- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
:))) bak heidi demedi deme buraya grdim yine felaket geliorm dio :)))Tabii ona ne şüphe=) mikserlik zeka gerektirir
PekiZaten baktimda cogunda yutmamisim sn bn flan onlarda yutuom genelde bu da bnm tarz yapacak bsey yok
Ben sataşmak için yazmadım sadece göz yoruyor:))) bak heidi demedi deme buraya grdim yine felaket geliorm dio :)))
:) aman aman ii :))) cogunluk anliyor aslinda cok yoruyor ise okumayiniz :))) uzun uzun yazinca da hem benim gozum yoruluyor hem parmaklarim hem beynim :)))Ben sataşmak için yazmadım sadece göz yoruyor
:))) bak heidi demedi deme buraya grdim yine felaket geliorm dio :)))
Neyse bu kez ucuz atlattim :)))ahaha kaza geliyorum diyor=)))
Gözüm üstünüzde demekbeni çok sevdiğin için parmakla gösteriyorsun bence
Ne var yani seviyorum desen kaytan kaşlı. O kaslarin dökülürse görersinGözüm üstünüzde demek
Evet ama genelde beni yanlis anliyorlar haklilarda aslindada geri bildirimleri sert ondan sikinti cikiyor ama olur oyle seyler kazalarda zabit tutturduk sorun yok :))Yanlış anlamalara devam ederseniz bayagı kaza olur bu topikte
Kasko varsa sorun yokEvet ama genelde beni yanlis anliyorlar haklilarda aslindada geri bildirimleri sert ondan sikinti cikiyor ama olur oyle seyler kazalarda zabit tutturduk sorun yok :))
Seviyoruum seviyormusun. ?Ne var yani seviyorum desen kaytan kaşlı. O kaslarin dökülürse görersin
Bak ışte nasıl şeker=)) yumuşak dönüşlüü. Az önce kızıp küserken şimdi sana sevgi pıtırcıkı oldum=))))Kasko varsa sorun yok
Yaptirdik 29 sene once :))Kasko varsa sorun yok
Seviyorummm biliyor musun? =)Seviyoruum seviyormusun. ?
Herkes boyle anlayisli olsa :))))Bak ışte nasıl şeker=)) yumuşak dönüşlüü. Az önce kızıp küserken şimdi sana sevgi pıtırcıkı oldum=))))
=)) takıstklarin da anlayışlı da gergin zamanlarına falan gelmiştir=))Herkes boyle anlayisli olsa :))))
Mutlaka ama ben herkesin nazini cekemem ki canim tamam olgunum buyukluk edebilirim diye de olmaz surekli surekli :))))=)) takıstklarin da anlayışlı da gergin zamanlarına falan gelmiştir=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?