Efemm tatlım :) naber
hediye alacak başka birşey bualamadn mı hey allahm yaakız lady nin kocası onu pala m diye seviyor=)) traş takımı hediye alcam ona
Dun gitseydinkuaför uzak bacm ne ara gidiym oglanlaeve gidip oglanı alıp eve gececem snra eşim gelir bakıcıya gtcz ordan kp dur ben kuaföre mı gidiym diym gı
ahhahah sıraladm bile ama bahane değil napym öle denk gelio atın la beni denizlereGitmez kız bahane sıralar şimdi 259484739492 tane=))
Duydum ikizim görmez olaydimbeni hain özenti kıskanç yerine koyanSonsuzaskkk ve lady gargamel mardan _MAJESTE_ sizi esefle kınım kınım kınıyorum. siz beni başkasıyla karıştırdınız herhal dna bağlarıma kadar kırıldım burda
ikizim duydun mu bana ne dediler
dün pazardı bikere eve gtmemiz 7 yi buldu sonra sofra yemek oglanı doyur uyuty allam yareppm kararlym carsamba gtceğüm amaDun gitseydinbunada bahane vardir evet aliyim bahaneyi
Kiz hic oyle dermiyiz karistirdik bizbeni hain özenti kıskanç yerine koyanSonsuzaskkk ve lady gargamel mardan _MAJESTE_ sizi esefle kınım kınım kınıyorum. siz beni başkasıyla karıştırdınız herhal dna bağlarıma kadar kırıldım burda
İyidir canım=) baktım beğeni yapıyorsun dedim sesleneyim=) senden naberr =)Efemm tatlım :) naber)
hep ağlıyorum şuanDuydum ikizim görmez olaydimbende kırıldım
Uuffff gitme banane yaaa topuklarina kadsr uzasin killarin napimdün pazardı bikere eve gtmemiz 7 yi buldu sonra sofra yemek oglanı doyur uyuty allam yareppm kararlym carsamba gtceğüm ama
Kiz hic oyle dermiyiz karistirdik bizsen balsin cansin ❤❤❤❤❤❤
bulamadım=) en mantıklı ve işine yarar bunu buldum=))hediye alacak başka birşey bualamadn mı hey allahm yaa
Hg justimEfemm tatlım :) naber)
yaf yürü git sümüğün baska yerde sil pis şişkobeni hain özenti kıskanç yerine koyanSonsuzaskkk ve lady gargamel mardan _MAJESTE_ sizi esefle kınım kınım kınıyorum. siz beni başkasıyla karıştırdınız herhal dna bağlarıma kadar kırıldım burda
oy oy benim canım ikiziiimhep ağlıyorum şuan
hayırdır hayaletm sana ne oldu len derdn nedirOyyyy kafam düşüyor resmen gözlerim kapanıyor
Ahh canım ya.. erken ye öyle yat uykunu bari alOyyyy kafam düşüyor resmen gözlerim kapanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?