Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Ben hediye ettim bu sizi ilgilendiriyor mu siz kimsizin pardon
Siz kimsiniz pardon derken ? Miyav sy bu yazdigin ve kullandigin uslup cok yalnis . buraya gelipde burdakilere siz kimsiniz denilemez burda hep birlikte sohbet muhabeet edilior birseyler paylasiyoruz
Eger burda birseyler gizli olarak yapiliyorsa benda dahil art niyet ararim. Demekki birseyler gizli olarak konusuluyor ki gizlenme geregi duyuyorsnz ustelik g izlenen cok basit bir knu iken ortaligi bulandiran bu konusmalar

@Kazen bey sizi gerçekten rahatsız etmek istemezdim ama arkadaşa Canım çok sıkıldı bu konuda sizlerde yorum yapar mısınız acayip gerildim
Kazen in ne alaka olduğunu anlamadım.sadece konuşuyoruz ki gizli olan şeyi ortaya çıkarmadı kimse ki konu kapanmıştı ben aldım diye yazdın. Bende merak etmiştim kimin aldığını. Bende merakli dedikoducu karşı komşuyum yorumlarına üzüldüm gerçekten..

isin ilginci konuda kapanmisti zaten. Sen kendin geldin kendin sinirlendin. Burasi geyik topici bizde geyik yapıyoruz. Nisan geldi sedasu geldi ortalik sakinlesti. Bende zaten demekki lüzumsuz alinmisim dedim cikolatadan ozur diledim. Gulduk eglendik bitti gitti. Kimse kimseye hesap vermek zorunda degil benimde hesap sormak haddim degil. Kaldiki en son cikolatayla konustugumda bilmiyordu kimin aldigini merak ediyordu ogrendimi onu sordum. Once bir sakinles bence...

Yorumlar cok uzucu ve kirici gercekten gerek yoktu bu usluba bu konsmalara..

Yahu konuşuldu bitti gitti zaten tartışma olmadı ki. Kavga mi oldu sanki Chocolita yyla konuşuldu normal oda güzel konuştu sende konuştun. Daha sonra sen özrünü diledin zaten. Ardından nisankralicesi geldi konu kapandı normal muhabbete devam edildi. Birşey yok ki. Haksız miyim

Neyse uzatmayalim. Biz bizeyiz surda. Keyfimize bakalim :) daha aksam size kokorec resmi atip agzinizi alitcam:)

Miyav_su canım sana yazmaman gerektiğini söylemiştim. Ama baktın senden bahsediliyor sana da söz hakkı doğdu sende kendini savunmak istedin hak veriyorum. Ben kendi adıma nemesis le konuşup, benlik bir durum olmadığyla ilgili bu konuyu halletmiştik. Ama sende kendi adına konuşmak istemiş olabilirsin. Bu konu da da miyav suya kızmaya hakkımız yok hanımlar. Malum biz konuyu geçsekte burda ona da atıf olduğu için ona da söz hakkı doğdu. Şimdi sen nerden çıktın gibi konuşmalar yanlış ona karşı. Ayrıca nemesis sen ısrarla bana güvenmemek istiyorsun onu da anlamış değilim. Bir düzeltip bir geri bozuyorsun. Topikten değil dedim. Topikten misin Miyav_su ? Değil kız. Girmişse nadirdir dedim. Belki onu bile yapmamştır. Konuyu bilmesinin sebebi kraliçe miyav su ve ben konferansta konuşuyorduk. Kraliçe, hep senin başından çıktı dedi miyav suya. Espiri yaptı. Miyav su bizden link istedi kız konuya baktı.

Sen güvenmek istemiyorsan zaten bana güvenmezsin. Zaten çok muhabbetimiz de yoktu bizim angel? Biz evle ilgili birkaç mesajda konuştuk. Üstünden kaç hafta geçti hatırlamıyorum.

Yani demeden edemeyeceğim
Burda şimdi konuşuldu halledildi Chocolita şimdi herşey bittikten sonra@miyavsu nun gelmesi senin ona anlatıp çağırdığın anlamına mı geliyor???
Ne oluyoruz ki çocuklarımız kavga etti de bizde mı kavgaya tutuşalım??

Saçmalama sedasu ispitçi miyim ben? Link atanda ben değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…