nee öyle tabüküüüHeee heee
Kıllı mi dedim ben kazulet. Kılıklı dedim=)))bikere kıllı değilll tam mı ben hep alıorm o kılları
Killi demede len kilikli dedibikere kıllı değilll tam mı ben hep alıorm o kılları
lütfen makarnalarmı güccümsemeyin tanesi 1 tl 50 kuruş onlarınKız onda beyin yerine bi avuç makarna var bilmiyor musun
Bunun yüzünden makarnadan soğudumKız onda beyin yerine bi avuç makarna var bilmiyor musun
=))(Bunun yüzünden makarnadan soğudum
Haha odunpazarı=)) yıllar önce gelmiştim=)))
Ya ben seni yerim yerim=))
o zaman önce ben alayım mi lütmeen=))
Oy burası tam senin yerin o zaman hiç akıllı yok bizde=)))
diğer yarın bacak
Iyi ozamn pek yabancilik cekmem
anuww ben bunu hiç hesap etmedüydümm şey yanemmm saka saka
makarnadan hiç sogulurmu len bir anne olarak kınıyorum seniBunun yüzünden makarnadan soğudum
glmedmde gelmiş gibi yapıyorm bu sefercikodunpazalılarda manyak olur
ayhh
yok ya hiç çekemzsinzaten burada samimi bir ortamımız var. normalde karşılaşacağın kıskançlıktır fesatlıktır tripler yok. biz bize eğleniyoruz :)
naberrrrgeldin mi yola
sayende bacım sayendemakarnadan hiç sogulurmu len bir anne olarak kınıyorum seni
Kiz birazda bulgur pilavi yap vitamin alinmakarnadan hiç sogulurmu len bir anne olarak kınıyorum seni
o zaman sizde yemeyn napem yanem yas mu tutuyumsayende bacım sayende
onu yapıoz kız bide yufkanın üzerine döküoz benm oglumda yiyor sonra pıtır pıtır gaz cıkarıyorKiz birazda bulgur pilavi yap vitamin alin
sevin bütün makarnalar sana kaldıo zaman sizde yemeyn napem yanem yas mu tutuyum
iyidir sen nasılsın :)Hg topikimizenasilsin
Iyim balim cocuktan firsat buldukca kaciyorum burayae hani sen azcik goturecektin benim sipayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?