Samanyolu (Atv)

pohahahah meltem cumbul mu. gülüyorum ben buna:) bence bu dizi güzel ya ben seviyorum. vildan da rol gereği öyle mıy mıy bence. bi de bişey sormak istiyorum arkadaşlar, melek kimin nesi oluyor bilen var mı...

ayy hic sorma gicikkk hic sevmiiyorum melegi ... zulalin kardesi efsetin kizi oluyor lolacim

aa çok teşekkür ederim canım çok sağol... ben de hiç sevmiyorum gıcık şey ya zorla güzellik olmaz anlamıyo işte salak=/

dizi dün gerçekten çok güzeldi ahhh aahh kartepeyi gösterdiler bide bayılıyorum oraya ben

kizlar dizinin günü degismis...cuma gününe alinmis...neden acaba????cumada ben izleyemem hanimin ciftligini seyrediyorum ....kötü oldu yaaaa..........

Samanyolu gidici galiba hanımın çiftliğinin karşısına konulur mu yaaaa..Ben de seyredemem artık.:gitme:

anlasilan kimse seyretmiyor samanyolunu.....gidici o zaman yakindaa...

seyretmiyorum geçen gün azıcık bakayım dedim vildan ataseverin ağlamasına gıcık oldum.
yaprak dökümünün neclasının ağlamasına kızardık vildanın ağlaması daha beter ...
ağlamıyo resmen bağırıyor...
aaaaaa diye...

basroldeki kadini hic sevmiyorum yakismamis bu diziye, hep ayni kisiler zaten basrollerdeki, sadece senaryolar degisik

Ne kadar güzellerdi ya Nejat'la Zülal senağlama

ay ben unuttum izlemeyi yaaaaaaa:( ben de diyorum ne vardı ne vardı bugün bişey vardı. tüh! neyse netten izleyeyim artık:(

Ya nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Bu dizilerde bir kere yatıyorlar ve kadınlar hemen hamile kalıyor. Namık hem Nejatın kardeşini hemde Zülali hamile bıraktı.
Bir de nasıl oluyor Zülalle 3 haftalık evli ve Nükhet 4 haftalık hamile. Namık evlenirken bu kız 1 haftalık hamileyken mi hamile olduğunu anladı. O zaman belirtileri bile belli olmaz. Öyle değil mi ama. sırnaşık şey

Ya nasıl oluyor bu iş anlamıyorum. Bu dizilerde bir kere yatıyorlar ve kadınlar hemen hamile kalıyor. Namık hem Nejatın kardeşini hemde Zülali hamile bıraktı.
Bir de nasıl oluyor Zülalle 3 haftalık evli ve Nükhet 4 haftalık hamile. Namık evlenirken bu kız 1 haftalık hamileyken mi hamile olduğunu anladı. O zaman belirtileri bile belli olmaz. Öyle değil mi ama. sırnaşık şey

evet bencede..orada çok saçmalamışlarki..öle kolaymı hemen hamile kalmak 1.... ikinciside ikisde birer hafta ile hamileymiş..çok saçmaladılar orda ya.. abarttılar..

son bölümde efsete cok sinir oldum
zülalle merdivende konusurken cok aptal saptal geri kafali konustu
yok cocugu sorarmista,bi basina büyütemezmiste
yok barismazsa aldirsaymista

hangi anne böyle konusabilir ya.

Back
X