- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Bilmemek ayip degil ogrenmemek ayip :))Sus kızheidi nin de bilmediği dağ olacak elbet:)))))
Bizim memleket yanlış biliyor o sözügidince hepsine öğreteceğim=))
He ışte o daği bilmiyorum benBilmemek ayip degil ogrenmemek ayip :))
Bakarsan bag bakmassan dag olur :)))
Bakmadigin icindir :))He ışte o daği bilmiyorum ben
Baktığım için bakmadığım dağı bilmiyor olabilir miyim mikserimBakmadigin icindir :))
Tekeşüre gerek yok teşşekür etsen yeterBeni aydınlattığın için tekesür ederimm
Simdi soyle oluyor bakmadigin icin baktim sanip lakin bakmayip ama daha once baktim diye bakmamaya karar verip sonra supheye dusupde bakip bakmamak arasinda kalirsin iste tum mesele bu :)))Baktığım için bakmadığım dağı bilmiyor olabilir miyim mikserim
Teşşekür ederim o zaman=))Tekeşüre gerek yok teşşekür etsen yeter
Simdi soyle oluyor bakmadigin icin baktim sanip lakin bakmayip ama daha once baktim diye bakmamaya karar verip sonra supheye dusupde bakip bakmamak arasinda kalirsin iste tum mesele bu :)))
Benim beynim 12den sonra :)) yapcak bisey yok alisirsinBeynim yandi manyak
=)))))alişacağız artık ne yapalım:)))Benim beynim 12den sonra :)) yapcak bisey yok alisirsin
Aciklama : Derler ki lazlarin akli 12 den sonra bi baska calisir :)))=)))))alişacağız artık ne yapalım:)))
Evet biliyorum bu sözüAciklama : Derler ki lazlarin akli 12 den sonra bi baska calisir :)))
Heeee laz tanidigi olmayan bilmez die dediydim :))) yengenle ii gecin :)))Evet biliyorum bu sözüyengemlerde laz:) arada söyleyip sinir ederim böyle=)))
Çok asabidir=)) ama çokta iyidir=))Heeee laz tanidigi olmayan bilmez die dediydim :))) yengenle ii gecin :)))
Evet bizim kotu yanimiz cabuk patlariz en ii yanmizda cabuk soneriz :)))Çok asabidir=)) ama çokta iyidir=))
Çabuk sönüyor olmanız iyi valla=)Evet bizim kotu yanimiz cabuk patlariz en ii yanmizda cabuk soneriz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?