Salonuma nü tablo almak

ben özgür düşündüğüm için sanat sanat içindir diyenlerdenim .

kızımı zaten resim kursuna gönderiyorum şu an kursta mesela 3 saat .Onu beklerken buraya takılıyorum .Cam üzerine yapılan tablolar da çok şahane .
Katiliyorum kesinlikle. Kizin icin cok iyi dusunmissun ne guzel, keske benim ailem de bir hobiyle ugrasmama musade etseydi. Bizimkiler surekli ders calis hobi gereksiz modundaydi. Haliyle anca universitede baslayabildim ben.

Ev sizin eviniz, istediğinizi asarsınız kimseyi ilgilendirmez. Başkasının evindeki tabloya tepki göstermek nedir ya? İstediğim gibi dekore ederim evimi misafir de düşüncesini kendine saklasın.
bizim toplumumuzun genel özelliği başkalarının düşüncesine burnunu sokmaktır bilmez misiniz .

değerli şeyler anlamında söyledim. pırlanta temsiliydi illa yanına yazmam mı gerekiyor? anonim de olsa kadın vücudu o. basit bir mani değil. bu benim görüşüm. dilerseniz bir sonrakinde müsade alayım sizden nasıl yorum atacağıma dair

pırlanta kutuda saklanmaz ki hem dimi .Parmağa takılır boynumuzu süsler bileğimizi süsler vs.

bir çocuğum olsa nü tablosu olan bir salona sokmak istemezdim şahsen
çocuğum olmasa sorun değil ev sahibi isterse erkek olanı assın ama çocuğumla gidersem iş değişir
çocuklara anatomi dersini de yasaklasınlar o halde .

Müsade sizin.
Birbirimizin görüşlerine saygı duymak durumundayız tabi ki. Müsade almak ne kelime.
Ben de değerli şeyler anlamında söylemiştim zaten pırlanta örneğinden gittiğiniz için ben de pırlanta dedim. Değerli şeylerin saklanmasına anlam verwmem ben. Sizi eleştirmek değildi amacım.

bu arada o konan nü resime gelince.
buradada estetik zevkler öne çıkar. insanların beğendiği ressamlar vardır. birde sanatını beğenmediği yada yaptığı resimin hoşuna gitmediği. ha bu resmi koyan kişilerde olabilir. şahsen ben daha estetik bir resmi tercih ederim.

eşiniz erkek nü mü ister yoksa kadin mi? Şöyle bir şey koymak isteseniz ne der mesela? Lutfen bunu sorup bize söyleyin. Cok merak ediyorum.. Benim ablam da resim yapiyor bu arada ama nü calismiyor.
2 arkadasim da ressam. Sergiler falan ugrasiyorlar. Harika resimleri var. Bir Yaratici inanclari da yok ama nü calismiyorlar..
tercih meselesi..

Tamam sanatı seviyor olabilirsiniz ama bukadar avrupayi takilmaya gerek yok, eve bi amcaniz teyzeniz dediniz ya da komşunuz gelse duvarda nü tablo , kulağa hiç hoş gelmiyor acikcasi

vucudun bazi kisimlarini degerli oldugundan ya da pis oldugundan degil gizli oldugundan saklariz.
cocuk belli yasa geldiginde acmamasi gereken organlar ogretilir.
hemen hemen her toplumda cirilciplak dolasmak yasaktir.
hal buyken bazi insanlarin cirilciplak bir tabloyu evin salonunda gormek istememesi insanlari sanat dusmani ve sanat sevmez yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…