Cvp için teşekkür ederim bende dün araştırırken bir siteden tavsiye üzerine havvana adlı kremi araştırmaya başladım.O siteden kargo dahil 24 tl dediler.Ama aldığım ürün sahte mi değil mi nasıl anlayacağım?Bu havvana adlı kremi izmirde nerden bulabilirim acaba?Genel bir sitesi yok sanırım....ikisindende kullandım.... hatta havvana nın 1 kez kullanılmışı var bende........ lokman hekimdeki havva hanımın kendinden aldım........ ismini patent olarak kullanıp , ürettiği ürününe verdi...........ben ikisindende cok memnun kaldım....... zaten salyangoz kremleriyle cok ilgiliyim......... yakında salyangoz çiftliği kurup satmaya başlamazsam iyi :)))) o kadar ilgiliyim yani.......... havvananınkinden biraz daha memnun kaldım diyebilirim cilt yapımın kuruluğu itibariyle. zaten garamajı daha fazla diğerinden......... daha uzun süre gider yani...........çevrede sahtesi cok fazla alırken dikkat edin........ sevgilerimle.
arkadaslar salyangoz ozlu cilt kremi hic kulananiniz oldumu ?? Kulandiysaniz gercekten faydasi varmi? Gecengun bir magzada gordum bugun aklima takildi estetisyenime sordum faydasi varmi bu kremin diye oda bana vazelinden hicbir fatki yok para tuzagi dedi , bende merak etdim sizlerin fikrini deneyenler yazarsa sevinirim...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?