- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Benim agzimin suyu akmaya basladi bile lenatacağım zatenSonsuzaskkk ın ağzı yüzü aksın :)
4 kere okudum şu mesajı anlamak için. örümceğe biniyorlar ne alaka falan derken aydım olayaÖrümceğe biniyorlar'))
Bizde ogluşla yemek yiyoruz:))
Üstüne bi de dondurma=)) bizi öldürür
Ya benm kiminle ne derdin olacak. Sende mi aranı bozuyordun benimle? Uyandırayım kızlar ben chocolita. Arkadaşınız yani. Kimseye ters bir laf etmedim bişey yapmadım orda kızıda doldurmadm. Ona da ayrıca kızdım şimdi konuşmuyorum. Bunu da niye söylediğimi bilmiyorum sana. Yeter bi yürümeyin banaBence saçmalayan !!! Ben değilim
Madem kendi içinde bitiremedin kırgınlığını konuşmalıydın kimle ne derdin varsa
He abiyi biliyorumda ikizler in örümcek vs anlamında =))3 tane canım:)) bide abimiz var:)
Bı gün gelsende görsen
Oo ben gelince 10 kilo alıp geri döncem muhtemelen=)))4 kere okudum şu mesajı anlamak için. örümceğe biniyorlar ne alaka falan derken aydım olaya
bişeycik olmazzz. burada tadım dondurmacısı diye bir yer var. efsane dondurması. geldiğinde sözüm olsun ısmarlayacağım :)
bir şey olmaz bir o kadarda gezeceğiz yakarsın hepsini :)Oo ben gelince 10 kilo alıp geri döncem muhtemelen=)))
Senin durumun ne oluyor biliyormusun canımYa benm kiminle ne derdin olacak. Sende mi aranı bozuyordun benimle? Uyandırayım kızlar ben chocolita. Arkadaşınız yani. Kimseye ters bir laf etmedim bişey yapmadım orda kızıda doldurmadm. Ona da ayrıca kızdım şimdi konuşmuyorum. Bunu da niye söylediğimi bilmiyorum sana. Yeter bi yürümeyin bana
4 kere okudum şu mesajı anlamak için. örümceğe biniyorlar ne alaka falan derken aydım olaya
Yaa:)))
Biliyormusun şimdi ikisi de örümceklerinde ve ellerini birbirlerine uzatıp el ele tutuştular:))))
bişeycik olmazzz. burada tadım dondurmacısı diye bir yer var. efsane dondurması. geldiğinde sözüm olsun ısmarlayacağım :)
İkizlerin daha birer tane örümcekleri var ama abinin 4 bisikletHe abiyi biliyorumda ikizler in örümcek vs anlamında =))
Bende alıntının içine etmişim:)))ay kız nasıl isterdim görmek varya :) oy canına yandıklarım. ne masumlar şimdi onlar..
Ben kıza gidip topiğe yazma dedim boşver canın sıkılacak dedim. Neyi tartışıyoruz anlamadım.. Bence ben sıyrılıp çıkayım topikten siz devam edin muhabbete. Gereksiz stres sinir gerek yok.Senin durumun ne oluyor biliyormusun canım
Miyavsu hediye etti ((sağolsun bu ikiniz arasında kimse karışmaz zaten))
Nisan link attı
Ben bişey yapmadım..
Valla kendimi ilkokul da anneeee bu benim saçımı çekti olayındayım sanıyorum
O kadar gereksiz oldu bu yani
Ama senin hatan burda konu kapanmışken sizin ayriyeten olayı devam ettirmeniz
neyse ben bişey demiyorum artık ama hiç uygun bişey olmadı bu olanlar
zaten yakında biz heidi ile türkşiye turuna çıkacağız sanada geliriz :)Bende alıntının içine etmişim:)))
İnşallah nasıp olur canım uzak değiliz:)
Kiz senin ikizler seviyormu orimcegu benim sipa cikmaya calisip bagiriyorİkizlerin daha birer tane örümcekleri var ama abinin 4 bisiklet
İkisi evde ikisi dışarıda binmek için
Bı tane at
Bı tane mama sandalyesi
Bide şu kocaman toplar varya onlardan var:))
Çocuk olursa eşya alma bende dolu:))
Haha tamam kamyon a yükler getiririz=))))İkizlerin daha birer tane örümcekleri var ama abinin 4 bisiklet
İkisi evde ikisi dışarıda binmek için
Bı tane at
Bı tane mama sandalyesi
Bide şu kocaman toplar varya onlardan var:))
Çocuk olursa eşya alma bende dolu:))
Ooo gelmezswniz döverim:))zaten yakında biz heidi ile türkşiye turuna çıkacağız sanada geliriz :)
Dedin ya kesin olurBugun kurban etinsen biri zehirlenrse oda benim
kurbandan 1 sene sonra kurban etinden zehirlenen çılgın türkBugun kurban etinsen biri zehirlenrse oda benim
Ooo gelmezswniz döverim:))
İşte öyle demiyoruz biz ama konu bu kadar uzamamalıydıBen kıza gidip topiğe yazma dedim boşver canın sıkılacak dedim. Neyi tartışıyoruz anlamadım.. Bence ben sıyrılıp çıkayım topikten siz devam edin muhabbete. Gereksiz stres sinir gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?