Anlaştık=))) hem sen olmazsan olmaz ki birinin ortalığı karıştırması lazım =))(Tmm tmm oruclusun die smdi bsy demiom aksama canina okucm :))))
Ooooo o tam bnm isim hahahaha :))) bna aile icinde mixer derler keske nickimi ole yapsydm ahhaahahahAnlaştık=))) hem sen olmazsan olmaz ki birinin ortalığı karıştırması lazım =))(
Değiş bari tekrar=)))5 hakkın var toplamda ona göre=)) tam bi mixer sin =))))Ooooo o tam bnm isim hahahaha :))) bna aile icinde mixer derler keske nickimi ole yapsydm ahhaahahah
Hahahahah yuh bastan aklima geleydi keske :))) yokya buna bile alismadm diom eski kiz ckinemi donsydim hangsi krr veremedm herken bon bon bakio bu km laa die :)))Değiş bari tekrar=)))5 hakkın var toplamda ona göre=)) tam bi mixer sin =))))
Alışırlar birşey olmaz=)))güzel bu:)Hahahahah yuh bastan aklima geleydi keske :))) yokya buna bile alismadm diom eski kiz ckinemi donsydim hangsi krr veremedm herken bon bon bakio bu km laa die :)))
Aaa sen gelmezsen olmaz ama arbedelim:)))Hahahahah yuh bastan aklima geleydi keske :))) yokya buna bile alismadm diom eski kiz ckinemi donsydim hangsi krr veremedm herken bon bon bakio bu km laa die :)))
Hahahah insanoglu neye Allahtan smioki bana da alisirlr alismaslarsa brbirine verrm onlri :)))Alışırlar birşey olmaz=)))güzel bu:)
Gelip ortalığı karıştırması lazım=))Aaa sen gelmezsen olmaz ama arbedelim:)))
Tabi tabi az once hic hatrlamadn bilemmm hihhhh :)))Aaa sen gelmezsen olmaz ama arbedelim:)))
Tabi hemen bi lafi cımbızla çeker birbirine düşürürsünHahahah insanoglu neye Allahtan smioki bana da alisirlr alismaslarsa brbirine verrm onlri :)))
Yaniiii skiosa alismasn yksa bi bakmis bi sabah uyanamio zehirlenms hahahahahahTabi hemen bi lafi cımbızla çeker birbirine düşürürsünalışmayan kendi düşünsün=)))
Yaniiii skiosa alismasn yksa bi bakmis bi sabah uyanamio zehirlenms hahahahahah
Demi aynen:)Gelip ortalığı karıştırması lazım=))
=))Demi aynen:)
Ya sen nick değiştin canım Elfida olarak hatırlıyorum halaTabi tabi az once hic hatrlamadn bilemmm hihhhh :)))
Evet oleymdir ama snra saka saka der ortaligi yayistirrm :))mikser seni =))
Bahaneler olmasa insanlr napardi bilmem bni brgun gormeseler sesmi bile duymasalr napardilr blmem :))) tmm tmm yedim say ama gelmicm kmsunuza gelcm bnde catlayn siz :))Ya sen nick değiştin canım Elfida olarak hatırlıyorum hala
Hem mikserlik görevin var nasıl gelmem dersin
Korkulur kız senden=)))))bazen Bende yaparım bu dediğini baktım ortam geriliyor =)))tekrar atarım ortaya kendimiEvet oleymdir ama snra saka saka der ortaligi yayistirrm :))
Komşumuz kim ya???Bahaneler olmasa insanlr napardi bilmem bni brgun gormeseler sesmi bile duymasalr napardilr blmem :))) tmm tmm yedim say ama gelmicm kmsunuza gelcm bnde catlayn siz :))
Saçından sürürüm =))) saçlarını yol getir=))Bahaneler olmasa insanlr napardi bilmem bni brgun gormeseler sesmi bile duymasalr napardilr blmem :))) tmm tmm yedim say ama gelmicm kmsunuza gelcm bnde catlayn siz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?