- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Siz Sevincenize bnm canm saolsun bari gelmiim hahahah :)))Komşumuz kim ya???
Valla canım gelirsen seviniriz
Gelmezsen de canın sağolsun:)
Aynen o donemlerde cok ise yario :)))Korkulur kız senden=)))))bazen Bende yaparım bu dediğini baktım ortam geriliyor =)))tekrar atarım ortaya kendimi
Haha =)sevinmemizi istemediği için gelmiyor=))))))Siz Sevincenize bnm canm saolsun bari gelmiim hahahah :)))
Tamam canım senin canın sağolsun biz ona da seviniriz:)))Siz Sevincenize bnm canm saolsun bari gelmiim hahahah :)))
Siz svinin die bn canmdan olamam yoooo yooo okdr ii olamam :))) kiz resmen gelmiim die gelrsen svinrz gelmesen cnn saolsun dio yani gelirsm bn olecem cnm saolmayacak o da sevinecekmis bakbak snki bn anlamadm hahahahaHaha =)sevinmemizi istemediği için gelmiyor=))))))
Ciddi mısın sen???Siz svinin die bn canmdan olamam yoooo yooo okdr ii olamam :))) kiz resmen gelmiim die gelrsen svinrz gelmesen cnn saolsun dio yani gelirsm bn olecem cnm saolmayacak o da sevinecekmis bakbak snki bn anlamadm hahahaha
Çıkardığı mantığa bak=)))delisin deli =)))deli birdi 2 oldu=)))Siz svinin die bn canmdan olamam yoooo yooo okdr ii olamam :))) kiz resmen gelmiim die gelrsen svinrz gelmesen cnn saolsun dio yani gelirsm bn olecem cnm saolmayacak o da sevinecekmis bakbak snki bn anlamadm hahahaha
O zmn snle sakalaysmayiz ok byCiddi mısın sen???
Şaka da bı yere kadar ama
Ozmn bu sarkida bize gelsn iki deli bir araya gelmemeliydik :))))Çıkardığı mantığa bak=)))delisin deli =)))deli birdi 2 oldu=)))
Kız deli misin canım saçmalama nereye gidiyorsuuunKızlar tek tek etiketleyemeyeceğim ama ben artık çıksam iyi olacak
Belliki kafalarımız uymuyor yok yere gerginlik yaşamayı da hiç sevmem
Hepiniz hoşçakalın
Makara yapildigini bile anlamayanlr vr bncede kafalarmz uymuor bazilriyla ama sn bni anlion bravooo :)))2 saat kaldı iftar a
Ayyy 2 cocuk sorun degilde kucuk feciii biliyosuniz=)))) güzel fikir deKaPrisLiPazen 3 bebek, Sonsuzaskkk 2 çocuk=) _MAJESTE_ 1 bebek artı yüksek cimrilik=)))
Nerdeki o tarafYokkk temiz kimseyi görmedim daha geldigim taraftan :)
Evet canım oda düzelecek inşallah=)Ayyy 2 cocuk sorun degilde kucuk feciii biliyosuniz
İyi canım zaman geçirmeye çalışıyorum ben sen ne yapıyorsun hoşgeldin=)Kızlarrrr napıosunuzzzz
Bende soklardayim ama yasi kucuk herlde anlamadi yksa knstklrmn hepsi ciddi olmadigi gayt belliydi bnlik durum yk cni gtmek istemis gtmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?