Sevgilimin dogum gunumde aldigi pandanin boyu bile bundan uzun
kurban olun len banaTanisirizz. Ben hemen tanitayim sana herkesi. Heidi tam bir afrodittir guzellik olarak. Ruhen ise bir melek.
Sonsuz askta tam bir ideal anne. Bal bal kendisi. Birde lady marmelat var kazuletin teki iste. Birde ben varim iste sahane biseyim.)
Ben alirim sana ikizim. Ne aliyoruz :)
Yarısı çeneden oluşuyor zaten=)))Ama hakkini yemek o boya gore cene gayet buyuk
ulen bi gözlük istedim patladı güttüBenim de yok ama tek tek barbar dan alir takariz
Justim napiyosun ozletiyosun kendinj amaBenim de yok ama tek tek barbar dan alir takariz
Coook tesekkurler efendim hosbuldum bende kendimi tanitayim adim meliss 21 yasindayim ne yazikki bekarimHg guzel nickli baaayannasilsin
diğer yarım peküüYarısı çeneden oluşuyor zaten=)))
ne yazkk mıı neresi yazık evlenip napacan bacım dellendin mi ooh hayatını yaşaCoook tesekkurler efendim hosbuldum bende kendimi tanitayim adim meliss 21 yasindayim ne yazikki bekarimkafadan biraz deliyimdir onceden söyleyim onu yani
1 10 boy mu yuhhben seni cenemle döverm lan
nedir bu merak cok mu heveslisin pasaklı dagınıuk ev görmeye
bayılma ayılttmamm bakkhh
o zaman daha kötüydü
Kisa ozet gectimSagol balim hepimizi iyi tanimisin
Tam bizliksin o vakitCoook tesekkurler efendim hosbuldum bende kendimi tanitayim adim meliss 21 yasindayim ne yazikki bekarimkafadan biraz deliyimdir onceden söyleyim onu yani
şimdi nihat hatipoglunu nie karıştırıyon sen seni kibleymde gör günnü düş mapıs damlarınaCene konusunda kimse yarisamaz bacim zaten senle. Nihat hatipoglu bir sen iki bitmediniz biz
Kisa ozet gectim
Zaten normali yok burdaCoook tesekkurler efendim hosbuldum bende kendimi tanitayim adim meliss 21 yasindayim ne yazikki bekarimkafadan biraz deliyimdir onceden söyleyim onu yani
Deliyim dedim ya zatenne yazkk mıı neresi yazık evlenip napacan bacım dellendin mi ooh hayatını yaşa
sana teyze diyebilirmiyimTam bizliksin o vakitbizde nor.al sayılmayız bende 32 yasindayim maalesef evliyim ama sukur ki 2 kuzucum var
Bilinmesi gereken kisimCene konusunda kimse yarisamaz bacim zaten senle. Nihat hatipoglu bir sen iki bitmediniz biz
Kisa ozet gectim
zaten akullu bizi bulmaz hep delileri cekiyoruz bacım üstümüze sasırmadkDeliyim dedim ya zatenbekarlik sultanliktir diyoruz o zman
Hosbuldum efenimmmZaten normali yok burdahosgeldin aramiza :))
Kendi kendine konusursun artik o zaman burdaşimdi nihat hatipoglunu nie karıştırıyon sen seni kibleymde gör günnü düş mapıs damlarına
Ya ben seni yerim yerim=))Tanisirizz. Ben hemen tanitayim sana herkesi. Heidi tam bir afrodittir guzellik olarak. Ruhen ise bir melek.
Sonsuz askta tam bir ideal anne. Bal bal kendisi. Birde lady marmelat var kazuletin teki iste. Birde ben varim iste sahane biseyim.)
Ben alirim sana ikizim. Ne aliyoruz :)
o zaman önce ben alayım mi lütmeen=))Benim de yok ama tek tek barbar dan alir takariz
Oy burası tam senin yerin o zaman hiç akıllı yok bizde=)))Coook tesekkurler efendim hosbuldum bende kendimi tanitayim adim meliss 21 yasindayim ne yazikki bekarimkafadan biraz deliyimdir onceden söyleyim onu yani
diğer yarın bacakdiğer yarım peküü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?