Ben varım olur mu=))Kimsecikler var mı
Olmamiiii en guzellerndenBen varım olur mu=))
Ahh canım=)) ne yapıyorsunOlmamiiii en guzellernden
İstanbullu gelin izliyorum sen:))Ahh canım=)) ne yapıyorsun
Bi arkadaşla yarın için yemek konuşuyorum bende=))İstanbullu gelin izliyorum sen:))
O mantiyi öyle yaoip canim kizgin yağda kızartıp sarimsakli yoğurtluyolar kayserililer enfes oluyo oda :)Yok hasliyorum patatesi
Rendeliyorum içine baharat yağ soğan rendeliyorum börek içi gibi
Mantının içine katıyorum
Mantı patatesli yani
Ben mantıyı patatesli yapıyorum
Ben iptal:)))))
Umarim sende bir gun cok mutlu olursun canim. Bol sans sana :)Kızlar günaydın herkese hayırlı ramazanlar bidaha giremiyorum adama söz verdim çünkü hepinizi cok sevdim sizi unutmuycam omur boyu yuzunuz gülsün insalah kendinize iyi bakın
İnşallah canım.Allah razı olsunUmarim sende bir gun cok mutlu olursun canim. Bol sans sana :)
Tatlım ne diyim kiKızlar günaydın herkese hayırlı ramazanlar bidaha giremiyorum adama söz verdim çünkü hepinizi cok sevdim sizi unutmuycam omur boyu yuzunuz gülsün insalah kendinize iyi bakın
Tatlım esin neden bu kadar büyüttü ki. Haberi olacak rahat girerim felan demistinBiraz yumusasın ortalık girerim belki simdi girmicem kızlar kendinize iyi bakın keske böyle olmasaydı ama napalim Allaha emanet olun
canım anlarsa yine kotu olur hep tamam diyorum aama yapmayınca dediğini kotu oluyoTatlım esin neden bu kadar büyüttü ki. Haberi olacak rahat girerim felan demistinlütfen habersiz bırakma
Tatlım öyle yapınca da sana hicbir şey yapmaz kicanım anlarsa yine kotu olur hep tamam diyorum aama yapmayınca dediğini kotu oluyo
İnşallah canım girerim aradaTatlım öyle yapınca da sana hicbir şey yapmaz kine diyim habersiz bırakma çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?