- 13 Mayıs 2009
- 18.455
- 103
- 413
arkadaslar bikaç defa karsılasdıgım adı duyulmus bir yerin rezilliğinden bahsetmek istyorum sizeki bizim gibi paranızla mağdur olmayın diye
evimize yakın bir yerde şalvarlı et var camekanlarındaki büyük puntolarla yazılmıs sunda indirim var bunda indirim var yazıları hep dikkatimizi çekiodu fakat heryerden et alınmaz düşüncesi kafama yerleşmişti helede ucuz et asla taki kullanım belgelerini görene kadar ki böyle rezil bir yere nasıl belge verilmiş orasıda meşru gelelim yaşadıgım olaya 1 hafta önce eşim eve gelirken ciğer almıstı paketi açar açmaz iğrenç bir koku tuvalette buldum kendimi
lmaz: eşime götür göster dedim yorgun oldugu için gitmedi neyse olabilir dedik gözden kaçmıstır dedik uzatmadık çünkü belgeleri ! vardı ya neyse dün eve gelirken köftelik kıyma almak için uğradık orada hazır köfteler ( paketli olanlardan deil kendi yapımları ) vardı ama ben 1 kilo köftelik kıyma aldım paketlemeyin koklamak istiyorum dedim bu arada burnum tıkanmıs koku alamıyorum eşime koklatacaktım o arada eşim sosları gösterdi onlara bakayım derken bi baktım paket elime uzatıldı neyse acmayayım dedim eve geldik eşim ben yaparım köfteleri dedi mutfaga gecti bi ara gelip bu kokuyor sanki dedi ama ben alamadım kokuyu soğan fln kokuodur o kadarda olmaz herhalde dedim ama bayagı kokuodu eşimin söyledigine göre kalsın sabah bende bakayım dedim ve sabah dolabı bi açtım iğrenç bi koku kaplamıs hemen poşeti elime aldıgım gibi gönderdim eşimi elinde 1 kilo yeni kıymayla geldi bahaneleri baska arkadas karıstırmıs etleri atacagı yere buraya koymus kusura bakmayın fln filan neyse gelen eti hemen actım tabi görseniz kıpkırmızı taze bıcakla bi ayırdım içi simsiyah neredeyse kurtlanmıs et inanamadım ya resmen bizi kandırmıslar dısını yeni etle sarıp vermişler hemen tlf actım elimden geldigi heryere şikayet edeceğimi belirterek kapattım bu arada eşim sabaha kadar karın ağrısından uyuyamadı sadece 1 tane küçük köfte pişirip tadına bakmıstı
siz siz olun asla şalvarlı etten et almayın asla
evimize yakın bir yerde şalvarlı et var camekanlarındaki büyük puntolarla yazılmıs sunda indirim var bunda indirim var yazıları hep dikkatimizi çekiodu fakat heryerden et alınmaz düşüncesi kafama yerleşmişti helede ucuz et asla taki kullanım belgelerini görene kadar ki böyle rezil bir yere nasıl belge verilmiş orasıda meşru gelelim yaşadıgım olaya 1 hafta önce eşim eve gelirken ciğer almıstı paketi açar açmaz iğrenç bir koku tuvalette buldum kendimi

siz siz olun asla şalvarlı etten et almayın asla