- 30 Mart 2017
- 3.233
- 18.086
- 128
Ayrica bakiormda onlari savundugun kadr ogun beni savunmamistin hihhhhh=)) takıstklarin da anlayışlı da gergin zamanlarına falan gelmiştir=))
Anlamazlar kız=))) senin ablaligini olgunlugunu yerim=)))Mutlaka ama ben herkesin nazini cekemem ki canim tamam olgunum buyukluk edebilirim diye de olmaz surekli surekli :))))
Bunu da yanlis anlicklar yarin ben yokum bu topikte :)))
Eee tabi normal hayatta bukadar da catlak degilim bakma burda makara yapiyorum kafa dagitiyorum :)))Anlamazlar kız=))) senin ablaligini olgunlugunu yerim=)))
Kız ben o gün bi taraftan başka bi şeye bakıyordum olayı tam anlamadığım için dahil olmadım. Siz de konuşuyorsunuz diye taraf olmama adına karışmadim:) hani onları da biliyorum normalde esprileri güzel karşılarlar.senin de kötü niyetin olmadığını şakalastigini biliyorum:)Ayrica bakiormda onlari savundugun kadr ogun beni savunmamistin hihhhhh
Niye küstünkiBak ışte nasıl şeker=)) yumuşak dönüşlüü. Az önce kızıp küserken şimdi sana sevgi pıtırcıkı oldum=))))
MASALLAHYaptirdik 29 sene once :))
Hepimiz öyleyiz valla ya burda stres atmaya çalışıyoruz yoksa zaman nasıl geçer=) gülüyoruz hoşbeş ediyoruz ne güzelEee tabi normal hayatta bukadar da catlak degilim bakma burda makara yapiyorum kafa dagitiyorum :)))
Bende seni yerim :))))
Bilipte solememek ne kadar gunahhh :))) olsun ya onemli deil bugun variz yarin yokuz sallamam bn skinti yok :))Kız ben o gün bi taraftan başka bi şeye bakıyordum olayı tam anlamadığım için dahil olmadım. Siz de konuşuyorsunuz diye taraf olmama adına karışmadim:) hani onları da biliyorum normalde esprileri güzel karşılarlar.senin de kötü niyetin olmadığını şakalastigini biliyorum:)
Seviyorum demediğin için küsmüs idimNiye küstünki
Tavşan oSeviyorum demediğin için küsmüs idimdağ dağa küsmüşde dağin haberi olmamış misali=))) ama üzülme barıştım ki geri
Aynen öyle:))Bilipte solememek ne kadar gunahhh :))) olsun ya onemli deil bugun variz yarin yokuz sallamam bn skinti yok :))
Hepimiz öyleyiz valla ya burda stres atmaya çalışıyoruz yoksa zaman nasıl geçer=) gülüyoruz hoşbeş ediyoruz ne güzel
Tavşan miiTavşan o
Dagin daga kustugunu dag yeni ogrendi cidden haberi yoktu o da tavsani ogrenmisti sadece :))))Tavşan miiben hep böyle biliyordum bu sözü anaaa yanlışmis=)
Bide heidi olcan dagdan haberin yok :))Tavşan miiben hep böyle biliyordum bu sözü anaaa yanlışmis=)
Dag daga kavusur insan insana kavusmazTavşan miiben hep böyle biliyordum bu sözü anaaa yanlışmis=)
Beyin fırtınasıDagin daga kustugunu dag yeni ogrendi cidden haberi yoktu o da tavsani ogrenmisti sadece :))))
Bizim memleket yanlış biliyor o sözüDag daga kavusur insan insana kavusmaz
Sus kızBide heidi olcan dagdan haberin yok :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?