Benimle aysın ama bn senden küçüğüm yaa
Yaa :) ama beraber vericez kilolarııı
ewt . Sn kaç kilo vermk istiyosun ? Bu arada Benim adım büşra . :)
Kızlar merhabaa beni de unutmayın :) Ben de zayıflayacağım kısmetse :))
merhaba kızlar :) Nasıl gidiyor zayıflama :))
mrblarr:) bende yarından itibaren düzenli beslenmeye başlamak istiyorum.haziran ayında çok yakın arkım ve kuzenim ewlenicek.onların düğününde hem daha fit görünmek hemde istediğim elbiseyi giyebilmeyi istiyorum.vermem gereken 15kg. var.bugüne kadar hep kilo verdim fakat muhafaza edemedim.geçen yaz kendimi sıkıp 12 kg vermiştim 2 ayda.fakat yoğun çalıştığımdan 5 kg geri aldım.artık tüm kilolarımı verip bir daha diyet yapmak istemiyorum.sağlıklı olmak ve görünmek istiyorum.bu yüzden zayıflamaya bende varım:))
Diyet Listesini banda verebilir misn eqer yaptıysan . :) Bnde sana eşlik etmek istiyorum . :)
Veee bende size katılıyorummm..
24 yaşımdayım.. 1.70 Boy, 70 kiloyum... 10 kilo vermem lazım !!!!
Hergün yediklerimi ve pazar günleride kilomu yazacağım.
Eğer yanlış birşey yersem kızın banaaaaaa tamam mı?
Hadi bakalım... :)
Buarada bir tanıdığıma diyetisyeni yeşil çayı gün içinde bol bol iç demiş..
Ve demleme olarak iç, poşet çay değil demiş.
Dün toplantıdaydık, diyetisyeni aradı. Yeşil çayı bol içiyosun dimi !! dedi..
Bilemiyorum ama bende bol bol içicem galiba kızlar
herkese selam arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza bende 26 yaşındayım bu yaşıma kadar en fazla kilom 50 ila 55 arası oldu asla 60 dahi çıkmamştımEvliliğimin 3. senesine girdim 7 aylık hamileyken bebeğim karnımda öldü. normal doğum yaptırdı doktorum bana ölü bebeği suni sancı serumu vererek doğurdum ve doğumu yapalı 9 ay oldu ve ben 90 kiloyla hastaneden çıktım 9 ayda öle böyle rejim yaparak 20 kilo verdim spora 1 ay gittim menüsküs oldu dizim çıkmak zorunda kaldım ve sporda yapamadım ve şimdi 70 ila 72 kilo arasındayım boyumda kısa tam bir dünya gibi hissediyorum kendimi ( tekrar bebek düşünüyorum ama kilom çok fazla en azından bi 15 kilo vermem lazım ne olur banada yardımcı olun bende 1 ay içinde 1 buçuk ay içinde zayıflayıp hamile kalmak istiyorum menüsküsüm var ama artık hergün yürüyüş yapacam bide güzel bir diyet lazım bana yardımlarınızı bekliyorum ne olur acil yardım edin banada şimdiden teşekkürler...
mrblar :/ rica etsem biri bana kilo çizelgesi hazırlar mısınız? ilk başlarda oluyordu ancak şimdi yaptığımda olmuyor ingilizce bilmediğimdende sorun nerde anlayamadım bi türlü :) hazırlayacak arkadaş varsa çok hoşuma giden bi çizelgem vardı eskilerde tekrar onuyaptırmak istiyorum
Kızlar merhabaa beni de unutmayın :) Ben de zayıflayacağım kısmetse :))
Ben lahana diyeti yapıyorum 5 gunüm 2 kilo fark etti ama devam ediyorum tam 7 gün sonunda artık tmm diyecek sonra 2 3 gün bekleyip tekrarliycam.. Lahana diyeti blog yazıyorum ama konu orada akmıyor yani cok keyifli olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?