ayy benide say benideeeBende yemek istiyorum :) inşallah gerçeği olurda beraber yerizz :)) senin profildeki şekerle de beşik kertmesi yaparız :)
Anlaştık=))) zorla veririm kızı ona göre=)Bende yemek istiyorum :) inşallah gerçeği olurda beraber yerizz :)) senin profildeki şekerle de beşik kertmesi yaparız :)
annesi gibi cici olursa alırız hiç sıkıntı değil :))Anlaştık=))) zorla veririm kızı ona göre=)
Tükkan sahibi olmakta bi başka olsa gerek =))
ay canım çok teşekkürler o senin ciciligin=))❤annesi gibi cici olursa alırız hiç sıkıntı değil :))
=)) galiba:)aynen güzeldir heralde
bianda yogun oluyo cnm evdeyim ama acliktan uyuyamiyoru,gulguzeli27 yoğun musun kiz kayboldun=)
Zaten 1.5 saat kadar birşey kaldı=)) bende ne açlik ne susuzluk hiçbiri yok henüz=)bianda yogun oluyo cnm evdeyim ama acliktan uyuyamiyoru,
ikiside cok fazla var bendeZaten 1.5 saat kadar birşey kaldı=)) bende ne açlik ne susuzluk hiçbiri yok henüz=)
Dayan =)) ne yiyeceksiniz=)ikiside cok fazla var bende
sarma dolma pilav kuru fasulye salata ayranDayan =)) ne yiyeceksiniz=)
Dün de bende dolma vardı bugün e kuru fasulye pilav ıspanaklı börek salata var=)sarma dolma pilav kuru fasulye salata ayranhosafi da iftardan sonra yaparim sahurda yeriz:))))
Ben varım=))Kisme varmiiii tik tik tik
Napiyosun marifetli hatunBen varım=))
Ne yapayım son yarım saat kaldı yavaş yavaş masayı kurayim dedim=) hemencecik kurum bitti kaldım öyle=)))sen ne yapıyorsunNapiyosun marifetli hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?