o zaman beni aşar ben gideym kafamı kuma gömüyüm
sonra hepsi geline sonra hepsi kocaya sonra koca aldatms kadn pesşinden gtmş
dekoder neci gııkomple göm len kendini toto açıkta kalamsın
dekoderin nerde senin :d
Ay aman sende de mi var öyle işlerzaten ben görümcemlerden girip annemde cıkarsam kesin psikolojik tranva gecirirsin
Evet bazen iyi oluyor ama konular gitgide kötüleşmeye başladı bir üye küfür etti herkese allah akıl fikir versin yazık ya buraya küfür işitmeye mi geldik? :)=)))) aynen bazen bazı konularda öyle güzel komik yorumlar oluyor ki o yorumlar için bütün sayfaları okuyorum=)))
ah bacım ah sormaa hemde alası var ya laAy aman sende de mi var öyle işler
biliyorum bacım biliyorum
makarna yapmaz. demekki seni aşıyor
ben bakıyorum arada. şükür ediyorum halimebenim en büyük derdim kedinin kumunu kim temizleyecek kıvamında oluyor. bdv ye bir bakıyorum pihuvvv kaynana kayna kayın geline sonra hepsi kayınpedere
sende ne yemek varbenim is bazen yogun bazen sakin acken hic cekilmiyo
Yuh ya küfür müü ettiEvet bazen iyi oluyor ama konular gitgide kötüleşmeye başladı bir üye küfür etti herkese allah akıl fikir versin yazık ya buraya küfür işitmeye mi geldik? :)
yemek demeyn ya o zaman bi uyku çöküo bnaa
sende ne yemek var
Seni BDV de görmüş olabilir miyim acaba nickin tanıdık geliyor :)ah bacım ah sormaa hemde alası var ya la
kesin görmüssndürSeni BDV de görmüş olabilir miyim acaba nickin tanıdık geliyor :)
Evet canım ne yazık ki. BDV de şu an popüler konu merak eden bakabilir :) çok güzel yaratıcı küfürler filanYuh ya küfür müü etti
Tamam konularına bakayım eğer açtıysan hatırlarım seni :)kesin görmüssndür
kızz link at cabuk catlarm meraktanEvet canım ne yazık ki. BDV de şu an popüler konu merak eden bakabilir :) çok güzel yaratıcı küfürler filan
ama senle kavga etmedük eminim herkezle kokuyorumdaTamam konularına bakayım eğer açtıysan hatırlarım seni :)
Ben senin konularına yazmamış olabilirim belkiama senle kavga etmedük eminim herkezle kokuyorumda
VaramaaaaaKoremanya =)) hu huuuu
bence söyle bi baktn bu kadn delü enisi yazmaym deyip cekildn demi seni gidi seniBen senin konularına yazmamış olabilirim belki
esim ilk defa fikir verdi makarna cacik bide halim kalirsa soguk bi hosaf yaparim
sende ne yemek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?