Samanyolu (Atv)

eda ile nükhet maşallah çok güzel kızlar. özellikle de eda.
ben vildanı pek garipsemedim.
çıkarsalardı diziden çok saçma olurdu.meltem cumbul nerden çıkmış yahu.

son bölümde efsete cok sinir oldum
zülalle merdivende konusurken cok aptal saptal geri kafali konustu
yok cocugu sorarmista,bi basina büyütemezmiste
yok barismazsa aldirsaymista

hangi anne böyle konusabilir ya.

ayy al benden de okadar efsete cok sinir oldum cok sacma konustu....

Ya ben bu zülali bir türlü yakıştıramadım başrole. Besleme gibi kalıyor vallah diğer kızların yanında naniknanik

Samanyolu 20:00 de başladı bitti canım..

bu dizi neden 23:30da basliyo yahu?
gece 1de falan bitiyo insaf yani!
bu atvde resmen dizileri harciyo yaw!:oklava:

bu hafta final yapıyolar canım dizi saatleri yüzünden harcandı bi tutturamadılar saatlerini ya
ahh nejat yazık oldu nekan romantık hassas düşünceli bi adam keşke bi sezon daha sürseydi

bence dizinin tutmamasinin tek sebebi vildan atasever hic uymadi o kiz bu diziye ayrica ilk zamanar senaryo gayet iyidi 5-6 bolum sonra suyu cikti iyice final yapmalari dogru bir kadar olmus

aaaa bitiyormu son bikaç bölümdür izleyememiştim
netten de takip edemedim
ama bitirmeleri doğru bi karar olmuş saçmalıyorlardı artık ılk bölümler ne kadarda iyiydi
aslında sonu namık kaza geçirdiğinde bitmeliydi o ölseydi zülal de nejatla birlikte olsaydı...

Özcan Deniz Asmalı Konak'tan sonra tutturamadı malesef,
aslında oynadığı diziler hep güzel başlamışlardır (Aşk Yakar ve Samanyolu) ama bir türlü sonunu getiremedi.
benneyaptımki

Özcan deniz'in oyunculuğunu beğeniyorum ama vildan atasever ve melek rolündeki oyuncu yüzünden uzun soluklu ve reytingi yüksek bir dizi olamadı malesef benneyaptımki

Bende beğeniyorum da Asmalı Konak'tan sonra şansı bir türlü tutmadı :a015:

özcan denizin
asmali konak ve haziran gecesi cok güzeldi ama ask yakarda tamamen bitik bir durumdaydi..burda fena degildi ama cok gec saate olmasindan birde oyunlar arasinda tam uyum yok gibiydi o yüzden sanirim..
ama hicbiri ask yakar kadar kötü olamaz meltem cumbul yerine baskasi gelseydi belki
ama konuda cok sacmadiydi

Aşk Yakar zaten dizi değil film olsaydı belki olabilirdi,
ama dizi için çok yetersiz bir senaryosu vardı.
O zamanlar hiç anlamamıştım zaten Özcan Deniz iki yüksek raitingli diziden sonra nasıl Meltem Cumbulla oynamayı kabul etti benneyaptımki
Umarım bundan sonra projeleri iyi seçer,
yetenekli bir oyuncu çünki.

Ne kadar güzel bölümdü, ne kadar gerçekti ya senağlama Keşke bitmeseydi :çok üzgünüm:

bu dizide bitti :sinifsinif: dilerim özcanı daha uzun soluklu dizilerde görürüz.

Son düzenleme:
arkadaşlar sonunu göremedim bi anlatabilirmisiniz

Özcan Deniz Asmalı Konak'tan sonra tutturamadı malesef,
aslında oynadığı diziler hep güzel başlamışlardır (Aşk Yakar ve Samanyolu) ama bir türlü sonunu getiremedi.
benneyaptımki

dizi güzeldi de bi şeyler eksikti...
özcan asmalı konaktan sonra tutturamadı
partner de önemli nurgül yeşilçay gibi biriyle paylaştı başrolü
vildanı da severim ama oyunculukta biraz zayıf kaldı:hulya::hulya::hulya:

Back
X