Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

Örümceğe biniyorlar'))
Bizde ogluşla yemek yiyoruz:))
4 kere okudum şu mesajı anlamak için. örümceğe biniyorlar ne alaka falan derken aydım olaya

Üstüne bi de dondurma=)) bizi öldürür

bişeycik olmazzz. burada tadım dondurmacısı diye bir yer var. efsane dondurması. geldiğinde sözüm olsun ısmarlayacağım :)

Bence saçmalayan !!! Ben değilim
Madem kendi içinde bitiremedin kırgınlığını konuşmalıydın kimle ne derdin varsa
Ya benm kiminle ne derdin olacak. Sende mi aranı bozuyordun benimle? Uyandırayım kızlar ben chocolita. Arkadaşınız yani. Kimseye ters bir laf etmedim bişey yapmadım orda kızıda doldurmadm. Ona da ayrıca kızdım şimdi konuşmuyorum. Bunu da niye söylediğimi bilmiyorum sana. Yeter bi yürümeyin bana

Senin durumun ne oluyor biliyormusun canım
Miyavsu hediye etti ((sağolsun bu ikiniz arasında kimse karışmaz zaten))
Nisan link attı
Ben bişey yapmadım..
Valla kendimi ilkokul da anneeee bu benim saçımı çekti olayındayım sanıyorum
O kadar gereksiz oldu bu yani
Ama senin hatan burda konu kapanmışken sizin ayriyeten olayı devam ettirmeniz
neyse ben bişey demiyorum artık ama hiç uygun bişey olmadı bu olanlar

Ben kıza gidip topiğe yazma dedim boşver canın sıkılacak dedim. Neyi tartışıyoruz anlamadım.. Bence ben sıyrılıp çıkayım topikten siz devam edin muhabbete. Gereksiz stres sinir gerek yok.

Kiz senin ikizler seviyormu orimcegu benim sipa cikmaya calisip bagiriyor

Ben kıza gidip topiğe yazma dedim boşver canın sıkılacak dedim. Neyi tartışıyoruz anlamadım.. Bence ben sıyrılıp çıkayım topikten siz devam edin muhabbete. Gereksiz stres sinir gerek yok.
İşte öyle demiyoruz biz ama konu bu kadar uzamamalıydı
Gitme bı yere bence
Ama ayrı gayrılık olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…