Samanyolu (Atv)

hevin

İkiPaşaAnnesi :)
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
6.631
8
158
Başrolünde Özcan Deniz rol alacak olan Samanyolu dizisinin senaryosunu Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe ve Aşk-ı Memnu dizilerinden tanıdığımız Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ikilisi yazıyor. Aynı zamanda Samanyolu, Kerime Nedim'in dev roman kitabından da uyarlamalar yapılmaktadır. Samanyolu dizisinin çekimleri geçtiğimiz günde İstanbul'da başladı. Samanyolu adlı dizi Kasım ayı sonunda atv ekranlarında başlaması planlanıyor...

Yönetmen : Andaç HAZNEDAROĞLU
Yapım: AY YAPIM
Senaryo: Ece YÖRENÇ - Melek GENÇOĞLU
Yayınlanacağı Kanal: ATV

Oyuncular

Özcan Deniz
Vildan Atasever
Hatice Aslan
Hülya Darcan
Nesrin Cevadzade

Genel Konu

Annesi öldükten sonra teyzesinin yanında büyüyen Nejat teyzesinin kızı Zülal’e aşıktır. Ancak bunu Zülal'e söyleyemez. Zülal Nejat'ın arkadaşı Namık’la evlenir. Ama hiçbir zaman mutlu olamaz. Sonunda Zülal gerçek sevginin ne olduğunu ve sevgisine hiçbir zaman karşılık beklemeden sevileceği günü büyük bir umutla bekleyen Nejat’ın kendisi için ne kadar önemli olduğunu anlar...

Son düzenleme:
Buda bir magazin haberi :roflol:

Özcan’la İsmail’in sevgili dayanışması
ALİ EYÜBOĞLU / MİLLİYET

Özcan Deniz, yakında yeni bir diziye daha başlayacak. Deniz’in “Samanyolu” adlı yeni dizisindeki rol arkadaşlarının Vildan Atasever ile Nesrin Cevadzade olacağını pazartesi günü arkadaşımız İlknur Taş’ın Cafe Milliyet’teki haberinden okumuşsunuzdur.
Kerime Nadir’in aynı adlı romanından Ay Yapım’ın ATV için çekeceği dizide Vildan Atasever, Özcan Deniz’in sevgilisini oynayacak. Atasever’in oyuncu sevgilisi İsmail Hacıoğlu da şu günlerde yeni sinema filminin çekimleri için İtalya’da...
Genç sinemacı Ali İlhan’ın yazıp, yönettiği ilk uzun metrajlı sinema filminde Hacıoğlu’nun sevgilisini kim oynuyor biliyor musunuz? Reyting rekortmeni “Yaprak Dökümü” dizisinin güzel yıldızı ve de Özcan Deniz’in sevgilisi Fahriye Evcen...
Memlekette onca oyuncu varken Hacıoğlu’nun “Sinyora Enrica”da aşkını Deniz’in sevgilisi Evcen, Deniz’in “Samanyolu”ndaki sevgilisini de Hacıoğlu’nun aşkı Atasever’in oynayacak olması şov dünyasında eşine pek rastlanmayan müthiş bir sevgili dayanışması...
Çekimleri İtalya’nın Rimini şehrinde süren “Sinyora Enrica”da Evcen, İsmail Hacıoğlu’nun sevgilisini oynarken, aynı zamanda filmin başrol oyuncusu Claudia Cardinale’in de gençliğini canlandırıyor.

Bu dizi icin cok etkileyici olacak deniliyor, Asmalı Konakla bile kıyaslanmaya baslanmıs :delphin:

Carsamba veya Persembe tanıtım fragmanı dönecekmis deniliyor, iki üc haftada sonra baslayacakmıs, gerci atv hangi güne sıgdıracak bu diziyide orası muamma :hulya:

tanitim fragmaninida yeni gordum cok etkileyci geldi bana ama ben esmer bir bayan olsaydi ozcanin yaninda daha yakisirdi diye dusunuyorum nedense hep nurgul yesilcay geliyor gozumun onune opuyorumnanaktan

vildan atasever yerine baska biri olsaydi mesela nurgül yada gercekten bu kadar itici duran bir bayan olmasaydi..

vildan atasever o kadar itici gelioki bana dizi güzel olcaksa bile onun basitliği yüzünden izlemem ben keşke başka biri oynasaymış yaa

özcan deniz zengin aga vurdummu oturtan adam rollerinde cok iyi ama böyle mazlum asik rolleri pek ona göre degil
vildan atasever konusunda size katiliyrum cok itici bir insan

ay yine bi romandan uyarlama daha geliyor demek,zamanında bunun dizisini aydan şenerle tolga savacı çekmişti çok güzel bi diziydi filmindede hülya koçyiğitle ediz hun oynamıştı bakalım şimdi nasıl olacak bende aynı şeyi düşünüyorum vildan atasever hakkında keşke başka biri oynasaydı özcan denizin uzun zamandır dizileri pek tutmadı ama bunda başarılı olacağına eminim

Bende az önce gördüm tanıtım fragmanını, güzel olmus hos olmusta nedense bende bir kozmetik reklamıymıs gibi bir hava bıraktı :roflol:

AY Yapım olması iyi, hepimiz biliyoruz basarılarını (en son Ezel mesela) :asigim:
yalnız kanaldan süpheliyim, keske Atv olmasaydı.

Fragman müthis olmus video klip gibi, kisa ama cok etkileyici.. bayildim cidden
amma velakin vildan ataseverde neyin nesi baska bayan oyuncu bulamamislar mi

ya bu romanların çılkını çıkardılar..

samanyolu başlı başına güzel roman umarım hakkını verirler.

vildanı sevmesemde. romanın hatrına izlecez mecburen.akannehir

ay yine bi romandan uyarlama daha geliyor demek,zamanında bunun dizisini aydan şenerle tolga savacı çekmişti çok güzel bi diziydi filmindede hülya koçyiğitle ediz hun oynamıştı bakalım şimdi nasıl olacak bende aynı şeyi düşünüyorum vildan atasever hakkında keşke başka biri oynasaydı özcan denizin uzun zamandır dizileri pek tutmadı ama bunda başarılı olacağına eminim

tolga savaci ve aydan senerin ki dizi miydi???
bi sahnesini cok iyi hatirliyorum
tolga savaci gitarin tellirini kopariyordu ssinirden
elleri kan icinde kaliyordu
cok cook kücüktüm :)

vildan atasever hakkinda hepinize katiliyorum...

Ne kadar dogru bilmiyorum ama dizinin günü Salı saatide 20:00 olcakmıs, AY Yapım böyle istemis güya, Canım Ailem'i de 22'ye alcaklarmıs öyle deniliyor CADIARZU

fragman nicole kidmanin oynadigi chanel reklaminin tipkisinin aynisi..
vildanda olan abiye hatta öpüsme sahnesine kadar hersey alinmis..

Hevin açmıssın canım hemen dizinin topiğini ben fragmanını daha yeni gördümakannehir

Genelde Özcan Deniz dizilerini seyrederim ama yanına Vildan olmamış yahuakannehir

Bi de bunun sonu acıklı:gitme:

Back
X