- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
Özletme kendini ❤İnşallah canım girerim arada
Hakkında hayırlısı olsun.ghuzur ve mutluluğu bul inscanım anlarsa yine kotu olur hep tamam diyorum aama yapmayınca dediğini kotu oluyo
Ben fırında kizaetip hasliyorum sonraO mantiyi öyle yaoip canim kizgin yağda kızartıp sarimsakli yoğurtluyolar kayserililer enfes oluyo oda :)
Hadi ben girdim bak :)))Heytttben yokum giremyrm die hafta sonlari burayi bos birakmayb ulen keserm kellenizi
Hayırdır cnmNe kotu basladi gun boyle yahu
Bana ramazan gelmedi daha Allah kabul etsin hepinizinkiniİlk gün nasıl geçiyor kızlar??
Allah kolaylık versin hepimize
Amin inşallah canımBana ramazan gelmedi daha Allah kabul etsin hepinizinkini
Himm anladımAmin inşallah canım
Nemesis guiding geldi geri ama tekrardan gitti ya onu diyor canı
Guidingin vedasindan bahsediyorum canim. Uzuldum aramizdan ayrilmasina. Her ne kadar kendisine cok kizsamda (halada cok kızıyorum ) sevdigim deger verdigim bir arkasimdi.umarim aramiza döner bir gun.Hayırdır cnm
İns ya geri dönerGuidingin vedasindan bahsediyorum canim. Uzuldum aramizdan ayrilmasina. Her ne kadar kendisine cok kizsamda (halada cok kızıyorum ) sevdigim deger verdigim bir arkasimdi.umarim aramiza döner bir gun.
Günaydın angelim:)GunaydinKaPrisLiPazen
Kiz ben senin kizlardan birinin adi seda digeri su sanıyordum etikerlemeye ugrasirken fark ettim digeri asu imis ya :))Günaydın angelim:)
Yok canım doğru biliyorsun biri Seda biri suKiz ben senin kizlardan birinin adi seda digeri su sanıyordum etikerlemeye ugrasirken fark ettim digeri asu imis ya :))
Heh ya tamam. Diyorum bende neden aklimda su kaldi diye. Dogru o zaman ay sevindim :) yoksa ikinci bir hafif evli vukuati olacakti :)Yok canım doğru biliyorsun biri Seda biri su
Sedaa suu şeklinde alabildim nicki değiştirirken
Hicbisey benim hafif evli kadar enteresan olamaz ama ya:)))))Heh ya tamam. Diyorum bende neden aklimda su kaldi diye. Dogru o zaman ay sevindim :) yoksa ikinci bir hafif evli vukuati olacakti :)
Her titlemi gordugumde aklima geliyor gülüyorum .Allahta seni guldursun vallahi :)Hicbisey benim hafif evli kadar enteresan olamaz ama ya:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?