Samanyolu (Atv)

Olmuyor, olmuyor, olmuyor...
Vildan Atasever olmuyor ya, sinir oluyorum, hiç kabiliyet yok.
Soyunup, altın portakal aldı diye bişey sanıyorlar yapımcılar herhalde.
Melek zaten öncede dediğim gibi ölü manda gibi bakıyor, kızın göözlerinde ne bir ışıltı, ne bir his, hiçbişey yok yaaaa...

hiç başrole uygun bi aktris değil yaa.. ufacık tefecik rol yapamıyo hiç gitmemiş vallahi.. daha olgun ve gösterişli bi bayan oynasa tutulur dizi.. gümüşte oyanayanın adı neydi yahu.. dilimin ucunda eyvahedigeldismile

Songül Öden di adı şutarafagitti ..deminden bakıyorum diziye sıkıntıdan ama vildan çıktıkça diziyi izleyesim gelmiyor ya nasıl bir oyuncu seçimidir ..Özcan Deniz'in bile kariyerini mahvedicek walla :sinifsinif:

biri şu vildanı alsın şu diziden yaaa kurma bebeklere benziyor aynı :umursamaz:

Bu şatifilli çok hain geliyor bana konuşması hareketleri sinir ediyor..

özcan deniz ve hatice aslan rollerinin hakkını veriyor bence. melek ve zülal karakterleri için başka oyuncular tercih edilseymiş dizi çok daha başarılı olurdu. vildan atasever yüzünden diziye bakmak istemiyorum hiç. başarısız partner seçimi nedeniyle özcan denizin dizideki performansı ve dizinin reytingleri kötü etkilenecek, uzun soluklu olamayacak diye düşünüyorum:çok üzgünüm:

Bu dizide Vildan Atasever'i istemeyenlere müjde;

Okuduğum doğruysa, Vildan Atasever bu diziden çıkarılacakmış. Seyirciden gelen ''Vildan Zülal karakterine uymamış'' tepkilerinden dolayı böyle bir karar alınmış. Yerine başka birisi düşünüyormuş.

Bu saatten sonra da olur mu böyle bi şeyfisfisfis

evet canım bende okudum bunu ama iyi kötü alışmıştık ama yinede inşallah değişir

DİZİ EKİBİ 'ZÜLAL'İ CANLANDIRAN VİLDAN ATASEVER'İN DİZİDE ZAYIF KALDIĞI, ÖZCAN DENİZ'E İYİ PARTNER OLAMADIĞI GÖRÜŞÜNDE BİRLEŞTİÖzcan Deniz atv’deki ‘Samanyolu’ dizisinde başrolü Vildan Atasever ile paylaşıyor.

Dizinin reytingleri henüz istenilen ölçüde değil. Ekip ‘Zülal’i canlandıran Vildan Atasever’in dizide zayıf kaldığı, Özcan Deniz’e iyi partner olamadığı görüşünde birleşti. Bu rol için Meltem Cumbul’a teklif götürüldü. ‘Aşk Yakar’ dizisinde Özcan Deniz ile oynayan Meltem Cumbul teklifi kabul etmedi. Rol yeniden Vildan Atasever’e kaldı.

(Kaynak: Gecce.com.)

bende burada belirttiginiz nedenlerden oturu ilk bolumden sonra izlemedim
casting isini yapamamis bu ne boyle delme takma olmus
sevmedim ben ... belki yakinda yayindan kalkar

ayrica atv nin yakinda baslayacak dedikleri iki dizi var gonulcelen ve kalp agrisi idi sanirim
kalp agrisi guzele benziyor gormeden birsey diyemem ama gonulceleni fragmanlarindan dahi sevemeyecegimi anladim...

ben diziyi begenıyorum cok yormuyor kavgalar felan siddet yok...

vildan atasever i baştan değiştirmeliydiler..
şimdi diziden cıkarıp zülal meltem cumbul olsaydı dha komik olurdu...
çünkü zülal 26 yasında üniv.li meltem 40 yaşında hiç olmazdı...

madem vildan oynadı o oyle kalmalı degısıklıkler dizilerde basrollerde hiç hoş olmuyor.

ben sıkılıyorum bu diziden ya.
daha doğrusu hep evin içindeler. ne zaman izlesem birileri gizli bişey konuşuyo evdeki hizmetçinin kızı sürekli duyuyo.
anlamadım zaten kim kimi seviyor, kim kimin babası vs. :/

aa sasirdimmmakannehir
alismistik simdi tuhaf gelcek
melege gicik oluom yaa -tatlicadiarzu-

özcanım denizim yazık bu hafta çok üzülüyo ağlıyo uyuz namıkla evleniyo ama görcek gününü mutlu olamıcak

iyi de meltem koca kadın..evin içinde keklik gibi süzülerek merdivenlerden nasıl inecekti ki..kaydirigubbakcemile3
ama vildan'ın yerine çok daha iyileri bulunabilir..viyk viyk ötmekten başka bi fonksiyonu yok dizide..:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…