samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

herkese selam arkadaşlar ben bugün katıldım aranıza bende 26 yaşındayım bu yaşıma kadar en fazla kilom 50 ila 55 arası oldu asla 60 dahi çıkmamştım Evliliğimin 3. senesine girdim 7 aylık hamileyken bebeğim karnımda öldü. normal doğum yaptırdı doktorum bana ölü bebeği suni sancı serumu vererek doğurdum ve doğumu yapalı 9 ay oldu ve ben 90 kiloyla hastaneden çıktım 9 ayda öle böyle rejim yaparak 20 kilo verdim spora 1 ay gittim menüsküs oldu dizim çıkmak zorunda kaldım ve sporda yapamadım ve şimdi 70 ila 72 kilo arasındayım boyumda kısa tam bir dünya gibi hissediyorum kendimi ( tekrar bebek düşünüyorum ama kilom çok fazla en azından bi 15 kilo vermem lazım ne olur banada yardımcı olun bende 1 ay içinde 1 buçuk ay içinde zayıflayıp hamile kalmak istiyorum menüsküsüm var ama artık hergün yürüyüş yapacam bide güzel bir diyet lazım bana yardımlarınızı bekliyorum ne olur acil yardım edin banada şimdiden teşekkürler...

mrblar :/ rica etsem biri bana kilo çizelgesi hazırlar mısınız? ilk başlarda oluyordu ancak şimdi yaptığımda olmuyor ingilizce bilmediğimdende sorun nerde anlayamadım bi türlü :) hazırlayacak arkadaş varsa çok hoşuma giden bi çizelgem vardı eskilerde tekrar onuyaptırmak istiyorum

Ben lahana diyeti yapıyorum 5 gunüm 2 kilo fark etti ama devam ediyorum tam 7 gün sonunda artık tmm diyecek sonra 2 3 gün bekleyip tekrarliycam.. Lahana diyeti blog yazıyorum ama konu orada akmıyor yani cok keyifli olmuyor

eski tecrübelerime dayanaraktan soğan suyu içiyim dedim fakat midemden rahatsız olduğum için çok fena oldum.keşke içebilsem.yağ yakımı için çok iyi oluyor herkese tavsiye ederim arkadaşlar.

hoşgeldin canm. 12 kiloyu verebilen bi insan olarak tecrübelisin...tabi geri almış bi insan olarakta en azından bundan sonra geri almamaya çalışırsın.
ben hiç böyle büyük kilolar vermedim.3-4 kilo faln verip geri aldım

Diyet Listesini banda verebilir misn eqer yaptıysan . :) Bnde sana eşlik etmek istiyorum . :)

tabiki.. hoşgeldin.büyükler için yine kilo çok sorun olmuyor ama gençler ergen triplerine girdikleri için çok sorunlu tipler oluyolar yaa ( kendimden biliyorum) özellikle alışverişe gittiğimizde üstüme beğendiğim bişey oladığında anneme kan kusturuyorum.sanki o kiloları bana annem aldırmış gibi okuldaki abur cubura sonnn

hoşgeldin canımmm..tamm bundan sonra herkes birbirine kızar

bende diyet listesi falan hazırlamayacağım.sadece dikkat edeceğim.ama şunu önerebilirim yediklerinizi bi kağıda yazın.ne kadar çok yediğinizi o zaman görebiliyosunuz

2 fincandan çok içme.ayrıca şunuda belirteyim yeşil çay tansiyonu süper düşürüyo.aç karnına içmeyin.tansiyon sorunları olanda içmesin.

hoşgeldin canım.gerçekten kötü şeyler yaşamışsın.eğer bacaklarında sorun varsa yürüyüş yapmadan evde kendi kendine ayaklarına yüklenmeyeceğin sporlar yap.yürüyüş yapıcam diyosanda çok yüklenme.1 ay içinde 15 kilo verebilirsin.benm tavsiyem nesfit al.günde 2 öğün 1 kase nesfit ye .akşam 6 dan sonra asla yemek yeme.bol bol su iç 1 haftada 3 kilo verirsin.tabi sporda yaparsan bu dahada artar.eğer tansiyon sorunun yoksa gün içinde 1 fincan yeşil çay iç.tansiyonu çok düşürüyo uyarıyımda...

evt benimde çizelgemde sorun var.çok sinir bozucu.şuan çizelgem görünüyomu acaba..?

Ben lahana diyeti yapıyorum 5 gunüm 2 kilo fark etti ama devam ediyorum tam 7 gün sonunda artık tmm diyecek sonra 2 3 gün bekleyip tekrarliycam.. Lahana diyeti blog yazıyorum ama konu orada akmıyor yani cok keyifli olmuyor

nasıl yaptığını burda bize anlat canım.hem aramızda belki yapacaklar olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…