• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samimi bir cevap bekliyorum

Bilmiyorum ki ben 16-17 sene önce bir kez katıldım çok eğlenmiştim flörtten ziyade.

Ben “o kişi, doğru adam” vb tanımları biraz saçma buluyorum açıkçası. Benim kocam mesela ıssız adamların imparatoruydu 😂 ben de iyi ya biraz takılır sallarım başıma bela olmaz bu adam diye düşünerek flört ettim onunla. Bi yerde bişiler oldu ne oldu bilmiyorum 15 senedir gözümüz birbirimizden başkasını görmüyor.
sizin adınıza sevindim :)
herkesin görüşü farklı olabilir zevkler ve renklerin tartışılmadığı gibi

Arkadaşlar lütfen gerçektn bu durumu yaşamış veya yaşayan, samimi olarak cevap verebilecek kişilerin yorumlaını bekliyorum zira yeteriince moralm bozuk :KK43:
Konu şu ki yıllardır yalnızım karşıma gerçekten İSTEDİĞİM gibi biri çıkmıyor çıkan tipler ise ıssız adam tipleri azıcık yüz verince sorumluluk alamayan tipler , hibrit çalışıyorum şimdi diyeceksiniz ki iş yerinden birini bul; iş yerimde herkes evli barklı bir de yaşları benden büyük insnlar var.
Kendiimi geliştirmek için kurslara vs gittim çoğunluk hep şansıma kadın vardı :KK70:
Gezilere git diyeceksiniz; insnaalr artık öyle yerlere hep eşiyle sevgilisiyle gidiyor ya da kız kıza falan,kaldı ki yılllık iznimde kafa dinlemek istiyorum :)
çevremin durumdan haberi var arkadaşlarım birileriyle tanıştırdı ama içime hiç sinmedi, ya birisi çok anneci ya da birisi çapkın oluyor :KK43:
yani ahım şahım birini aramıyorum ama içime sinmiyorsa devam edemiyorum çünkü gerçekten artık boş flörtlerle zaman geçiremeyeceğim 20 li yaşlarda değilim

Biliyorum belkide biz napalım diyeceksiniz, ama ne biliyim içimi dökmek istedim belki benim gibi olup mutlu sona istediği gibi ulaşan vardır..
valla benzer benim de ortamım

tamamen kadın ağırlıklı bir sektördeyim, kaç kere iş değiştirdim ama hep kadın sektörleri oldu, erkek dolu işyerinde çalıştığım da oldu fakat ya evli ya leş tiplerdi (madde filan kullanan o kadar leş, yoksa kriterlerim yüksek olduğundan değil)
lise-üniversite arkadaşlarım hepsi y.dışında
ben de çevre edinecek yaşlarda yurtdışındaydım zaten ama tedavi olmak için dönmem gerekti, tedavi sürecim zorluydu
uzaktan çalışıyorum, iş ortamı görmüyorum gibi birşey. artık iş ortamındaki gördüğüm erkekler de benden 10-15 yaş küçük.

bir yerlere etkinliğe gittiğimde çevrem hep kadın

dahası bir de çoğu boşanmış ya da kocasıyla sorunlu olduğu için kendini etkinliklere filan vermiş, erkek görse boğacak durumda, kimse "ayy seni arkadaşımla tanıştırayım" filan da demiyor
aile akraba çevrem muhafazakar, ben onlar için hem çok okumuş hem fazla liberalim. yeni nesil benim gibi. fakat yeni nesil benden 15 yaş küçük işte sorun orda, bana uygun arkadaş çevreleri yok...

hadi bul bu ortamda kimseyi bulabilirsen...
bkz. kel & merhem

valla benzer benim de ortamım

tamamen kadın ağırlıklı bir sektördeyim, kaç kere iş değiştirdim ama hep kadın sektörleri oldu, erkek dolu işyerinde çalıştığım da oldu fakat ya evli ya leş tiplerdi (madde filan kullanan o kadar leş, yoksa kriterlerim yüksek olduğundan değil)
lise-üniversite arkadaşlarım hepsi y.dışında
ben de çevre edinecek yaşlarda yurtdışındaydım zaten ama tedavi olmak için dönmem gerekti, tedavi sürecim zorluydu
uzaktan çalışıyorum, iş ortamı görmüyorum gibi birşey. artık iş ortamındaki gördüğüm erkekler de benden 10-15 yaş küçük.

bir yerlere etkinliğe gittiğimde çevrem hep kadın

dahası bir de çoğu boşanmış ya da kocasıyla sorunlu olduğu için kendini etkinliklere filan vermiş, erkek görse boğacak durumda, kimse "ayy seni arkadaşımla tanıştırayım" filan da demiyor
aile akraba çevrem muhafazakar, ben onlar için hem çok okumuş hem fazla liberalim. yeni nesil benim gibi. fakat yeni nesil benden 15 yaş küçük işte sorun orda, bana uygun arkadaş çevreleri yok...

hadi bul bu ortamda kimseyi bulabilirsen...
bkz. kel & merhem
yazdıklarınızda ortak noktalarımız var :) bi lansmana davet edillmiştim orada bile bu konu döndü :) ve çoğu kadındı dediğiniz gibi
bir de bazı insanlar genelde yalnızlık = yüksek kriter yorumu yapıyor, siz de benim gibi bi durumdasınız o zaman niye yalnızsınız ? :KK70: kriterde bi noktada önemli günümüzde kaç kadın öldürülüyor, kimin ne olduğunu bilemiyorsunuz ki
sizi çok iyi anlıyorum, umarım bunu yazdıklarımıza gün gelir tebessümle hatırlarız :) bu arada geçmiş olsun

Son düzenleme:
Ben ikinci evliliğimi yaptım iki ay önce.
Eşim yıllarca yalnızmis fotoğraflarına falan bakıyorum hep çiftlerin arasında tek o 🥲
Denk gelmemiş bir türlü tanıştıklarıyla da olmamış vs.
Biz bu tanışma uygulamalarindan birinde tanıştık ve ortak arkadaşlarimizin olduğunu da sonradan öğrendik.
Tanışma uygulamalari bazı açılardan riskli evet ama malesef günümüzde insanların bir araya gelmesi zor.
Ben uzun süre kullandım sinirlenip uygulamayı sildigim çok zaman oldu.
Ben napiyorum burada dediğim de oldu.
Ama sonunda eşim gibi bir insanı buldum değdi mi kesinlikle değdi.
Sanki böyle orada düzgün insan yokmuş gibi bı algı var fakat eşim akademisyen ve gayet işinde gücünde birj ben de kendi halinde bir tipimdir.
Ve orada çok düzgün işi gücü iyi insanlarla da tanışıp kahve içtim ama anlaşamadık bı şekilde.
Yani on yargılı olmamak lazım ama dikkatli de olmak lazım elbette.
Kısacası size tanışma uygulamalarini tavsiye edebilirim.
Benim de iki arkadaşım happen mi ne adı ondan evlendi. Hem de 35 yaşından sonra. Ben hiç kullanmadim ama sosyal medyadan tanışıp evlenen başka arkadaşlarım da oldu. Özellikle discord. Ordan da üç beş tane oldu 20 li yaşlar sonunda olan

Arkadaşlar lütfen gerçektn bu durumu yaşamış veya yaşayan, samimi olarak cevap verebilecek kişilerin yorumlaını bekliyorum zira yeteriince moralm bozuk :KK43:
Konu şu ki yıllardır yalnızım karşıma gerçekten İSTEDİĞİM gibi biri çıkmıyor çıkan tipler ise ıssız adam tipleri azıcık yüz verince sorumluluk alamayan tipler , hibrit çalışıyorum şimdi diyeceksiniz ki iş yerinden birini bul; iş yerimde herkes evli barklı bir de yaşları benden büyük insnlar var.
Kendiimi geliştirmek için kurslara vs gittim çoğunluk hep şansıma kadın vardı :KK70:
Gezilere git diyeceksiniz; insnaalr artık öyle yerlere hep eşiyle sevgilisiyle gidiyor ya da kız kıza falan,kaldı ki yılllık iznimde kafa dinlemek istiyorum :)
çevremin durumdan haberi var arkadaşlarım birileriyle tanıştırdı ama içime hiç sinmedi, ya birisi çok anneci ya da birisi çapkın oluyor :KK43:
yani ahım şahım birini aramıyorum ama içime sinmiyorsa devam edemiyorum çünkü gerçekten artık boş flörtlerle zaman geçiremeyeceğim 20 li yaşlarda değilim

Biliyorum belkide biz napalım diyeceksiniz, ama ne biliyim içimi dökmek istedim belki benim gibi olup mutlu sona istediği gibi ulaşan vardır..
Instagram da ilişki koçu bal sayfasinin çekim yasası gruplarına katilmanizi tavsiye ediyorum . İş ilişki para vs . Gayet güzel ve geri dönüşler de iyi . Fiyatında kalitesine göre aşırı makul hatta bedava yani

Erkek ağırlıklı ortamlara girin. Dikiş nakış kursunda ya da pilates kursunda eş bulamayacağınız aşikar mesela. Dil kursu falan olabilir belki.
Ya tanışanlar kütüphanede bile tanışıyor aslında. Twitterda falan çok görüyorum karşı masamda oturuyordu kahve içmeye çağırdı diye. Böyle alakasız ve kişinin backgroundunu bilmeden başladığım flörtlerin çoğu hüsranla bitti. Büyükşehirdeyseniz araştırma-soruşturma fırsatı da olmuyor, ne çıkarsa bahtınıza. Ama mesela şu an evlenen çoğu arkadaşım sosyal falan değillerdi. Normal hayatları olan ev okul takılan kişilerdi. Dürüst olacağım eşleri yakışıklı ya da yüksek eğitimli falan değil bu arada. Kriterler yüksekse ondan bulamıyor da olabilirsiniz. Arkadaş tanıştırması en güzel yöntem bence. Hem ortak tanıdıklardan bilgi alabiliyorsunuz(evli ya da psikopat çıkma ihtimali eleniyor) hem de kafanıza yakın birini bulmuş oluyorsunuz.
Bu arada bir ortama girdiğimde arkadaşlarımla eğleniyorsam ve enerjim yüksekse muhakkak tanışmak isteyen birileri oluyor. Tek başımaysam ve enerjim düşükse-suratım asıksa kimseler yanıma uğramıyor. Enerjiden kasıt bu olabilir belki. "Yaklaşılabilir, iletişim kurulabilir biri gibi görünmek"

Allah'ım ben kurtulmak için kendimi parçalıyorum sizler sevgili, koca .... Bendeniz'den uzak Allah'a yakın . Sizlere kolaylıklar diliyorum 🤲

Bilmiyorum ki ben 16-17 sene önce bir kez katıldım çok eğlenmiştim flörtten ziyade.

Ben “o kişi, doğru adam” vb tanımları biraz saçma buluyorum açıkçası. Benim kocam mesela ıssız adamların imparatoruydu 😂 ben de iyi ya biraz takılır sallarım başıma bela olmaz bu adam diye düşünerek flört ettim onunla. Bi yerde bişiler oldu ne oldu bilmiyorum 15 senedir gözümüz birbirimizden başkasını görmüyor.
Kesinlikle katılıyorum. Başkasını için yanlış kişi olan bizim için doğru kişi olabiliyor.

Kesinlikle katılıyorum. Başkasını için yanlış kişi olan bizim için doğru kişi olabiliyor.
Aynen öyle. Eşimden önceki sevgilim de dışardan bakınca dört dörtlük bir adamdı. Dış görünüş, eğitim, iş, aile yapısı, yaş vs herşeyimiz son derece uyumluydu. Ama evlilik deyince tüylerim diken diken oluyor kaçacak delik arıyordum. Olmayınca da olmuyor işte.

Kısmet bu işler.
beklemediğin bi anda olur
Sen bile şaşırırsın. Eşimin ailesiyle gündüz vakti görüşüp tanışmıştım. Annesi kiz kardesi ve kendisi sadece babasi yoktu dukkanda isi oldugu icin Cevap olumlu olunca
Benim doğum günümde pandemi zamanıydı o dönem bana altın bileklik hediye ettiler .
Babası henüz beni görmediği halde jest yapmışlardı 😃

Issiz adamlar degismez
ben ona çok da inanmıyorum ya

ha gerçekten ıssız adam olan tipler var. ciddi kazanovadır ciddi tek eşliliğe ciddi ilişkiye filan uygun değildir. ama harbiden böyle olanlar bile bu toplumda bir şekilde evleniyor...(iyi halt ediyor!)

kalanı ıssız adam değil, ıssız adam tribinde sadece. onların da büyük bölümü de karşısına öyle bir kadın çıkıyor ki kuzu kuzu ilişki insanı oluveriyor.

denk gelme meselesi sadece.
denk gelemiyorsan nasip değilse olmuyorsa olmuyordur, bu bambaşka bir konu.

ben ona çok da inanmıyorum ya

ha gerçekten ıssız adam olan tipler var. ciddi kazanovadır ciddi tek eşliliğe ciddi ilişkiye filan uygun değildir. ama harbiden böyle olanlar bile bu toplumda bir şekilde evleniyor...(iyi halt ediyor!)

kalanı ıssız adam değil, ıssız adam tribinde sadece. onların da büyük bölümü de karşısına öyle bir kadın çıkıyor ki kuzu kuzu ilişki insanı oluveriyor.

denk gelme meselesi sadece.
denk gelemiyorsan nasip değilse olmuyorsa olmuyordur, bu bambaşka bir konu.
Ben de sana farkli ona farkli oldugunu düşünmüyorum yani aski bitene kadar birkac sene iliski adamidir ama sonra yine baslar aranmaya

Ben heralde üniversitede bulmasaydım hiç bulamazdım diye düşünüyorum zira böyle birileriyle tanışacak yetenek bende de yok.
20’leri flört anlamında iyi değerlendirmek lazım hiç flört bilmeyenin bulması daha zor olur. Bence sizin için en uygunu arkadaş tanıştırması. Bir arkadaşım arkadaşını kuzeniyle tanıştırmıştı mesela öyle başlamışlardı.

Back
X