Samimi, İçten , Bol Sohbetli, Yeni Arkadaşlıklar İçin Buyrun Topiğime :) :) :)

bunu sormana bile gerek yok cevabı kendinde bilirsin bence =)
Komik oldugunu mu saniyosun bi kac gun yakildim topiginize bi kac kisi disinda geri kalanlarin samimiyetsiz insani gormezden gelen tavirlari yuzunden ayrilip bi topik actim.Burda sohbet ettigim arkadaslara da belki bilmek isterler diye soyledim.Soruyu sakayla karisik heidiye sordum.Girgir amacli bisiydi verdigin cevap nereye ceksen oraya gider.Bunu degerlendirecegine bence kendinizi bi gozden gecirin derin iyi aksamlar.

Sakin ol topraam=) onun şakalari sert. Takılma sen onun lafina:)

Sakin ol topraam=) onun şakalari sert. Takılma sen onun lafina:)
Ya heidim biz birbirimizi iyice tanıdık da ondanmi alınmıyoruz birbirimize??
Ladyninde nemesisin de bugün bana göre kötü bişey dediğini düşünmüyorum
_aTaLaNtE_ lütfen alınma
Lady şaka yaptı o biraz sert şaka yapar heidinin de dediği gibi

Acikca yüzsüz demeye getirdi bunun sakasi olmaz ben ayni seyi ona soyleseydim su an bu topikteki herkes benimle polemik halinde olurdu.Net. _heidi_ bu konuyu biz girgir tarzinda seninle konusuyoduk evet ben soyledim uygin olmadigini anlayinca sakaya vurdum.Neyse ne etiketlemeyin lutfen.Takibi de birakcam insanlarla tartismaktan cok hoslanmam.iyi aksamlar

Galiba canım =) bide o sonradan geldi daha tanımıyor ya herkesi lady nin söylediğini ciddiye alması normal ama kötü niyetli birisi değil:)

Tamam canım
Ama kötü niyetli değildi bence
Kırılmanı hiç istemem

Evet bende şakasına söylemiştim sana burda mi çağırıyorsun diye ama gerçekten şakaydi çağırıp yada haber verebilirsin burası kimsenin tapulu yeri değil ki canım.. lady için söyledim ben yoksa benim seninle alakalı bi problemim yok ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…