- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
ben özgür düşündüğüm için sanat sanat içindir diyenlerdenim .sanat tarihinde 2 görüş vardır. sanat sanat için diyenler, birde sanat toplum içindir diyenler.
her ikisi yanyana olmaz. karşıttır birbirine.
sanata saygı duyan kişiler bu ülkede çok fazla değildir. elbette estetik. keşke elimde olsada renoir ın bütün nülerini toplasaM salonuma.: )
bende: )ben özgür düşündüğüm için sanat sanat içindir diyenlerdenim .
nerden buldun bunu kız :)
Gerçekten çok estetik
Katiliyorum kesinlikle. Kizin icin cok iyi dusunmissun ne guzel, keske benim ailem de bir hobiyle ugrasmama musade etseydi. Bizimkiler surekli ders calis hobi gereksiz modundaydi. Haliyle anca universitede baslayabildim ben.kızımı zaten resim kursuna gönderiyorum şu an kursta mesela 3 saat .Onu beklerken buraya takılıyorum .Cam üzerine yapılan tablolar da çok şahane .
bizim toplumumuzun genel özelliği başkalarının düşüncesine burnunu sokmaktır bilmez misiniz .Ev sizin eviniz, istediğinizi asarsınız kimseyi ilgilendirmez. Başkasının evindeki tabloya tepki göstermek nedir ya? İstediğim gibi dekore ederim evimi misafir de düşüncesini kendine saklasın.
google a nu tablo yazdim gelenler arasindaydinerden buldun bunu kız :)
Pırlanta neden kutuda saklanır? Ben kullanmayı tercih ederim mesela. Bu salonu misafire saklamak gibi bir şey değil mi? Anonim bir kadının vücudundan korkuyorsak vay halimize. Sanki kadın kendi nü tablomu koyacam demiş.
bizim toplumumuzun genel özelliği başkalarının düşüncesine burnunu sokmaktır bilmez misiniz .
pırlanta kutuda saklanmaz ki hem dimi .Parmağa takılır boynumuzu süsler bileğimizi süsler vs.Pırlanta neden kutuda saklanır? Ben kullanmayı tercih ederim mesela. Bu salonu misafire saklamak gibi bir şey değil mi? Anonim bir kadının vücudundan korkuyorsak vay halimize. Sanki kadın kendi nü tablomu koyacam demiş.
çocuklara anatomi dersini de yasaklasınlar o halde .bir çocuğum olsa nü tablosu olan bir salona sokmak istemezdim şahsen
çocuğum olmasa sorun değil ev sahibi isterse erkek olanı assın ama çocuğumla gidersem iş değişir
Müsade sizin.değerli şeyler anlamında söyledim. pırlanta temsiliydi illa yanına yazmam mı gerekiyor? anonim de olsa kadın vücudu o. basit bir mani değil. bu benim görüşüm. dilerseniz bir sonrakinde müsade alayım sizden nasıl yorum atacağıma dair
ne alakası var ya , ders le resmin ne alakası var kiçocuklara anatomi dersini de yasaklasınlar o halde .
ne alakası var ya , ders le resmin ne alakası var ki
çocuğa çıplak resim göstermek ve ders birbirinden çok farklı
biraz araştırın öğrenirsiniz belki farkını[/QUOTE
salonda nü tablo olunca çocuk ne diyebilir mesela .
İnsan vücudu insan organları ne var bunda çekinecek allahaşkına .
Tamam sanatı seviyor olabilirsiniz ama bukadar avrupayi takilmaya gerek yok, eve bi amcaniz teyzeniz dediniz ya da komşunuz gelse duvarda nü tablo , kulağa hiç hoş gelmiyor acikcasiEvimde en az 10 hanımın olduğu bir toplantıda salonuma nü tablo alacağım dediğimde bazıları çok tepki gösterdi .Evim yeni duvarlarım boş ve ben sanatı çok severim .Nü tabloları çok beğenir ve oldukça estetik bulurum .Maddi olarak rahatlayınca yağlı boya bir nü tablo alacağım .Yanlış mı düşünüyorum .Ben bir eve misafirliğe gitsem ve salonda nü tablo olsa hiç rahatsız olmam .Neden bu kadar tepki anlamış değilim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?