Maşallah maşallah=)) mevsim şaşırdı=)ayhh
evet dün resim attıydım ya. bugün bardaktan değil direk leğenden filan boşanıyor yağmur :)
çok pişman olacak o dediklerine gör bakbende güldüm yazarken =)))
Ooyyy yazinda insallah cok sicak olmazMaşallah maşallah=)) mevsim şaşırdı=)
Sorun değil tatlım hoşbuldum ,keyifler nasıl ?@JustPeace ben kaçırmışım seni arada hoşgeldinn :)
İnşallah canım inşallah=) adana sıcağı yediğim için düşünemiyorum sıcak havayi=))Ooyyy yazinda insallah cok sicak olmaz
Justim sen calisiyormuydun ??Sorun değil tatlım hoşbuldum ,keyifler nasıl ?
Sorun değil tatlım hoşbuldum ,keyifler nasıl ?
Ahh hiç sorma benim de bi ton ev işim varr=))valla çok iyi keyifler :) bir cihan iş var yapılacak burada çenedeyizsohbetten kopamıyoruz :)
Basina bisey mi geldi acaba 1 haftadir gelmemisKız D darkrose35 yaşıyor musun kuzum ne alemdesin
Havadan işte benım pttcellde bi cekiyor bi cekmiyorkızlar ben birzdan kacacagmm aksam kp lerde internet bi cekio bi cekmio cektikce yazarm
Allah'a emanet cnm görüşürüzhaydin kızcelerm görüşürüz şimdiden hayırlı aksamlar hayırlı iftarlar herkezlere aksam internet cekerse gelirim inşallahhh
İnterneti bitmiş diye duymuştum. Ama şimdiye gelirdi. Düğün hazırlığı yapıyor olabilir zaman yaklaşıyorBasina bisey mi geldi acaba 1 haftadir gelmemis
Sağolasin görüşürüz=)haydin kızcelerm görüşürüz şimdiden hayırlı aksamlar hayırlı iftarlar herkezlere aksam internet cekerse gelirim inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?