Anaaaa kız niye ağlıyorr. 3 yaşında miydiBenim oğlan başladı gene ağlamaya...
Yemek istermisin dedim başladı çığlıklarla ağlamaya
Duyan çocuğu kesiyorum sanacak
Offf
Oysa istemiyorum dese diyebilse olay bitecek
Iste ben ondan dedim bize gelin diye. Ikramla ugrasma cocuklarla :)) gelirsiniz bize ben hazirlarim her seyi. Sonra ben cocuklara bakarim siz yersiniz :))Ama ben evden çıkana kadar siz bana gelin canım
Ben bi tekine sen öbür tekine bakarsin =)) oo seve seve bitiririz çocukları 5 tane=)))Iste ben ondan dedim bize gelin diye. Ikramla ugrasma cocuklarla :)) gelirsiniz bize ben hazirlarim her seyi. Sonra ben cocuklara bakarim siz yersiniz :))
3 yaşında canım ama kendini konuşarak anlatmaz ağlamaya başlarsa asla susmaz krizler geçiririzAnaaaa kız niye ağlıyorr. 3 yaşında miydi
Canım bi pedagog a götürseniz .niye öyle acaba ki..3 yaşında canım ama kendini konuşarak anlatmaz ağlamaya başlarsa asla susmaz krizler geçiririz
Ohhhh sabahlar olmasinnnnn :))Ben bi tekine sen öbür tekine bakarsin =)) oo seve seve bitiririz çocukları 5 tane=)))
=)) sizin gezme nasıl gidiyor=))Ohhhh sabahlar olmasinnnnn :))
Ama ben tirit yapacammmIste ben ondan dedim bize gelin diye. Ikramla ugrasma cocuklarla :)) gelirsiniz bize ben hazirlarim her seyi. Sonra ben cocuklara bakarim siz yersiniz :))
İkizim sen ne yapacaksın @-nemesis- =)Ama ben tirit yapacammm
Nereye alıyoruz kız kim kimi nereye almışVayyyy beeee vayyyyyyy beeeeeee
Buride cikip dememiski Arbedeluyivde alalimmm
Vayyy vayyyy vayyy bukdrmiii degerszim ulen)
Bilemiorm artk davetler havada ucusuor nyse ya gormedm say snde hatrlamamazliga verion zatiii hihhhhhhhNereye alıyoruz kız kim kimi nereye almış
Ha onu diyorsun sen=) kız yok biz hep bu konuda konuşuyoruz ya o yüzden. Senin görüşüp gorusmeyecegini yani isteyip istemeyeceğini bilmediğimizden=)) Yoksa görüşmek isteyen herkes katılabilir=)))Bilemiorm artk davetler havada ucusuor nyse ya gormedm say snde hatrlamamazliga verion zatiii hihhhhhhh
İstemem :)Ha onu diyorsun sen=) kız yok biz hep bu konuda konuşuyoruz ya o yüzden. Senin görüşüp gorusmeyecegini yani isteyip istemeyeceğini bilmediğimizden=)) Yoksa görüşmek isteyen herkes katılabilir=)))
İstersin=))İstemem :)
Yok cnm daha da gelmem artk hihhhhİstersin=))
Yok cnm daha da gelmem zaten bn bitek @Hebehubele ile konscm artik hihhhh
Tmm tmm oruclusun die smdi bsy demiom aksama canina okucm :))))ağlarim bende. Oruç oruç üzecek misin ki beni. Ben isim vermedim ki ama hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?