Meleknaz Herşeyin hayırlısı Kayıtlı Üye 2 Nisan 2012 7.893 4.823 248 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mnskc #21 Çok çok güzel olmuş.Salonun tüm havası değişmiş,sıcak bir hava katmış. Bu renklerde aksesuar bulamıyorum demişsin. Mor veya pembe cam objeler çok şık durabilir. Mumlarla da renk bütünlüğü tamamlanabilir. Herdekora , CAM VAZO 25 CM.
Çok çok güzel olmuş.Salonun tüm havası değişmiş,sıcak bir hava katmış. Bu renklerde aksesuar bulamıyorum demişsin. Mor veya pembe cam objeler çok şık durabilir. Mumlarla da renk bütünlüğü tamamlanabilir. Herdekora , CAM VAZO 25 CM.
M mnskc Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2011 630 406 158 İstanbul 23 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi mnskc #22 Meleknaz .!.: Çok çok güzel olmuş.Salonun tüm havası değişmiş,sıcak bir hava katmış. Bu renklerde aksesuar bulamıyorum demişsin. Mor veya pembe cam objeler çok şık durabilir. Mumlarla da renk bütünlüğü tamamlanabilir. Eki Görüntüle 665857 Herdekora , CAM VAZO 25 CM. Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler hemen inceliyorum
Meleknaz .!.: Çok çok güzel olmuş.Salonun tüm havası değişmiş,sıcak bir hava katmış. Bu renklerde aksesuar bulamıyorum demişsin. Mor veya pembe cam objeler çok şık durabilir. Mumlarla da renk bütünlüğü tamamlanabilir. Eki Görüntüle 665857 Herdekora , CAM VAZO 25 CM. Genişletmek için tıkla... cok tesekkurler hemen inceliyorum