Hadi insallah bu bakiciyla olur :)) sorma ben bayaaa ormandaki tum agaclari kesmis gibi oldum kaslar alininca
Naptın bacım beşikte mi evlendinBu ikinci evliliğim birde cok hızlıyım cokk :)
Mutluyum hamd olsun :)Olur öyle hatalar=) şimdi mutluysan problem yok=)
Masallah Allah bozmasınBuldum cnm hamd olsun :)
kız lady nin kocası onu pala m diye seviyor=)) traş takımı hediye alcam ona
İyi çok şükür... bebis var mi. Bi yazın vardı bebislerim sağlıkla gelin diye. Hamile misinMutluyum hamd olsun :)
O kesin canım=))adam bundan daha bakimlidir
Ac kiz topik acma furyasina sende katil
Buldum cnm hamd olsun :)
kız lady nin kocası onu pala m diye seviyor=)) traş takımı hediye alcam ona
BİDE SEN TOPİK ACARSAN kafana zımbı yinanaaa izmirliler artıyor. hiç eskişehirli yok mu yatopic mi acsam eskişehirli yok mu diye :)
=)))))))))))onu özentiler yapar bacım
ay allah bozmasın :)
pala lady
yukarda verdim ben cevabımı hainmiyim ben aşk olsun sizeBİDE SEN TOPİK ACARSAN kafana zımbı yin
bende öle olacamda bi türlü kuaföre gidemiyorumm kız vallahi bugun gideym dedim kp gidilecekmiş amannnn pırtHadi insallah bu bakiciyla olur :)) sorma ben bayaaa ormandaki tum agaclari kesmis gibi oldum kaslar alininca
Kiz kas dedigin 10 dklik is kp gitsen nolcakbende öle olacamda bi türlü kuaföre gidemiyorumm kız vallahi bugun gideym dedim kp gidilecekmiş amannnn pırtinşallah bklm görüşelimde bi anasının nikahını istiolar resmen ben alıorm asgar ücret 800 900 lira sana versem ben neden 500 tl için calşym cocumu heba eidym ki
keşke hainlikle kalsa dimiyukarda verdim ben cevabımı hainmiyim ben aşk olsun size
kuaför uzak bacm ne ara gidiym oglanlaKiz kas dedigin 10 dklik is kp gitsen nolcak
Hainlik yok topik misss gibiiiiyukarda verdim ben cevabımı hainmiyim ben aşk olsun size
Gitmez kız bahane sıralar şimdi 259484739492 tane=))Kiz kas dedigin 10 dklik is kp gitsen nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?