Samanyolu (Atv)

Hevin açmıssın canım hemen dizinin topiğini ben fragmanını daha yeni gördümakannehir

Genelde Özcan Deniz dizilerini seyrederim ama yanına Vildan olmamış yahuakannehir

Bi de bunun sonu acıklı:gitme:

Kacar mı hic benden ablacım opuyorumnanaktan
Bende hemen hemen her dizisini izledim, Stardaki dizisi haric ona bakmadım,
Haziran Gecesi harikaydı, Asmalı Konak bambaskaydı zaten ama Ask Yakarıda begeniyordum ben, hatta Ask Yakarın setine bile gitmistim Istanbuldayken Eyüpte cekiliyordu kayınvalidelerimin evinin orda, ne sanslıydım ya opuyorumnanaktan

Vildan hic ama hic olmamıs, sevemedim gitti su kızı :1ninca:

heyecanla beklediğim yeni bir dizi daha.. delikafadulden

umarım asmalı konak tadında süper bi aşk hikayesi izlerizzz..

ya dicemki keşke nurgülle oynasalardı, ozamanda belki asmalı konakla kıyaslıcaktık kaydirigubbakcemile

ama sanki vildan olmamış yaa.. neyse bakalım ısınırız belki izledikçe..

aaaa ayrıca ben tanıtım fragmanına bayıldım, müzikte çok hoş..
umarım reyting kurbanı olmaz:umursamaz:

magic Ezelden sonra burdada beraberiz :sm_cool:

Bende bekliyorum heycanla ama Vildan kocaman bi soru isareti bende, bakalım önyargılı davranmakta istemiyorum,

Nurgül Yesilcay Murat Yıldırımla Dügün dizisinde oynucak canım (eski ismi Bodrum Istanbul) :lepi:

Ben gördüm sesli dimi..a.s

Hiç yakıştıramadım şu Vildanı :1no2:

magic Ezelden sonra burdada beraberiz :sm_cool:

Bende bekliyorum heycanla ama Vildan kocaman bi soru isareti bende, bakalım önyargılı davranmakta istemiyorum,

Nurgül Yesilcay Murat Yıldırımla Dügün dizisinde oynucak canım (eski ismi Bodrum Istanbul) :lepi:

aynen öle hevincim opuyorumnanaktan

umarım çok güzel bi dizi olur yaa, şöle içimiz ısınsın çayımız yudumlarken kurulalım tv başına :hulya:

inş ezelle aşk-ı memnu ile çakışmaz günler ya belli oldumu günü:sinifsinif:

Hala yakında diyolar..Bi gün belirleyemediler..ınşallah dediğin gibi gidip gidipte ezelle aşkı memnunun karşısına koymazlar..

Bende gördüm sesli fragmanı, Özcan Deniz'in replikleri vardı sadece, Vildan öyle melül melül bakıyordu. Yok ya.. Isınamıcam bu kıza. :bbo:

Bu arada dizinin günü kesin Salı olur, Nefes'i yayından kaldırıyorlar, Canım Ailem'i de 22'ye cekmeyi düsünüyorlarmıs. Aslında 22'de Samanyolu oynasa daha iyi olur kanımca, Genis Ailemi izleyebilirim bari. kaydirigubbakcemile3

hevinim bende izliycem bu diziyisüprizzzzz
vildanı bende sevemedim gitti:umursamaz:tuba büyüküstün falan olsa daha çok yakışırdı bence:hulya:
fragmanı gördüm çok komikti ama:roflol:böyle belinden tutup düşürüyo bakışıyolar falan ay ne biliyim komiğe gitti çok masalsı ve samimiyetsiz buldum:sinifsinif:

hevinim bende izliycem bu diziyisüprizzzzz
vildanı bende sevemedim gitti:umursamaz:tuba büyüküstün falan olsa daha çok yakışırdı bence:hulya:
fragmanı gördüm çok komikti ama:roflol:böyle belinden tutup düşürüyo bakışıyolar falan ay ne biliyim komiğe gitti çok masalsı ve samimiyetsiz buldum:sinifsinif:

Oyy kimler gelmis Şeniz
Asom ya, gel senin bi öpeyim söyle sapur supur ohh Şeniz
Valla Tubam oynasaydı keske, ama Cansel Elcin'le oynıcak bi dizide benim melegim :asigim:
Ya bendede kozmetik reklamı hissini bıraktı o tanıtım fragmanı Chanel'in reklamına benziyor ama :roflol:
Yinede izlicem, severim Özcan Denizi, Vildana ragmen kanala ragmen izlerim. Insallah günüde uyar, yok Ezel ile Ask-ı Memnu ile cakısırsa o zaman netten bakcaz artık. Teknolojide careler tükenmiii :roflol:

Bende gördüm sesli fragmanı, Özcan Deniz'in replikleri vardı sadece, Vildan öyle melül melül bakıyordu. Yok ya.. Isınamıcam bu kıza. :bbo:

Bu arada dizinin günü kesin Salı olur, Nefes'i yayından kaldırıyorlar, Canım Ailem'i de 22'ye cekmeyi düsünüyorlarmıs. Aslında 22'de Samanyolu oynasa daha iyi olur kanımca, Genis Ailemi izleyebilirim bari. kaydirigubbakcemile3

Allahım ya başka gün yok gibi ne bu hep salıakannehir

Salı akşamları geniş aileyi tv den izleyip bu kalp seni unutur mu ve canım ailemi netten takip ediyorum..

Ben bu gidişle hiç tv den dizi izleyemiycem..akannehir

Bu salı da ne var anlamadım:umursamaz:

Allahım ya başka gün yok gibi ne bu hep salıakannehir

Salı akşamları geniş aileyi tv den izleyip bu kalp seni unutur mu ve canım ailemi netten takip ediyorum..

Ben bu gidişle hiç tv den dizi izleyemiycem..akannehir

Bu salı da ne var anlamadım:umursamaz:

Ablam malum yapımcı Ay Yapım, diger dizileriyle cakısmasını istemiyor elbette. Bu durumda Salı en uygun gün, ama insallah 20'de degilde 22'de olur, yorgun bir salı calısma gününden sonra Genis Ailemle gülmeyi seviyorum ben :lepi:

Ben kesin nete kaldım yine...Benim kocam hayatta bırakmaz geniş aileyi:delphin:

Oyy kimler gelmis Şeniz
Asom ya, gel senin bi öpeyim söyle sapur supur ohh Şeniz
Valla Tubam oynasaydı keske, ama Cansel Elcin'le oynıcak bi dizide benim melegim :asigim:
Ya bendede kozmetik reklamı hissini bıraktı o tanıtım fragmanı Chanel'in reklamına benziyor ama :roflol:
Yinede izlicem, severim Özcan Denizi, Vildana ragmen kanala ragmen izlerim. Insallah günüde uyar, yok Ezel ile Ask-ı Memnu ile cakısırsa o zaman netten bakcaz artık. Teknolojide careler tükenmiii :roflol:

bende bitanemi öpiyim ohhŞeniz
valla ben atv yi hiç sevmiyorum ama özcanın dizilerini severim,bakıcam oy yüzden..tabi ezele ve sexi memnuya denk düşmezse:delphin:

Ben kesin nete kaldım yine...Benim kocam hayatta bırakmaz geniş aileyi:delphin:

Benimde annem bırakmaz tam bi Mürselci cıktı oda hoop :roflol:
Ama nettende izlemesi keyifli olmuyor ablam ya, bakalım napcaz :a015:

bende bitanemi öpiyim ohhŞeniz
valla ben atv yi hiç sevmiyorum ama özcanın dizilerini severim,bakıcam oy yüzden..tabi ezele ve sexi memnuya denk düşmezse:delphin:

Aynen Asom, Özcanın her dizisine baktım Stardaki haric, bakalım bu nasıl olcak. Son zamanlarda tvde pek tutulamadı Özcan, insallah bu sefer basarır Vildana ragmen. lülülülülülü

Hevincim bizde mürselciyiz hooooppp:roflol:

Netten seyretmenin bi iyi yanı reklam yok:1rolleyes:

Yasasın Mürselcilik hoopp teyy :roflol:

Öyle ablam haklısın, ama tv keyfide baska oluyor hani. opuyorumnanaktan

Bu kitabı okumamıstım ben, bilen varmı ki acaba?

Son düzenleme:
Canım eski türk filmi olarak izlemedin mi?

Sonu kötü bitiyo ya..:gitme:

Back
X