samimi bi arkadaş bekliyorum :) zayıflayana kadar birlikte mücadele edelim :D

mesajların geldi.benm bu siteden indirmemmi gerekiyor şimdi :D

Evet ilk mesajda nasıl yapabileceğini anlattım...Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur...O linklerden indirip günlük zamanına göre herhangi birini yapabilirsin :34::34::34:

evt yaptım.ya bişey sorucam.innsan spor yapınca irileşiyomu.kas kadına hiç yakışmıyor yaa.

eveeeeettt kimler yaptığı diyeti anlatacak.çünkü ben hala ne yapacağıma karar veremedim.

eveeeeettt kimler yaptığı diyeti anlatacak.çünkü ben hala ne yapacağıma karar veremedim.

ben şu diyetisyenlerin verdiği listeleri baz alıp kendime göre yorumluyorum kesin bir liste uyguladığımda canım hep listede olmayan şeyi istiyor ve kısa bir süre sonra diyetim gümlüyor :) tabi sen bir listeye uyunca daha rahat ederim diyorsan sen bilirsin ama şok diyetler yapmanı önermiyorum yada tek tip besin diyetlerini ben yıllardır uğraşıyorum kilolarımla ve bir sürü şey denedim isveç diyetleri, dukan diyetleri, patates diyetleri vs hepsi beni strese soktu kilo versem de verdiğim kiloları aldım şimdi 2 buçuk kilo verdim henüz başındayım ama hiç sıkılmadım huzurluyum ve hafiflemiş hissediyorum kendimi buradaki günlükleri okursan insanların sağlıklı beslenme programlarıyla kilolarından kurtulduklarını göreceksin

ben şu diyetisyenlerin verdiği listeleri baz alıp kendime göre yorumluyorum kesin bir liste uyguladığımda canım hep listede olmayan şeyi istiyor ve kısa bir süre sonra diyetim gümlüyor :) tabi sen bir listeye uyunca daha rahat ederim diyorsan sen bilirsin ama şok diyetler yapmanı önermiyorum yada tek tip besin diyetlerini ben yıllardır uğraşıyorum kilolarımla ve bir sürü şey denedim isveç diyetleri, dukan diyetleri, patates diyetleri vs hepsi beni strese soktu kilo versem de verdiğim kiloları aldım şimdi 2 buçuk kilo verdim henüz başındayım ama hiç sıkılmadım huzurluyum ve hafiflemiş hissediyorum kendimi buradaki günlükleri okursan insanların sağlıklı beslenme programlarıyla kilolarından kurtulduklarını göreceksin

bu konuda sana katılıyorum. ben de asla belirli bir listeye uyamam. kendi sağlıklı beslenme şeklimi kendim oluşturdum. ve bu şekilde de bir sürü kilo verdim.:21:

mrblarr:) bende yarından itibaren düzenli beslenmeye başlamak istiyorum.haziran ayında çok yakın arkım ve kuzenim ewlenicek.onların düğününde hem daha fit görünmek hemde istediğim elbiseyi giyebilmeyi istiyorum.vermem gereken 15kg. var.bugüne kadar hep kilo verdim fakat muhafaza edemedim.geçen yaz kendimi sıkıp 12 kg vermiştim 2 ayda.fakat yoğun çalıştığımdan 5 kg geri aldım.artık tüm kilolarımı verip bir daha diyet yapmak istemiyorum.sağlıklı olmak ve görünmek istiyorum.bu yüzden zayıflamaya bende varım:)):46:

Veee bende size katılıyorummm..

24 yaşımdayım.. 1.70 Boy, 70 kiloyum... 10 kilo vermem lazım !!!! :14:

Hergün yediklerimi ve pazar günleride kilomu yazacağım.

Eğer yanlış birşey yersem kızın banaaaaaa tamam mı? :1:

Hadi bakalım... :)

Buarada bir tanıdığıma diyetisyeni yeşil çayı gün içinde bol bol iç demiş..
Ve demleme olarak iç, poşet çay değil demiş.

Dün toplantıdaydık, diyetisyeni aradı. Yeşil çayı bol içiyosun dimi !! dedi..

Bilemiyorum ama bende bol bol içicem galiba kızlar:1:

Back
X