- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
O karışmaz allah için .Bence cevrenizle alakali. Sürekli laf isitecekseniz koymayin. Ama isitmeyecekseniz koyun. Ya da laflara takip takmamak onemli. Bir de esiniz bu konuda ne düşünüyor?
Pırlanta neden kutuda saklanır? Ben kullanmayı tercih ederim mesela. Bu salonu misafire saklamak gibi bir şey değil mi? Anonim bir kadının vücudundan korkuyorsak vay halimize. Sanki kadın kendi nü tablomu koyacam demiş.türkiye'de yaşıyorsanız ahlak yapımıza, kültürümüze uygun değil. zaten kadın vücudu güzel diye saklanması gerekir şahsen. çünkü pırlanta kutusunda saklanır. bir tablo haline getirip her gelene seyrettirmek bence kadın bedenine haksızlık.
he şahsen bir eve gitsem ve duvarda öyle bir çerçeve görsem ilk tepkim "yuh" olurdu
he avrupa'da yaşıyorsanız bilemem tabi.
Niye karışsın ki cıbıl cıbıl tablo gözlere şenlikO karışmaz allah için .
sanat hem sanat içindir hem toplum için ama sanatçı hiç bir fikre uymak zorunda değildir özgürdür.Bizim yorumlarımız sanatçıyı ilgilendirmez .Ben sanata ve sanatçıya saygı duyarım ve nü tablolar da bence çok sanatsal ,çok estetik .ben sanat tarihçiyim. nü resimde bir sanat eseridir. ben koyarım ama çevren önemli sanata sanat için bakan kişiler varsa çevrende koy,ama sanat toplum içindir diyen çoksa koyma : )
Ben kendim de yapiyorum akrilik boyayla. Ama boya fiyatlari ve tuvaller oyle pahali ki su siralar hevesim kacti biraktim. Gecen sene sergim olmustu, cok mutlu ediyor insani sifirdan bir sey uretmek. Resim de oyle bir sey. Bence yetenegim yok diyip cekilme kenara, ben de bir yetenek patlamasi sayilmam. Matematik hesabi yaparak ciziyorum misal, buyuk bir manzarayi tuvale aktarmakta falan. Cetvelle olcup tuvale oranliyorum vs. Kesinlikle denemelisinBen resmi çok seviyorum .Hiç ama hiç kabiliyetim yok ama kabiliyeti olan insanlara ayrı bir hayranlığım vardır.İstanbulda iken Yeşilköy 'de bir arkadaşımıza misafir olduk .O evi hiç unutamıyorum mesela .Koridorları bile yağlı boya tablolar ile doluydu .
kızımı zaten resim kursuna gönderiyorum şu an kursta mesela 3 saat .Onu beklerken buraya takılıyorum .Cam üzerine yapılan tablolar da çok şahane .Ben kendim de yapiyorum akrilik boyayla. Ama boya fiyatlari ve tuvaller oyle pahali ki su siralar hevesim kacti biraktim. Gecen sene sergim olmustu, cok mutlu ediyor insani sifirdan bir sey uretmek. Resim de oyle bir sey. Bence yetenegim yok diyip cekilme kenara, ben de bir yetenek patlamasi sayilmam. Matematik hesabi yaparak ciziyorum misal, buyuk bir manzarayi tuvale aktarmakta falan. Cetvelle olcup tuvale oranliyorum vs. Kesinlikle denemelisin
Ama oraya kv. Kp. anne babanız hatta küçük çocuklar gelecek. Çekinmezmisiniz özellikle çocuklar sorarsa ne diyeceksiniz. Çok asmak istiyorsanız yatak odanıza asın.kız zaten ben bir ortamda yazarlık yapıyorum ama bu ortam yani kadınlar klübü bu tip konularda fikir almak için daha uygun .Burayı seviyorum
Nü tabloya gelince cidden çok estetik buluyorum .Seviyorum yahu .
Yapı meselesi işte .cok gereksiz buluyorum kadin vucudunun sanat adi altinda sergilenmesini.
muzelerde falan goruyoruz sorun degil de bir evin salonunda uzun sureli oturacaksam ciplak kadin gormek beni rahatsiz eder. hele ortamda erkek de varsa hic rahat edemem. bu da benim yapim.
O karışmaz allah için .
sanat tarihinde 2 görüş vardır. sanat sanat için diyenler, birde sanat toplum içindir diyenler.sanat hem sanat içindir hem toplum için ama sanatçı hiç bir fikre uymak zorunda değildir özgürdür.Bizim yorumlarımız sanatçıyı ilgilendirmez .Ben sanata ve sanatçıya saygı duyarım ve nü tablolar da bence çok sanatsal ,çok estetik .
kayınpeder kayınvalide rahmetli .Benim babam da rahmetli oldu geçen sene .Bir yaşlı anacığım var .Küçük çocuklara gelince aman onlar hiç sormaz hepimizden bilgili onlar . :)Ama oraya kv. Kp. anne babanız hatta küçük çocuklar gelecek. Çekinmezmisiniz özellikle çocuklar sorarsa ne diyeceksiniz. Çok asmak istiyorsanız yatak odanıza asın.
Düşünsenize kimse kocasıyla size gelmezmişkız zaten ben bir ortamda yazarlık yapıyorum ama bu ortam yani kadınlar klübü bu tip konularda fikir almak için daha uygun .Burayı seviyorum
Nü tabloya gelince cidden çok estetik buluyorum .Seviyorum yahu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?