- 16 Ekim 2016
- 7.414
- 45.729
- 498
Ohaaa manyaksana teyze diyebilirmiyim
Canım aslın da buralardayım denk gelmediysek olabilir ,iyiyim sen nasılsın tatlışımmJustim napiyosun ozletiyosun kendinj ama
Iyi ozamn pek yabancilik cekmemzaten akullu bizi bulmaz hep delileri cekiyoruz bacım üstümüze sasırmadk
Iyim balim cocuktan firsat buldukca kaciyorum burayaCanım aslın da buralardayım denk gelmediysek olabilir ,iyiyim sen nasılsın tatlışımm
anuww ben bunu hiç hesap etmedüydümm şey yanemmm saka sakaKendi kendine konusursun artik o zaman burda
yok yok cekmenn ama pek gencmsssnn evladIyi ozamn pek yabancilik cekmem
Bende kendimi tanıtayim. 25.5 yaşındayim=) 4 5 gün sonra 1 yıl olacak evliyim.çocuk yok:) çalışmıyorumDeliyim dedim ya zatenbekarlik sultanliktir diyoruz o zman
ne ohası 10 yaş büyüksn benden nerdeyse abla biraz güccük kalır diye düşündümmmOhaaa manyakteyze dersen saygili olcan dicrmde cok sey beklemis olurum senden
bacaklarmmmı bile cekemiosununzz demiiYa ben seni yerim yerim=))
o zaman önce ben alayım mi lütmeen=))
Oy burası tam senin yerin o zaman hiç akıllı yok bizde=)))
diğer yarın bacak
Kac aydir konusuyoruz yenimi ogrendin yasimi deliiine ohası 10 yaş büyüksn benden nerdeyse abla biraz güccük kalır diye düşündümmm
sanane belkü yeni dank ettiKac aydir konusuyoruz yenimi ogrendin yasimi deliii
Kiz nasil cekelim cok kalinlarbacaklarmmmı bile cekemiosununzz demii
Sasmam yeni dank etmesisanane belkü yeni dank etti
Senin O Roberto Kılıklı Backlarini niye kiskanayim kibacaklarmmmı bile cekemiosununzz demii
beyni öyle hükmediyor onun bacım çok görmeKac aydir konusuyoruz yenimi ogrendin yasimi deliii
kalın bacak iyidir ne demişler kadının etlisi butlusu makul olanmşşKiz nasil cekelim cok kalinlar
Makarnadanmi acepSenin O Roberto Kılıklı Backlarini niye kiskanayim ki
beyni öyle hükmediyor onun bacım çok görme
bikere kıllı değilll tam mı ben hep alıorm o kıllarıSenin O Roberto Kılıklı Backlarini niye kiskanayim ki
beyni öyle hükmediyor onun bacım çok görme
Heee heeekalın bacak iyidir ne demişler kadının etlisi butlusu makul olanmşş
Kız onda beyin yerine bi avuç makarna var bilmiyor musunMakarnadanmi acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?