Ay ben kaç kere ban yedim orası yüzünden ama alışkanlık vallaBende burda makara yapıyorum. Ben girmiyorum ya çok sinirleniyorumkendimi zor tutuyorum yoksa ban yiyebilirim=))
bende birkaç kere ban yedim orası yüzündenAy ben kaç kere ban yedim orası yüzünden ama alışkanlık valla
yakaladmm senii
Bende çamaşır yika as diğerlerini topla akşama yemek=))) ahh ahh=))hosbulduk hemso aclik ve mide bulantisiyla ugrasuyorum sen napiyosun
aynen gel ben ütülerim kafanı bende dert cokbdv ye gerek yok zaten lady yeterince kafa ütülüyor
ne yemek yapcan aksama kötü gelinBende çamaşır yika as diğerlerini topla akşama yemek=))) ahh ahh=))
gel ben seni nikotin gibi baglarm kendimeAy ben kaç kere ban yedim orası yüzünden ama alışkanlık valla
bdv ye gerek yok zaten lady yeterince kafa ütülüyor
burası bdv den daha fena=))) Ay bazı konulara o kadar sinir oluyorum ki girdiğim gibi arkama bakmadan geri çıkıyorum=)Ay ben kaç kere ban yedim orası yüzünden ama alışkanlık valla
rabbim.hepimizin yardimcisi olsunBende çamaşır yika as diğerlerini topla akşama yemek=))) ahh ahh=))
Haha tamam canım merakla bekliyorumgel ben seni nikotin gibi baglarm kendime
Eşim in arkadaşı oruç adamın önünde ballandira ballandira karışık kızartma anlatmış yoğurtlu.. Bende akşama kızartma yapcam=))ne yemek yapcan aksama kötü gelin
Haha ay forum gittikçe fenalaşıyorburası bdv den daha fena=))) Ay bazı konulara o kadar sinir oluyorum ki girdiğim gibi arkama bakmadan geri çıkıyorum=)
Amin canım amin=) senin iş nasıl yoğun murabbim.hepimizin yardimcisi olsun
zaten ben görümcemlerden girip annemde cıkarsam kesin psikolojik tranva gecirirsinHaha tamam canım merakla bekliyorum
=)))) aynen bazen bazı konularda öyle güzel komik yorumlar oluyor ki o yorumlar için bütün sayfaları okuyorum=)))Haha ay forum gittikçe fenalaşıyor
aman her yer yag olur şimdi boşversene ben ne yapsam ki bizdede yemek yok hava kötü bugun oglanı cıkaramam bakıcı ile görüşülecek zaman kısıtlı enisi menemenEşim in arkadaşı oruç adamın önünde ballandira ballandira karışık kızartma anlatmış yoğurtlu.. Bende akşama kızartma yapcam=))
biliyorum bacım biliyorumaynen gel ben ütülerim kafanı bende dert cok
ne yemek yapcan aksama kötü gelin
burası bdv den daha fena=))) Ay bazı konulara o kadar sinir oluyorum ki girdiğim gibi arkama bakmadan geri çıkıyorum=)
o zaman beni aşar ben gideym kafamı kuma gömüyümbiliyorum bacım biliyorum
makarna yapmaz. demekki seni aşıyor
ben bakıyorum arada. şükür ediyorum halimebenim en büyük derdim kedinin kumunu kim temizleyecek kıvamında oluyor. bdv ye bir bakıyorum pihuvvv kaynana kayna kayın geline sonra hepsi kayınpedere
benim is bazen yogun bazen sakin acken hic cekilmiyoAmin canım amin=) senin iş nasıl yoğun mu
sonra hepsi geline sonra hepsi kocaya sonra koca aldatms kadn pesşinden gtmşbiliyorum bacım biliyorum
makarna yapmaz. demekki seni aşıyor
ben bakıyorum arada. şükür ediyorum halimebenim en büyük derdim kedinin kumunu kim temizleyecek kıvamında oluyor. bdv ye bir bakıyorum pihuvvv kaynana kayna kayın geline sonra hepsi kayınpedere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?