Samanyolu (Atv)

Hic hatırlamıyorum ablam ya ama Hülya Kocyigit'in bi filmi vardı oda Samanyoluydu galiba, aklımda tek tük kalmıs kafamçokkarıştı

Acıklı aslında ya bakalım bunu nasıl yapcaklar:gitme:

Peki romanınıda mı okumadın?

Okumadım ablam :1no2:

Ama sen dedin ya simdi merak ettim, netten bi arastırayım özetini falan.
a.s.

Güzeldir romanı ben okumuştum..

Başrolünde Özcan Deniz rol alacak olan Samanyolu dizisinin senaryosunu Yaprak Dökümü, Dudaktan Kalbe ve Aşk-ı Memnu dizilerinden tanıdığımız Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu ikilisi yazıyor. Aynı zamanda Samanyolu, Kerime Nedim'in dev roman kitabından da uyarlamalar yapılmaktadır. Samanyolu dizisinin çekimleri geçtiğimiz günde İstanbul'da başladı. Samanyolu adlı dizi Kasım ayı sonunda atv ekranlarında başlaması planlanıyor...

Ilk sayfaya eklemistim bu haberi, demekki bir veya iki hafta sonra baslar. Nefes kaldırılmıs, bu hafta Kıs Masalının tekrarı var Salı 22'de, haftaya Salı baslayabilir kanımca. zemuszemus

Nefes seyredilmedi demek ki..Ben de izlemiyordum..Atv yapmış yapacağını yine:olmaz:

Ben bir bölümünü izledim öyle fazla begenmedim, ama icerikten rahatsız olmuslar, esas kız üvey babasıyla üvey kardeslerine asılıyormus akannehir

Ben dizilerde askı izlemeyi seviyorum, ama yapıcı olmayacak, mesela Asi benim icin efsaneydi Asi ve Demir :asigim: bakalım bu dizide askı nasıl isleyecekler, ayy belli olsun artık günü ya, sesli fragman cıktıgına göre baslar yakında özette cıkar zemuszemus

Bana müsade ablam Cok güzel hareketler baslayacak, hep Mürsele gülmek olmaz dimi ama :roflol:

Tamam canım hadi iyi akşamlar iyi seyirlerkaydirigubbakcemile3

ediz hunla hülya koçyiğitin bi filmi vardı onun uyarlaması mı bu

Aydan Şener ile Tolga Savacı da oynamıştı..

Bende merak ediyorum nasıl yaptılar?kaydirigubbakcemile3

inş güzel bişe çıkarda ortaya izleriz..

tanıtımları gayet hoştu, atv normalde bukadar uzun süre tanıtıma yer vermio, 2 kere gösterio sonra başlıo dizi ve tabiki yeterince kitleye ulaşamadığı için izlenme oranı düşüklüğünden yayından kaldırılıo..

mesela bi kanal d, eylülde başayacak dizinin tanıtımı başlıo temmuz sonunda ve merak uyandırıoa.s
bakalım bunda öle yapmadı atv, bayadır var tanıtım fragmanları..

Evet haklısın demek ki bu diziye güveniyo..kaydirigubbakcemile5

Demek salı günü he..Ya bütün dizileri salıya aldılarmafoldumben

Nejat rolüne Özcan Deniz hiiiiiiiç yakışmamış ...:umursamaz:
Hele de o ses tonu accayip itici dublaj bile yapılmamış..:umursamaz:
40 Lık adamın böyle bir dizide hele de Vildan Atasever gibi yıldızı yeni yeni parlayan çıtır bir hatunun yanında ne işi var anlamadım doğrusu..akannehir
özcan denize ancak ağa rolleri yakışır benden baştan kocaman bir eksi aldı dizi..:sinifsinif:

Back
X