kızz aboo sen kac yasnda evlenmssn sen bendende minnakmssn ki ama yaaİyiyim cnm seni sormalı :) 21 yaşım var. Evliyim. Aslen lüleburgazlıyım. 4-5 senedir izmirdeyim
anaaa izmirliler artıyor. hiç eskişehirli yok mu yaİyiyim cnm seni sormalı :) 21 yaşım var. Evliyim. Aslen lüleburgazlıyım. 4-5 senedir izmirdeyim
Bu ikinci evliliğim birde cok hızlıyım cokk :)kızz aboo sen kac yasnda evlenmssn sen bendende minnakmssn ki ama yaa
daha düzelir annesi meraklanma benmde kas bıyık orman gibi oldu kuaföre gidiym dedm kp gidilecekmss poffs daha bakıcı ile görüşülecekUykusu gelene kadar duruyor bunada sukur valla
İyiyim bende. Bende 25.5 yaşındayim=)) 1 hafta sonra 1 yıl olacak evliyim.. adanaliyim ama gaziantep te yaşıyorum. Çocuk yok=) memnune oldum:)İyiyim cnm seni sormalı :) 21 yaşım var. Evliyim. Aslen lüleburgazlıyım. 4-5 senedir izmirdeyim
Olsunn kız üzülme :) cıkar belki memleketlinanaaa izmirliler artıyor. hiç eskişehirli yok mu yatopic mi acsam eskişehirli yok mu diye :)
nöyyy ilk evliliğini ne zaman yaptnkine o zaman vışşBu ikinci evliliğim birde cok hızlıyım cokk :)
Ac kiz topik acma furyasina sende katilanaaa izmirliler artıyor. hiç eskişehirli yok mu yatopic mi acsam eskişehirli yok mu diye :)
Bende menmun pldum :)İyiyim bende. Bende 25.5 yaşındayim=)) 1 hafta sonra 1 yıl olacak evliyim.. adanaliyim ama gaziantep te yaşıyorum. Çocuk yok=) memnune oldum:)
Ayip olmazsa ne ara evlendin ayrildin ne ara evlendinBu ikinci evliliğim birde cok hızlıyım cokk :)
18 yasıma girer girmez yaptım bi hata :)nöyyy ilk evliliğini ne zaman yaptnkine o zaman vışş
Aynen en azından ufak işler halledilir=))Uykusu gelene kadar duruyor bunada sukur valla
tepsi tepsi alırim=)) aramızda tamam=)))baklavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa@justholdmetight duymasın ama daha demin artık tatlı yok diyete spora başlayacağım dedim :d
Kız cidden mi=) maşallah =)Bu ikinci evliliğim birde cok hızlıyım cokk :)
18 yasımda evlendim 1 sene falan evli kaldım bosandım sonr sımdıkı eşimle evlendimAyip olmazsa ne ara evlendin ayrildin ne ara evlendin
Hadi insallah bu bakiciyla olur :)) sorma ben bayaaa ormandaki tum agaclari kesmis gibi oldum kaslar alinincadaha düzelir annesi meraklanma benmde kas bıyık orman gibi oldu kuaföre gidiym dedm kp gidilecekmss poffs daha bakıcı ile görüşülecek
Olur öyle hatalar=) şimdi mutluysan problem yok=)18 yasıma girer girmez yaptım bi hata :)
Insallah bunda bulirsun canim mutlilugu18 yasımda evlendim 1 sene falan evli kaldım bosandım sonr sımdıkı eşimle evlendim
MaşAllah'lık bı durum yok aslında :)Aynen en azından ufak işler halledilir=))
tepsi tepsi alırim=)) aramızda tamam=)))
Kız cidden mi=) maşallah =)
Aynen oyle canim market filan hallediyorum isyeAynen en azından ufak işler halledilir=))
tepsi tepsi alırim=)) aramızda tamam=)))
Kız cidden mi=) maşallah =)
Insallah bunda bulirsun canim mutlilugu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?