• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

samimi bir cevap bekliyorum

benim üniversitede tek yptığım şey ders çalışmaktı :KK43: açıkcası belirli bir yaşa kadar yalnızlık gerçekten benim tercihimdi ama bi süre sonra ben de bi sorun mu var? neden ben yalnızım diye düşünmeye başlayınca....
arkadaşlarıma bu konuyu nasıl açabilirim ? yani herkese öyle çokta istekli görünmek istemem
Ben de ünide baya çalışkandım ama eşim sınıf arkadaşımdı yoksa yine bulamazdım🤣 Onların aslında o şekil size söylemesi lazım ki tanışma olsun. Sizin söylemeniz de olmaz.
Benim ablam da 30 yaşında ve flört deneyimi dahi yok o yüzden çok zorlanıyor. 20’lerindeyken en azından tanış diye çok derdim sürekli ben evlenmicem kafasındaydı şimdi 30 olunca ben nasıl evlenicem diye soruyor. Dediğim gibi ya arkadaşlar tanıştıracak yada sosyalleşeceksiniz etkinlik, kurs vs

Ben de ünide baya çalışkandım ama eşim sınıf arkadaşımdı yoksa yine bulamazdım🤣 Onların aslında o şekil size söylemesi lazım ki tanışma olsun. Sizin söylemeniz de olmaz.
Benim ablam da 30 yaşında ve flört deneyimi dahi yok o yüzden çok zorlanıyor. 20’lerindeyken en azından tanış diye çok derdim sürekli ben evlenmicem kafasındaydı şimdi 30 olunca ben nasıl evlenicem diye soruyor. Dediğim gibi ya arkadaşlar tanıştıracak yada sosyalleşeceksiniz etkinlik, kurs vs
ablanız aynı benim kafadanmış bu konuda :P diyorum ya ben de daha küçükken evlenmicem modunda gezdim çevrem hep öyle deme derdi, şimdi de hiç şansım yaver gitmiyor :( kurs kısmına gelecek olursak; zaten ilgi alanım belli ve onlara gidiyorum zaten yukrda da belirtmiştim ilgimi çeken biri olmdı, sırf birini bulak içinde her kursa da gitmek istemiyorum

ben o konuda da şanssızım ya okul döneminde sosyal ağ falan sevrdim, buluşmaya gittim hiç beklediğim gibi olmadı, çocuk fotolarına shop yapıyormuş, nasıl güveneyim ben insanlara :KK70:
Ya bence kendinizi böyle etiketlemeyin şanssızım diye .
Şimdi ben size yaşadıklarımı denk geldiğim insanları anlatsam ohoo oturup ağlarız.
Ama o umuttan hiç vazgeçmemek lazım bence.
Birde ben artık kimseyle ilgili beklentiye girmeden bugün bir insanla kahve içmeye muhabbet etmeye diye gidiyordum buluşmalara.
Ve sonuc istediğim gibi olmazsa da dışarı çıkmış bı kahve içmiş oldum deyip evime dönüyordum.
Güven meselesi apayri bir şey yıllarca tanıdığımiz insanlarda bize kazık atabilir ya da arkadaşımızın tanıştırdığı birileri de öyle mesela.

Back
X