Canim orada Douglas diye magazalar oluyormus makyaj malzemesi ordan al. Elbet bilindik markalardan vardir Almanyada satilan kozmetik kotu degil cidden alabilirsin. Turkiyede ne kullanirdin bilemiyorum. Asyalilar maalesef oyle onlar habire ders calisir birde hep kendi gibi Asyalilarla geziyolar. Bende universtiteye gidiyorum.State college PA de oturuyorum. Binlerce universiteli var burda otudugumuz sehir universite sehri .... fakat herkes cekti gitti koca yerde bir asyalilar var heryerde dusun yaz okuluna gidip esktra ders aliyorlar bir dinlenin dimi ama... Yok yani koca kampus onlara kaldi.Onlarin huylari oyle degismezler o saatten sonra habire ders calisirlarDD
ben şu douglas'ı bi araştırayım. tr.deyken cliniq gibi bilindik markalar kullanmaya özen gösteriyordum inş. burda da vardır. çözmem lazım bu makyaj meselesini bir an evvel. %100 eminim ki tr.deki gibi bakımlı olabilsem özgüvenim yerine gelecek.
evet asyalılar devamlı ders çalışıyor. almanlar da öyle. tekliflerimi çalışcam ben diye reddediyolar. bi alman kız vardı yurtta akşam çıkalım mı demiştim de "ders çalışcam ben, hem başka değişim öğrencileri vardır onlarla gezsene" diyince çok bozulmuştum. bide bu var, biri davetimi reddedince çok bozuluyorum ve utanıyorum, kendi gözümde kendimi ezik bi zavallı gibi görüyorum :S
haftaya bi parti var burda. karar verdim partiye düğün makyajı yaptırıp gidicem. en havalı elbisemi de giyicem. bakalım beni hala yok sayacaklar mı
Yanlisin oldugu bir konu daha var, samimi grup demissin veya kankalik vs... onlarda boyle seyler olmaz inan bana. Sana oyle geliyor bence kendini sartladin... Kolay kolay parti eglence disinda samimi olmazlar, kimseden yardim istemezler veya kabul etmezler. Kankalik diye birsey zaten yok... Sen gene Turk KAFASI dusunuyorsun o yuzdende kafana cok takip uzuluyorsun ben Amerika da cok uzuldum cunku hep Turk kafasi ile dusunuyordum. Ne zaman onlar gibi dusunmeye basladim ve onlari olduklari gibi kabul ettim rahata erdim. Mesela bizdeki cok ince dusunce vs onlarda yok. Ornek vereyim bir mesaj atarsin ararsin cvp vermezler bakarsin gunler sonra cvp gelmis,oysaki ne ayip insan cvp verir dimi.... Hic oyle canlari istemezse tenezzul etmiyolar. Oyle haber vermeden zirt pirt gitme bulusma olmuyo zaten. Hani Turkiyede catkapi gidemezsen arkadasina. Sozlestim persembe gunu kesin disari cikicaz gidicez derler o gun gelir veya bir onceki gunu ne mesaj ne arama ekerler seni ... hic bisi olmamis gibi davranirlar... Cok ornegini gordum.Ama baska bir gun hicbirsey olmamis gibi arkadasliklarina devam ederler. Onceden bana cok koyardi simdi bana ne ya naparsa yapsinlar isteyen beni arar mantigindayim kimsenin ustune dusmuyorum. Kafamada takmiyorum dile getirip kafama takinca karsimdaki insanlara garip geliyor ve rahatsiz ediyorum. Rahat ve gamsiz ol hic takma onlari Turkiyedeki arkadaslarinla kiyaslama.
Yanlisin oldugu bir konu daha var, samimi grup demissin veya kankalik vs... onlarda boyle seyler olmaz inan bana. Sana oyle geliyor bence kendini sartladin... Kolay kolay parti eglence disinda samimi olmazlar, kimseden yardim istemezler veya kabul etmezler. Kankalik diye birsey zaten yok... Sen gene Turk KAFASI dusunuyorsun o yuzdende kafana cok takip uzuluyorsun ben Amerika da cok uzuldum cunku hep Turk kafasi ile dusunuyordum. Ne zaman onlar gibi dusunmeye basladim ve onlari olduklari gibi kabul ettim rahata erdim. Mesela bizdeki cok ince dusunce vs onlarda yok. Ornek vereyim bir mesaj atarsin ararsin cvp vermezler bakarsin gunler sonra cvp gelmis,oysaki ne ayip insan cvp verir dimi.... Hic oyle canlari istemezse tenezzul etmiyolar. Oyle haber vermeden zirt pirt gitme bulusma olmuyo zaten. Hani Turkiyede catkapi gidemezsen arkadasina. Sozlestim persembe gunu kesin disari cikicaz gidicez derler o gun gelir veya bir onceki gunu ne mesaj ne arama ekerler seni ... hic bisi olmamis gibi davranirlar... Cok ornegini gordum.Ama baska bir gun hicbirsey olmamis gibi arkadasliklarina devam ederler. Onceden bana cok koyardi simdi bana ne ya naparsa yapsinlar isteyen beni arar mantigindayim kimsenin ustune dusmuyorum. Kafamada takmiyorum dile getirip kafama takinca karsimdaki insanlara garip geliyor ve rahatsiz ediyorum. Rahat ve gamsiz ol hic takma onlari Turkiyedeki arkadaslarinla kiyaslama.
siz aslınızı TÜRK KAFASI olarak görürseniz daha çok zorluklar yaşarsınız... TÜRK OLMAK AYRICALIKTIR BANA GÖRE ... sizin diğer konularınızada dikkat ediyorum sürekli yaşadığınız ülkenin kültürüne ayak uydurma onlar gibi olma çabası içerisindesiniz ... Çok yazık ... o ülkenin gençleri Türk aile yapısına imrenirken bizin oraya giden ve onlar gibi olmak için çabalayan insanlarımızın olması çok acı..
siz aslınızı TÜRK KAFASI olarak görürseniz daha çok zorluklar yaşarsınız... TÜRK OLMAK AYRICALIKTIR BANA GÖRE ... sizin diğer konularınızada dikkat ediyorum sürekli yaşadığınız ülkenin kültürüne ayak uydurma onlar gibi olma çabası içerisindesiniz ... Çok yazık ... o ülkenin gençleri Türk aile yapısına imrenirken bizin oraya giden ve onlar gibi olmak için çabalayan insanlarımızın olması çok acı..
bence erkeklerle daha fazla ıletısıme gec derımonlarla anlasmak daha kolay bıraz basket yada futbol macı muhabbetı fln da olabılır ılla sevgılı olman gerekmez yada bıraz samımı olunca hemen kotu kız olmazsın bırak asılsın senı arkadas olarak goruyorum de yada canın ıstıyorsabıraz flortoz davran kızlarda sana daha cok ragbet eder gb gelıyor en azından ne var bu kızda dıye ılgı cekebılırsın bnce kadın heryerde kadındır sonucta kaybetcek bı seyın yok oylede yanlızzsın boylede bı de makyaj malz gecıcı sure ıcın kotu olsa ne olur allerjı yapmadıgı surece sorun etme. ama gercekten sana laf soktuguna ınandıgına altta kalma cok uzatmadan ve kabalasmadan tepkı ver derım sonucta sen Türk evladısın =)
az önce birşey gördüm ve çok sinirlendim. burda bi kız var erasmus ve türk, diğer başka bi türk kızla kaynaşmış ve fotolarını ördüm faceten. kendi koymamış ama etiketlendi. ya bu kız da biliyo yalnız olduğumu filan, vay anasını beni hiç çağırmamış. diğer kızla gezmiş filan. şimdi ben napmalıyım bilemiyorum. açık açık sölemeli miyim kıza kırıldım sana diye?? ama baya öfkelendim. resmen arkamdan iş çevirmiş.
Bence yalnızlığın tadını çıkar,derslerine yoğunlaş,kendini geliştir.
Kim ne yapmış ne etmiş boşver.
Böyle yaptıkça,yalnızlığını hissettirdikçe daha kötü oluyor,görüyorsun.
Dik dur.
Canim sevilmiycek bir kiz degilsin ama donem donem olur boyle, demek ki insanlar senden elektrik alamamis. Yapacak birseyin yok demek ki arkadas olmak istemiyorlar. Sen herseyi denedim uzgunum artik verecek tavsiyem kalmadi sana. Durumu kabul edip kendini mesgul et guzelim. Eminim ki cok degerli bir insansin, seni burdan az cok tanidik iyi niyetlisin ama demekki olmayinca olmuyor
ben bi türlü kabullenemiyorum işte canımyani anlamıyorum ki başarılı bir insanım, elim yüzüm fiziğim düzgün, sıcakkanlıyım vb. ve kafaya taktım sanırım.
sen şu yukarda bahsettiğim türk kıza nasıl davranmamı tavsiye edersin? enayi olmadığımı anlamalı.
Canim cok cok uzuldugune eminim, ben olsam bende alinirdim ne yalan soyleyeyim. Heleki gurbettesin en azindan Turkler birbirine destek olmali duye dusunuyorsun fakat sanirim kiz seni kafa dengi bulmadi.Simdi sen ona uzuldugunu anlatsan veya niye beni cagirmadin desen cirkinlesip veya saldiriya ugradigini hissedip, sane ne gittigim yeri sana hesap mi verecegim? veya seninle arkadas olmak zorunda miyim diyebilir.... Sonucta cok uzun yillar gelen bir arkadasliginiz yok, kiz sana daha dun tanistigim insansin mecbur muyum seni cagirmaya demis olsa.... soylenecek soz yok maalaesf o da kendince hakli. Kimseyi cagirmak veyahut arkadas olmak zorunda degil.Demekki senle anlasamadi, yada diger insanlarla daha cok ortak yonu var, yada senden elektrik alamadi.Bence hicbirsey deme kendisine uzulmeni istemem.
cnm sana özel mesaj göndermek istiyorum konunu bütününü anlatmak için zira çirkin şeyler var. mesaj kutun dolmuş gönderemedim eğer izin verirsen göndermek isterim cnm çünkü bunu mutlaka sormam lazım birine.
öyle bi tavır varsa gruptan hiç uğraşma yüzsüzlük değil onursuzluk olur.peki ya sözkonusu arkadaş grubu yeni kişinin girişimlerine cevap vermiyosa, soğuk davranıyorsa, amiyane tabirle "sallamıyosa", yeni kişi halen girişimlerine devam etmeli midir yılmadan, ama girişime devam ederse "ay yüzsüz yapışkan" tepkisi almaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?