- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
merhaba şeymaaaa
tamam o zaman pazar günleri tartılma günümüz olsun. benim için farketmez. ben zaten her gün tartılıyorum
bu sabah tartıldım mesela: 64.5 çıktım.
akşam da menümü yazarımmm
hadi görüşürüz tekrar... düzenli gir bak haaa
Kilolarımız yakın, boy kaç?
67den 63e indim beeenboy 168
Selam kızlar...Bende zayıflama yolunda olanlardanım
Katıldım bile
Ama ben bugün gofret, 1 paket cips falan da yedim yaaa, gece yeşil çayı bastırcam yine
selam canım.gelin beraber zayıflayalım.aranızda tecrübeliler varsa tavsiye versinler.mesela ben bi tane veriyim.hergün tartılmamalıymışız.haftada 1 gün belirleyip tartılalım.hergün tartılmak insanda şişmanlama korkusu yaratıyomuş ve vücut şişmanlamaya meyil kazanıyomuş.hem zaten 1 günde kilo veremediğimizi varsayarsak ki bu hiç mantıksız değil hemen morelimiz bozuluyo.ama hafta boyunca kilo verirsek bu bizi motive ederhergün tartılmıyoruz...
Katıldım bile
Ama ben bugün gofret, 1 paket cips falan da yedim yaaa, gece yeşil çayı bastırcam yine
selam canım.gelin beraber zayıflayalım.aranızda tecrübeliler varsa tavsiye versinler.mesela ben bi tane veriyim.hergün tartılmamalıymışız.haftada 1 gün belirleyip tartılalım.hergün tartılmak insanda şişmanlama korkusu yaratıyomuş ve vücut şişmanlamaya meyil kazanıyomuş.hem zaten 1 günde kilo veremediğimizi varsayarsak ki bu hiç mantıksız değil hemen morelimiz bozuluyo.ama hafta boyunca kilo verirsek bu bizi motive ederhergün tartılmıyoruz...
Katıldım bile
yeşil çayın etkisi oluyomu.bende mi alsam
Ben dukan diyeti yapıyorum şu an 2,5 aydır diyetteyim yaklaşık...Evlilik sonrası aldığım kilolarda eklenince bünyeme rahatsızlık vermeye başlamıştı dur demenin vakti geldi dedim ve diyete başladımBen hergün tartılıyorum ama hafta boyunca gördüğüm en düşük kiloya odaklanıyorum Tavsiye olarak aklıma birşey gelmedi şimdi geldikçe yazarım tavsiyelerimi
Yeşil çay günde iki fincandan fazla içilmesi önerilmiyor fazla içme bence onun yerine tempolu şekilde yürüyüş yapabilirsin yürüyüş demişken bende leslie programı ve callaneticsler var...Dışarda spora vakit ayıramıyorum diyen olursa onları yollarım ben evde yaparsınız...
Yeşil çay metabolizmayı hızlandırıyorAma günde iki fincandan fazla içmemek gerek...
evet kesinlikle spor yapamıyorum..
Linkleri yolayayım ben sana o zaman
çok teşekkürler...
öylemi.tadı nasıl peki.çünkü tadı kötü olusa içine şekeri doldururum.o zamanda diyetinde metabolizmanında içine etmiş bulunurum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?