerdesinn hani resimlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?