Salonuma nü tablo almak

Pırlanta neden kutuda saklanır? Ben kullanmayı tercih ederim mesela. Bu salonu misafire saklamak gibi bir şey değil mi? Anonim bir kadının vücudundan korkuyorsak vay halimize. Sanki kadın kendi nü tablomu koyacam demiş.

Ev sizin eviniz, o evde siz yaşıyorsunuz.
Ben özellikle ev dekorasyonum konusunda kendi zevkim doğrultusunda yapıyorum ne yaparsam. Bir ara elimi boyaya daldırıp antre duvarlarıma bastırdım, el iziydi her yer.
Şimdi 1,5 yıldır salonumun bir duvarında sprey boyayla kocaman bir slogan yazıyor.
Eğer nü tablo almak istiyorsanız alın asın bence.

Ama belirttiğiniz gibi insanların düşünceleri ve eleştirileri sizin moralinizi bozuyorsa, Cihangir çevresi gibi bir çevrede yaşamıyorsanız mutlaka hoşlanmayanlar ve bunu belirtenler olur.

ben sanat tarihçiyim. nü resimde bir sanat eseridir. ben koyarım ama çevren önemli sanata sanat için bakan kişiler varsa çevrende koy,ama sanat toplum içindir diyen çoksa koyma : )
sanat hem sanat içindir hem toplum için ama sanatçı hiç bir fikre uymak zorunda değildir özgürdür.Bizim yorumlarımız sanatçıyı ilgilendirmez .Ben sanata ve sanatçıya saygı duyarım ve nü tablolar da bence çok sanatsal ,çok estetik .

Ben kendim de yapiyorum akrilik boyayla. Ama boya fiyatlari ve tuvaller oyle pahali ki su siralar hevesim kacti biraktim. Gecen sene sergim olmustu, cok mutlu ediyor insani sifirdan bir sey uretmek. Resim de oyle bir sey. Bence yetenegim yok diyip cekilme kenara, ben de bir yetenek patlamasi sayilmam. Matematik hesabi yaparak ciziyorum misal, buyuk bir manzarayi tuvale aktarmakta falan. Cetvelle olcup tuvale oranliyorum vs. Kesinlikle denemelisin

cok gereksiz buluyorum kadin vucudunun sanat adi altinda sergilenmesini.
muzelerde falan goruyoruz sorun degil de bir evin salonunda uzun sureli oturacaksam ciplak kadin gormek beni rahatsiz eder. hele ortamda erkek de varsa hic rahat edemem. bu da benim yapim.

kızımı zaten resim kursuna gönderiyorum şu an kursta mesela 3 saat .Onu beklerken buraya takılıyorum .Cam üzerine yapılan tablolar da çok şahane .

Nü y.odasnda olablr ama salonda abes durur gibi gelio. Ben asmazdım..

kız zaten ben bir ortamda yazarlık yapıyorum ama bu ortam yani kadınlar klübü bu tip konularda fikir almak için daha uygun .Burayı seviyorum

Nü tabloya gelince cidden çok estetik buluyorum .Seviyorum yahu .
Ama oraya kv. Kp. anne babanız hatta küçük çocuklar gelecek. Çekinmezmisiniz özellikle çocuklar sorarsa ne diyeceksiniz. Çok asmak istiyorsanız yatak odanıza asın.

Yapı meselesi işte .

benim komşumunda misafir odasında kadın nü tablosu var ve bana hiç garip gelmiyor,yani normal bir tablo gibi.niye insanları bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum ama maalesef mahalle baskısı burayada el atmış durumda.

sanat tarihinde 2 görüş vardır. sanat sanat için diyenler, birde sanat toplum içindir diyenler.
her ikisi yanyana olmaz. karşıttır birbirine.
sanata saygı duyan kişiler bu ülkede çok fazla değil.
elbette estetik. keşke elimde olsada renoir ın bütün nülerini toplasaM salonuma.: )

bir çocuğum olsa nü tablosu olan bir salona sokmak istemezdim şahsen
çocuğum olmasa sorun değil ev sahibi isterse erkek olanı assın ama çocuğumla gidersem iş değişir

Ama oraya kv. Kp. anne babanız hatta küçük çocuklar gelecek. Çekinmezmisiniz özellikle çocuklar sorarsa ne diyeceksiniz. Çok asmak istiyorsanız yatak odanıza asın.
kayınpeder kayınvalide rahmetli .Benim babam da rahmetli oldu geçen sene .Bir yaşlı anacığım var .Küçük çocuklara gelince aman onlar hiç sormaz hepimizden bilgili onlar . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…