- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Hb offf cocuk gezdirdim hava guzel olunca market kuafor felan ancakhoşgeldinnnn nerelerdesin kız sen :)
Gel gel=) sirdan olmaz mi yaa onun için adana ya götürürüm seni=))Ordan bize işlemeli şeyler getirmişlerdi hayran kalmıştım
Her yiyen diyor ki burada yedikleriniz yemek değil hani bunların sosu, yağı, tuzu doğru mudur
Gelirim valla bak başına bela
Ek: şırdan var mı şırdan
hoşgeldin canım nerdesin özledim=(Ben geeeldiiiim canlar
Hoşgeldin canım. Bu arama bende beğeniler için teşekkür ederim=))Geldim bile :)
Hg begeni yagmuruna tutan baaaayanGeldim bile :)
Ne demek her zaman :)Hoşgeldin canım. Bu arama bende beğeniler için teşekkür ederim=))
Bende ozledim kuzum :))) isler ancak bitti kkz ac ac kostum hemen sizGel gel=) sirdan olmaz mi yaa onun için adana ya götürürüm seni=))
hoşgeldin canım nerdesin özledim=(
Tesekkür etmeyemi :) kız teşekküre falan gerek yok vAllah. Sımartmayın benı :)Hg begeni yagmuruna tutan baaaayansimdi profiline geliyordum:)
Sen bizi simartiyosun canim benimTesekkür etmeyemi :) kız teşekküre falan gerek yok vAllah. Sımartmayın benı :)
=) ne haber.kendini tanıtır misin azıcık=))Ne demek her zaman :)
Ahh kiyamaam canım=))Bende ozledim kuzum :))) isler ancak bitti kkz ac ac kostum hemen siz
Beni simarta bilirsiniz=)))Tesekkür etmeyemi :) kız teşekküre falan gerek yok vAllah. Sımartmayın benı :)
sana yok sen kazana düştünayh ben asagıda dikizliyenleri göremiyorum pro olmayncaaücüzm su garibana bi 50 tl nolur gıı
ben neymsmde öle haberm yokmuş ya lan
pofss aksama kp gidilecekmşş antalyadan geldmzden beri gitmiorduk neyse en azndan kv yok
Gel gel=) sirdan olmaz mi yaa onun için adana ya götürürüm seni=))
hoşgeldin canım nerdesin özledim=(
Ne demek her zaman :)
oglan artık duruormu dışarlardaBende ozledim kuzum :))) isler ancak bitti kkz ac ac kostum hemen siz
Kız sen ne istersen oo=))sana yok sen kazana düştün
insanların başına bi iş gelmese bari
bana başka şey ısmarlasan olur mu ya onun fikri beni şey yapıyo
ayy bende teşekkür ederim bu arada
İyiyim cnm seni sormalı :) 21 yaşım var. Evliyim. Aslen lüleburgazlıyım. 4-5 senedir izmirdeyim=) ne haber.kendini tanıtır misin azıcık=))
o nieee kiisana yok sen kazana düştün
insanların başına bi iş gelmese bari
bana başka şey ısmarlasan olur mu ya onun fikri beni şey yapıyo
ayy bende teşekkür ederim bu arada
Uykusu gelene kadar duruyor bunada sukur vallaoglan artık duruormu dışarlarda
baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaKız sen ne istersen oo=))
H buldumm :)hoşgeldn sefa geldinnn tatlımm topiğimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?