Siz kimsiniz pardon derken ? Miyav sy bu yazdigin ve kullandigin uslup cok yalnis . buraya gelipde burdakilere siz kimsiniz denilemez burda hep birlikte sohbet muhabeet edilior birseyler paylasiyoruzBen hediye ettim bu sizi ilgilendiriyor mu siz kimsizin pardon
Kazen in ne alaka olduğunu anlamadım.sadece konuşuyoruz ki gizli olan şeyi ortaya çıkarmadı kimse ki konu kapanmıştı ben aldım diye yazdın. Bende merak etmiştim kimin aldığını. Bende merakli dedikoducu karşı komşuyum@Kazen bey sizi gerçekten rahatsız etmek istemezdim ama arkadaşa Canım çok sıkıldı bu konuda sizlerde yorum yapar mısınız acayip gerildim
Yorumlar cok uzucu ve kirici gercekten gerek yoktu bu usluba bu konsmalara..Kazen in ne alaka olduğunu anlamadım.sadece konuşuyoruz ki gizli olan şeyi ortaya çıkarmadı kimse ki konu kapanmıştı ben aldım diye yazdın. Bende merak etmiştim kimin aldığını. Bende merakli dedikoducu karşı komşuyumyorumlarına üzüldüm gerçekten..
Bende ne oldugunu anlamadim birden. birini kirmak en son isteyecegim seydiYorumlar cok uzucu ve kirici gercekten gerek yoktu bu usluba bu konsmalara..
Neyse uzatmayalim. Biz bizeyiz surda. Keyfimize bakalim :) daha aksam size kokorec resmi atip agzinizi alitcam:)Yahu konuşuldu bitti gitti zaten tartışma olmadı ki. Kavga mi oldu sankiChocolita yyla konuşuldu normal oda güzel konuştu sende konuştun. Daha sonra sen özrünü diledin zaten. Ardından nisankralicesi geldi konu kapandı normal muhabbete devam edildi. Birşey yok ki. Haksız miyim
At at güzel olur=)))Neyse uzatmayalim. Biz bizeyiz surda. Keyfimize bakalim :) daha aksam size kokorec resmi atip agzinizi alitcam:)
Kız senin tontiisler ne yapıyorYani demeden edemeyeceğim
Burda şimdi konuşuldu halledildiChocolita şimdi herşey bittikten sonra@miyavsu nun gelmesi senin ona anlatıp çağırdığın anlamına mı geliyor???
Ne oluyoruz ki çocuklarımız kavga etti de bizde mı kavgaya tutuşalım??
Örümceğe biniyorlar'))Kız senin tontiisler ne yapıyor
Saçmalama sedasu ispitçi miyim ben? Link atanda ben değildimYani demeden edemeyeceğim
Burda şimdi konuşuldu halledildiChocolita şimdi herşey bittikten sonra@miyavsu nun gelmesi senin ona anlatıp çağırdığın anlamına mı geliyor???
Ne oluyoruz ki çocuklarımız kavga etti de bizde mı kavgaya tutuşalım??
Üstüne bi de dondurma=)) bizi öldürüratacağım zatenSonsuzaskkk ın ağzı yüzü aksın :)
Bence saçmalayan !!! Ben değilimSaçmalama sedasu ispitçi miyim ben? Link atanda ben değildim
Maşallah maşallah kız şimdi sizin ev ne kalabalıktr ha=))) herşeyden iki taneÖrümceğe biniyorlar'))
Bizde ogluşla yemek yiyoruz:))
3 tane canım:)) bide abimiz var:)Maşallah maşallah kız şimdi sizin ev ne kalabalıktr ha=))) herşeyden iki tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?